|  2010-11-16, 00:41 | #31 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Kosmetyki naturalne, mineraly i inne ;-)

pewnie   na tym zdjeciu udało mi sie złapac te ryski na obudowie. na przyszlosc kazdy pedzel bede trzymac osobno, bo wlosie ma nowiutke a ta trzonek taki sobie... | 
|     |   | 
|  2010-11-17, 22:18 | #32 | 
| Zakorzenienie | 

A co Ci się u mnie spodobało za niacynamid? I czy masz może coś poza wymianką czego chętnie byś się pozbyła (minerały biochemia) bo wymiana za sam niacynamid jest chyba trochę nieopłacalna.   
				__________________ ..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień!   Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016   | 
|     |   | 
|  2010-11-18, 00:34 | #33 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  dry flo i duzo takich jednogramowych sampli.. Mam kilka rzeczy poza wątkiem, ktore moglabym wymienic, ale zadnej z nich nie masz na swojej liscie zyczen. Postaram sie zrobic listę do jutra wieczorem. | |
|     |   | 
|  2010-11-18, 08:46 | #34 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ ..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień!   Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016   | |
|     |   | 
|  2010-11-18, 21:28 | #35 | 
| Zadomowienie | 

hmm obawiam się że lista bedzie krótka, bo dawno nie robilam zakupow mazidlowych i wiekszosc rzeczy na wykoczeniu jest. wypisze ci co jeszcze moge oddac, a ty decyduj czy jest to dla ciebie oplacalne. Ja jestem w fazie poszukiwań, wiec na wymianę jednej wiekszej rzeczy za probki chetnie przystanę    Mam jeszcze: 1. jedwab z mazidel w proszku - 1ml 2. keratyna hydrolizowana z mazidel- buteleczka 10gram z ubytkiem ok 60% 3. jedwab hydrolizowany z mazidel - ubytek jakis 20% 4. podklad Pixie w formule natural finish, odcien Aubrey2, odsypka 1-3ml 5. korektor EDM mint - 0,75ml 6. krem z babydream z lanoliną (krem sutkowy) - zuzycie ok15% Edytowane przez biala17a Czas edycji: 2010-11-18 o 21:32 | 
|     |   | 
|  2010-11-18, 22:02 | #36 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ ..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień!   Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016   | |
|     |   | 
|  2010-11-18, 22:05 | #37 | 
| Rozeznanie | 

Coś u mnie za 5. Pędzel do korektora, Costal Scents, ? 
				__________________ Wymieniam https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49197860 | 
|     |   | 
|  2010-11-18, 23:27 | #38 | 
| Zadomowienie | 

niestety nie wypatrzylam nic za ten pędzel    | 
|     |   | 
|  2010-12-12, 22:55 | #39 | 
| Zakorzenienie | 

W  wątku 'rozpaczliwie poszukuję(...)' pisałaś,że szukasz Jardin en Mediterranee Hermesa. Mam odlewkę na wymianę,ale w wątku nic dla siebie nie widzę. Masz może coś do wymiany poza wątkiem?

| 
|     |   | 
|  2011-01-15, 22:12 | #40 | 
| Zakorzenienie | 

Mineral flowers - krem na dzień do cery tłustej (seria - Geranium i róża) - odlewka 25-30ml Ekologiczny hydrolat z róży damasceńskiej (z Mazideł) - zostało ok. 35ml (obu produktów pozbywam się z powodu podrażnień po róży ) 9.L`biotica, Vax, maseczka do włosów słabych i skonnością do wypadania, saszetka 20ml. Ważna do 03.2011 | 
|     |   | 
|  2011-01-16, 12:24 | #41 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-01-21, 10:40 | #42 | 
| Rozeznanie | 

Witaj jestem zainteresowana pędzelkiem (można prosić o zdjęcia?), kremem mineral flowers, pastą cukrową, L'bioticą... Rozejrzyj się u mnie  Poza wątkiem mam korektory rozświetlające mineralne, próbki filtrów   | 
|     |   | 
|  2011-01-23, 21:56 | #43 | 
| Rozeznanie | 

OK, więc mnie interesują: *Lush - Mask of Magnaminty - mogę zrobić małą odlewkę (15-20ml), maska ważna do konca lutego *Cień firmy Meow w odcieniu Amazon rainforest - próbka użyta kilka razy, oddaje bo jednak nie pasuje mi odcień *Ekologiczny hydrolat z róży damasceńskiej (z Mazideł) - zostało ok. 35ml (obu produktów pozbywam się z powodu podrażnień po róży ) *Pędzel do korektora, Costal Scents, *L`biotica, Vax, maseczka do włosów słabych i skonnością do wypadania, saszetka 20ml. Ważna do 03.2011 i trochę pasty cukrowej bądź dokładny przepis :P Krem mineral flowers by mnie interesował, ale nie odlewka ( pozbywasz się go czy odlewasz bo w sumie nie zrozumiałam  ). Z mojej strony doczekasz się próbek podkładów - EDM i może innych - idą do mnie właśnie, wypróbuję i ewentualnie przekaże Tobie, hm? Mogę Ci zrobić też odlewki filtrów ( Lirene, Eva, Iwostin). Większą odsypkę pudru ryżowego. Mam też oleki do paznokci w rybkach (Gal), świetny, ale chyba nie zużyje sama wszystkich rybek. Mam też niemineralne korektory (interesują Cię takie?) no i ta soja oczywiście. Myślę, że się dogadamy. Z tym, że ja teraz jestem w szale sesyjnym, więc na spokojnie mogłybyśmy ugadać się we wtorek albo środę, OK?   | 
|     |   | 
|  2011-01-23, 22:54 | #44 | 
| Zadomowienie | 

Obawiam się, że nie znajdę u ciebie tyle, żeby oddać wszystko, co cię interesuje   Wszystkie filtry, które wymieniłaś mają wysoko Caprylic Trigliceryde, niedawno odkryłam że to jeden ze składników, który mnie zapycha  W korektory niemineralne na razie nie chcialabym się pchac. Zalezy jeszcze na jakie odcienie i jakiej firmy próbki mogłabym liczyc. Jesli chodzi o krem z Mineral Flowers - pozbywam się odlewki   Moge poczekac do wtorku srody bo mi tez sesja nad glowa wisi   Edytowane przez biala17a Czas edycji: 2011-01-23 o 22:55 | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

:
: