![]() |
#31 |
CABIN CREW
|
Dot.: Kocha to poczeka?
chyba nie potrafiłabym czekac... uważam że seks to bardzo ważny element związku i przyznam szczerze że jeżeli w tej kwestii by coś nie grało to...hmmm...zastanawiałab ym się nad jego sensem....
a czekanie do ślubu to dla mnie w ogóle bezsens; potem wychodzą z tego takie sytuacje że ludzie się w tych sprawach nie dopasowują co ciągnie za sobą zdrady , brak satysfakcji itp....
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dałam duży zakres, na wszelki wypadek
![]() Ale długi okres wynika, że jestem nieufna i chciałabym dobrze poznać faceta z którym będę się wiązać emocjonalnie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
"Kocha to poczeka..." - nie lubię tego powiedzenia, zawsze odpowiadam, że jak kocha to nie będzie kazał czekać
![]() co do tematu: - jeśli byłoby to czekanie na zasadzie "nie jestem gotowy", "chciałbym żebyśmy się lepiej poznali" itd, ok, nie widziałabym żadnego problemu a nawet ucieszyła się że mam dojrzałego partnera, któremu nie jest obojętne z kim idzie do łóżka -jeśli czekanie na zasadzie "dopiero po ślubie" - kategorycznie nie, a dlatego że nie chciałabym po ślubie obudzić się z facetem, który ma jakieś problemy seksualne, inny temperament niż ja, mamy inne preferencje, źle nam się układa w tej sferze; jeśli byłaby to jeszcze kwestia wiary, to też bym się zastanowiła, nie wyobrażam sobie życia z fanatykiem religijnym, bez urazy oczywiście;
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.