problem... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-22, 20:27   #31
Siaasiaa
Raczkowanie

GG do Siaasiaa
Dot.: problem...

Cytat:
Napisane przez moniaszelki Pokaż wiadomość
przeczytaj swoja iwypowiedz i zastanow sie jakbys ty sie zachowywala gdyby twoj chlopak tak sie zachowywal wobec ciebie?
2h spoznienia i zero wiadomosci ze zyjesz? moglas od kogos innego napsiac, chyba nie bylas wtedy sama przez 2h?
on po prostu cię kocha i sie martwi o ciebie. moze powinnas wczesniej mu mowic co zamierzasz (korepetycje) a nie po fakcie ?
przmeysl sprawe.
ja bym nie zrywala.
oboje sie kochacie, tylko jest jakis czas kłótni, ktory na pewno minie po jakims czasie.

trzymam kciuki

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

a moze on ma jakies problemy w domu i dlatego jest taki nerwowy?

Tłumaczyłam mu, że nie miałam od kogo. Gdybym miała to bym mu napisała. Poza tym wiedział że byłam 400 m od domu...
Chłopak mnie sprawdza cały czas, wrzeszczy na mnie, wyzywa... Płaczę przez niego... No nie wiem... Coraz częściej sama chcę z nim zerwać. Jednak nie wiedziałam czy poczekać czy nie, miałam nadzieję, że się zmieni. Co byś zrobiła jakby twój chłopak mówił, że weźmie ekipę i wpier**** twoim znajomym? Przez to, że się z nimi spotykasz? Albo, że jak z nim zerwiesz to będzie stał pod twoim domem? Ja nie miałabym pretensji o korepetycje jeśli bym znała tą dziewczynę, wiedziała, że nikt nie może inny go tego nauczyć. A w jego przypadku tak jest. Teraz już nie czuję "tego" co na początku. Przez te właśnie kłótnie, które mi robi. Jak mu pomagałam ostatnio w matematyce (bo ten temat akurat umiałam) to było 10 min. spokoju, a później się darł, że nie umiem uczyć, nie słuchał i w ogóle. A siedziałam z nim z jego prośby do 2 w nocy, bo okazało się, że korepetytorka nic go nie nauczyła.
Ja już sama nie wiem... Rozum każe uciekać jak najprędzej od niego, a kierując się sercem zostanę przy nim...

Na złocistej fajerce
spalę różową różę
czarne pióreczko kurze
i jedno ludzkie serce.
Siaasiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 20:33   #32
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

Cytat:
Napisane przez Siaasiaa Pokaż wiadomość
Ja już sama nie wiem... Rozum każe uciekać jak najprędzej od niego, a kierując się sercem zostanę przy nim...
wybierz rozum. Sama widzisz że obiecuje poprawe i nie wychodzi mu to. Tym samym dajesz mu przyzwolenie na awantury. Jeśli jesteś z nim to znaczy że się godzisz na to "piekło".
gsk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 20:43   #33
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siaasiaa Pokaż wiadomość
Mam problem z chłopakiem... Jestem z nim 6 miesięcy. Na początku było fajnie, kiedy go widziałam szybciej biło mi serce.. A teraz? Teraz jest strasznie. Robi mi problem praktycznie o byle co. Np. wczoraj. Rozmawialiśmy przez telefon i powiedziałam mu, że niedługo wrócę do domu. Wróciłam po 2 godzinach i nie miałam mu jak napisać, że wrócę później, bo padł mi telefon. Zrobił mi kłótnię o to. Na końcu powiedział, że (cytuję) : "ch** mi w d*** i że mam spier****" Później pisał mi, że mnie nienawidzi, że zachowuję się jak dziesięciolatek, że niszczę związek, że przeze mnie ma ochotę się zabić... Dzisiaj szedł ze mną przez pół miasta i darł się na mnie, żądał przeprosin. Kiedy w końcu powiedziałam mu, że źle zrobiłam, że go przepraszam, powiedział, że na pewno to nie są szczere przeprosiny, że nie wyciągnęłam wniosków z tego co on do mnie "mówi". Nie daje mi tyle wolności ile potrzebuję. Wypomina mi, że znajomi są ważniejsi od niego. Rozmawiałam z nim na ten temat, mówiłam, że nie jesteśmy małżeństem, że ja się chcę jeszcze wyszaleć itd. Sprawdza mnie. Np. (też dzisiaj) dzwonił i pytał się co robię, kiedy powiedziałam mu że siedzę w Internecie, kazał mi wysłać do siebie wiadomość na gg czy aby na pewno jestem w domu. Ciągle pyta mnie co robię, z kim, gdzie. Potrafi obudzić mnie o 6 rano tylko po to żeby zapytać mnie o opis na gg który wydaje mu się podejrzany Parę dni temu też musiałam iść na korepetycje z matematyki, bo musiałam zaliczyć sprawdzian żeby zdać do następnej klasy. Kiedy powiedziałam mu, że jedna pani nie może, a druga w ogóle nie odbiera telefonu i że kolega przyjdzie mnie poduczyć bo jest dobry z matematyki (znają się) także zrobił mi kłótnię. Mówił że na pewno specjalnie mu tak mówię bo chcę żeby ten kolega przyszedł mnie uczyć itp. itd. W końcu sam zadzwonił żeby dowiedzieć się czy aby na pewno mówię prawdę. Kiedy okazało się że tak, i tak dalej robił mi kłótnię...
To tylko parę takich akcji. Nie wiem co zrobić. Czy z nim zerwać, czy nie... Kocham go, ale coraz częściej przez niego płaczę, chodzę zdenerwowana... Znajomi radzą, żeby zerwać... A ja sama nie wiem Dziewczyny, poradźcie coś
Nie wiem czy w dobrym temacie założyłam wątek. Jeśli nie, to proszę o przeneisienie.
Chyba cos jest z toba nie tak, skoro dajesz sobą pomiatac jak jakims zerem, a potem jeszcze przepraszasz. Sorry masz, to co chcesz i jestes z takim debilem z jakim chcesz. Z tyranem z zaburzeniami osobowosci i mania przesladowcza.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 20:45   #34
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usunięte

