|
|
#31 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: czy istnieje przyjazn pomiędzy kobietą a męzczyzną
Powtarzam ostatni raz, usuń ten link z podpisu albo dopilnuję, żeby koleżanka została zdyskwalifikowana z konkursu.
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Dla mnie istnieje, mam przyjaciela i myślę, że nasza przyjaźn jest głębsza niż ta jaka kiedykolwiek miałam z dziewczyną. Oboje jesteśmy w szczęśliwych związkach, ale jak nie byliśmy - też się przyjaźniliśmy. Mój Tż niechętnie się z nim pogodził, bo ja jakoś nie mogę być w pełni szczęśliwa bez niego.
|
|
#34 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Napisane przez milossz ale w podpisie moge mic linka do konkursu z prosbą o zostawienie głosu to chyba nie jest uznane za spamowanie?? dozwolone, mozesz miec ![]() aniolek -> helpik <- dziekuje |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Nie istnieje. Granica między przyjaźnią a miłością jest cienka...
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Z mojego doświadczenia wynika, że prędzej czy później jedna ze stron się conajmniej zauroczy.
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Wierzę
O wiele więcej razy zawiodłam się na przyjaźni z dziewczyną niż facetem. Nigdy nic nas nie łączyło i łączyć nie będzie.
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
nie istnieje
|
|
|
|
#39 | |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie. Od przyjaciela można sie cholernie uzależnić.. Ja swojego kochałam.. tak. Jak brata. Miałam najcudowniejszego braciszka na świecie (mimo że jestem jedynaczką). Ja stwierdziłam po Jego śmierci, że cząstka mojego serca poszła z Nim. I w pełni szczęśliwa też już nie będe. Zawsze będzie mi Go brakować.
I wiem że mój Aniołek czeka na mnie w niebie. ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Jesli facet jest wolny, to stnieje, ale... do czasu. Mój były Tż długo był wcześniej moim przyjacielem. Ale... kiedyś to się kończy.
No chyba, że facet jest żonaty. To dla mnie jasne, że w nic się to nie przerodzi. Mam takiego przyjaciela i nie wyobrażam sobie, bym mogła pozwolić sobie na zakochanie względem niego.
|
#41 |
|
BAN stały
|
[1=1c3a9668cb473eb00ec0f3d ce65be5361e74cda4_63d1c28 200398;20272720]Dokładnie. Od przyjaciela można sie cholernie uzależnić.. Ja swojego kochałam.. tak. Jak brata. Miałam najcudowniejszego braciszka na świecie (mimo że jestem jedynaczką). Ja stwierdziłam po Jego śmierci, że cząstka mojego serca poszła z Nim. I w pełni szczęśliwa też już nie będe. Zawsze będzie mi Go brakować.
I wiem że mój Aniołek czeka na mnie w niebie. ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- O co chodzi w tym poście . ?? Bo ja jakoś czytam, czytam.. załapać nie mogę. [/QUOTE]jedna z dziewczyn kazała mi usunąs linka który mam w podpisie, a pytałem sie administratorów i powiedzieli ze moge miec, chcesz pomóc przyjaciółce a inni kładą kłody pod nogi ![]() ![]()
|
|
|
|
#42 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
No i po zbiórce głosów "dla przyjaciółki"
![]() Zamykam. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.

O wiele więcej razy zawiodłam się na przyjaźni z dziewczyną niż facetem. Nigdy nic nas nie łączyło i łączyć nie będzie.