![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: matura na 50 - 60 %
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Oto co umiałam na mój ustny: Pan Tadeusz sąd Mickiewicza o szlachcie tło historyczne i geneza dzieje Jacka Soplicy wątki w Panu Tadeuszu grupy społeczne Granica problematyka psychologiczna rodzaje granic - wymienić i opisać problem widzenie siebie przez samego siebie i otoczenie grupy społeczne dzieje kariery Ziembiewicza problematyka rodzinna Kamizelka problematyka Ludzie bezdomni symbolika grupy społeczne bezdomność dosłowna i metaforyczna problem Judyma Żywot człowieka poczciwego ideał szlachcica ziemianina rola natury w życiu człowieka poczciwego na co zwraca się naczelną uwagę w wychowaniu dzieci Temat o domu praca napisana samodzielnie, orientowałam się dobrze w opracowaniach więc uratowało mnie pytanie o bibliografię 60 % ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dla mnie to bardzo słabo, bo wartość matury ciągle spada i gdy patrzy się na średnie wyniki, to widać tendencję wzrostową, mimo coraz niższego poziomu edukacji.
Moim zdaniem, matura w jakimś stopniu mierzy inteligencję czy bystrość umysłu ![]()
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
To zależy z jakiego poziomu i z jakiego przedmiotu, no i na jakie studia potrzebne. Także wynik wynikowi nierówny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
z matmy i fizyki choćby P wynik powalający jak dla mnie
![]() Natomiast generalnie wynik bardzo słaby. Na dzienne z takim wynikiem się nie dostanie .
![]() |
#36 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez zawsze byłam orłem z polskiego. I co? Ustny miałam na 100%, a pisemny rozszerzony ledwo na 58%. I to znaczy, ze co, pisząc jestem debilem, ale mówiąc inteligentem? Przestań się tak tym przejmować. Masz jakieś kompleksy? Matura nie świadczy o twojej inteligencji. Warto ją zdać i mieć to z głowy. Jak dostaniesz się na studia, to zrozumiesz, jak mało matura znaczy.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co innego... matura z matmy! fizyki! gdzie rzeczywiscie sa oceniane umiejetnosci. Jest wynik-albo dobry albo zly. A nie jakies trele morele jak na polskim ![]() dobrze ze ja mam juz to za soba ! ![]() a co do autorki: wiem, jak wazna jest satysfakcja. wiem co czula moja kolezanka ktora wstydzila mi sie powiedziec ze miala mniej z matury ustnej ode nie chociaz sie do tego przykladala łaziła do jakiejs polonistki i z nia pisala a ja nieszczegolnie. a sprawa wyszla na jaw przypadkowo-i dowiedzialam sie o jej wyniku. w sumie sie nie dziwie tez bym sie wkurzyla podkreslam to zalezy do szczescia najwazniejsze jest w tej calej zabawie dostac sie na wymarzone studia! ![]()
![]() P.S nie trawie tej wizażowej wyszukiwarki ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Sarcoptes scabiei Czas edycji: 2010-06-26 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.