|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sen - WIELKI PROBLEM :(
nie rozumiem, czy zagłębianie sie w interpretację swoich stanów psychicznych, lęków jest sprzeczne z Kościołem??
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
eh, jak ja czytam wtrącanie Kościoła do tego to mi się słabo robi.
Interpretacja snu to znacznie bardziej skomplikowana sprawa niż nam się może wydawać . Może nie jestem wielką znawczynią tematu, ale jednak trochę się tym interesuje. Do autorki wątku - jeżeli interesuje Cię potencjalną interpretacja zapraszam tutaj - www.ezoforum.pl - działałąm tam troche i dużo fajnych rzeczy mozna się dowiedziec - czy sprawdzonych = pojęcia nie mam Ja bardziej z wr ózb korzystałam jednak interpretacje osob, ktora się tym interesuje zawsze mi się zgadzały ![]() Jeżeli chodzi o sam sen - to nie jest tak, że przeczytasz sobie na necie sennik i to z pojędynczymi hasłami .. sen to duzo bardziej skomplikowana sprawa bo w koncu związana z naszą psychiką... często i przyszłośćią lub odzwierciedleniem tego co się u nas / z nami dzieje TO bardzo ciekawa ... psychologia I dajmy juz spokoj tej ciemnocie związnej z Kosciolem.. tez jestem katoliczka, ale mdlec mi sie chce jak kgos wypisuje jakie to wszystko ejst zle... tarot, sny... a tak naprawde to tylko kontakt z naszą podświadomością. No, ale cóż, zanim to zrozumiemy jeszcze minie kolejna epoka..DINOZAURÓW...
'Niech każda chwila uświadamia↵Ci jak wspaniałą Istotą jesteś.' Edytowane przez myiabi Czas edycji: 2010-06-29 o 08:56 |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Mi się śniły zęby z krwią, wszystkie wypadły za jednym razem.
3 dni potem dziadek zmarł [*]
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
ja nigdy w sny nie wierzyłam, ale pewnego razu przyśniły mi sie wypadające zęby. Słyszałam kiestś że to niedobrze wiec sprawdziłam w senniku, okazało sie ze to oznacza smierc w rodzinie lub jakies nieszczescie. Po paru dniach dowiedzialam sie o chorobie mojej mamy, a mój chłopak wpadł w powazne klopoty:/
Teraz juz troche w sny zaczynam wierzyc, chociaz jakis czas później znów przyśniły mi się zęby ale całe szczęście że tym razem nic sie nie stało |
|
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

Ja bardziej z wr ózb korzystałam jednak interpretacje osob, ktora się tym interesuje zawsze mi się zgadzały 

3 dni potem dziadek zmarł [*]