Takiego masz faceta, jakiego sobie wybierasz I jeszcze może: Twój facet świadczy o Tobie (sama to wymyśliłam ). Serio, musisz mieć baaaaardzo niską samoocenę, żeby się na coś takiego godzić
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 21:40   #35
Aivilo
Wtajemniczenie

Dziewczyno, uciekaj, bo kiedyś skonczysz jako pacjentka na ostrym dyżurze i to bynajmniej nie po upadku ze schodów.

Uwierz, od tego się zaczyna - wyzwiska, brak szacunku, a potem regularne bicie.

Twój chłopak to jakiś psychopata. On cię nie kocha, bo jeśli się kogoś kocha, to się go szanuje i dobrze traktuje.

Poza tym piszesz o szkole - wnioskuję z tego że masz najwyżej 18 lat - naprawdę uważasz, że w tym wieku powinnaś marnowac sobie życie, marnowac swoją młodość na kogoś takiego...? Korzystaj z życia, baw się i ciesz nim, póki jeszcze jesteś młodziutka, póki możesz, bo nie masz większych problemów związanych z dorosłym życiem, pracą i rodziną. Tego czasu nikt ci potem nie zwróci - wykorzystaj go dobrze.

BEZ tego kogoś, o kim mówisz, ze jest twoim chłopakiem. Jak na moje jest twoim katem.

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-22, 22:48   #36
ElettroVoce
Raczkowanie

dziewczyno, wiej gdzie pieprz rośnie od tego psychopaty !!! miej trochę szacunku do siebie samej przede wszystkim. wnioskuję, podobnie jak jedna z przedmówczyń, że jesteś młodziutka bardzo - liceum zapewne. w Twoim wieku miałam nieprzyjemność być z podobnym typem i skończyło się, że mi przylał tak, że straciłam przytomność. mało tego - jeszcze po rozstaniu mi życie zatruwał. nie daj sobie odebrać prawa do prywatności, znajomych i zwykłej radości życia i przede wszystkim SZACUNKU do siebie !!! w związkach zdarzają się kłótnie, ale gdyby mój facet wyjechał mi z takimi tekstami jak ten buc to bym sprawdziła, czy nie majaczy, a potem zobaczyłby drzwi z drugiej strony z drugą prędkością kosmiczną. przemyśl to sobie ! spotkasz jeszcze kogoś, kto będzie naprawdę wart Twojej uwagi i miłości.
ElettroVoce jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-23, 13:46   #37
wyszukiwarka
Zadomowienie

Brak mi słów.....

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości