![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny młode z okolic Dębicy i Mielca
Trzymam kciuki żeby poszło po Twojej myśli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o odbiór sukni to dobry myk.. Ja tak samo podałam termin tydzień wcześniej i o to tak suknie juz miałam trzy tygodnie przed datą ślubu
![]() U mnie grał zespół Combo z Dębicy bardzooo ale to bardzoo polecam są świetni. Fotograf Jan Bysrzonowski z Tarnowa o lepszym nie słyszałam. Zdjęcia rewelacyjne. Tymbardziej ze postawiłam 100% na fotografa ponieważ zrezygnowalismy z kamerzysty. A lokal na Zawierzbiu u pana Wiśniowskiego, jedzenie pyszne jak u mamy ![]() Obsługa ekspresowa niczego nie brakowało... Żyć nie umierać .. ![]()
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że ja po moim weselu też będę tak zachwycona ![]() Dziewczyny a wiecie może gdzie w naszych okolicach można udać się na lekcję tańca tak by ktoś mnie nauczył jak tańczyć żeby otrafić zatańczyć z każdym? Ja jestem super matolicą jesli chodzi o taniec. Nie mam poczucia rytmu, jestem jak kołek, nie znam kroków (to akurat załatwi zwykły kurs ![]() ![]() Myślicie, że ktoś może mnie nauczyć na tyle tańczyć by się nie zbłaźnić? Bo na weselu chyba wszyscy chcą z młodą tańczyć... Chyba, że jak zobaczą że mi nie idzie odpuszczą mi? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Ejna, a co myślisz o zespole Kindersi z Dębicy? Słyszalas ich na żywo albo coś o nich?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Niestety nie słyszałam nic o nich ....
![]() Luknęłam na planujemywesele.pl i z tego co słyszę to całkiem całkiem grają. Kojarzę jednego chłopaka i wiem że do muzycznej chodził...
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Ja też wychodzę za mąż w przyszłym roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Ja słyszałam o Stoperze, że są świetni i dlatego ich zamówiłam bez posłuchania na żywo. Znajomi bawili się na weselach gdzie oni grali i mówili, że fajnie rozkręcają imprezy, z resztą wszyscy właściciele lokali i fotografowie to samo mówili, że Stoper to jeden z najlepszych wyborów z Mielca. Mam nadzieję, że będę zadowolona
![]() Z tego co rozmawialiśmy oni nie są wielkimi fanami zabaw oczepinowych, jedynie coś symbolicznie wolą zrobić ![]() Musisz do nich napisać, bo bardzo ciężko u nich z terminami na przyszły rok. Ja chciałam od połowy lipca do końca sierpnia i tylko jeden termin już mięli wolny. Ale to takie popularne miesiąca. Może łatwiej będzie w maju, wrzesniu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
My planujemy w maju także może się nam uda ich zwerbować
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
zespół muzyczny RANDEZ-VOUS sa poprostu świetni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
A co powiecie o zespole VERDA z Mielca?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O takim tez nie słyszałam ... Pozdrawiam wszystkie PM-ki i życzę wszystkiego dobrego ![]()
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2013-03-26 o 14:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Hej dziewuszki! ja wychodzę za mąż już w lipcu i jestem pod ogromnym wrażeniem tego jak szybko załatwiacie wszystko... z takim ogromnym wyprzedzeniem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A co do sukni! W salonie pierwszy raz byłam dokładnie 12 kwietnia, czyli 3 miesiące przed ślubem, babki były w szoku, że nie jestem w ciąży i dopiero przyszłam. Mieszkam w Krk, dlatego mam łatwiej, ale jestem baaaaardzo nie wymiarowa, niska, pulchna i ogólnie dziwna, dlatego suknię chciałam uszyć i znalazłam miejsce, gdzie świetne panie szyją za 999 zł. Myślę, że opłaca się przyjechać do Krakowa, bo nie wiem czy w Mielcu można znaleźć takich profesjonalistów ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ---------- Są młodzi i nie mało znani jeszcze, ale myślę, że zrobią karierę, bo są fajnym zespołem! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A moge zapytać gdzie masz wesele (lokal) i jaki zespół? ![]() Ja osobiście nie moge polecić kosmetyczki/wizażystki bo osobiście interesuję się makijażem i paznokciami w ramach hobby. Oczywiście jestem amatorką, ale nie raz robiłam paznokcie czy klasyczne makijaże znajomym na różne "poważniejsze" okazje w ramach przysługi. Swoją twarz to w ogóle znam tak, że bym się na ślepo pomalowała, więc nie będzie porblemu raczej ![]() Za to z fryzjerem to jakaś masakra. Też zawsze robię sobie sama fryzury przeróżne, ale to już raczej z przymusu niż z przyjemności, więc wolałabym się oddać w ręce profesjonalistów w tym dniu. Osobiście nie mogę polecić nikogo, ale mogę napisać kogo poleciła mi wizażanka vye: Salon "margo" na ul. biernackiego (fryzjerka Gosia) Salon "kaja" na starówce (Marta) Ponoć jedna i druga robi fajnie włosy, z naciskiem na tą drugą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
A co w temacie video? Nie mogę się do tej pory zdecydować... Kto jest wart polecenia w przystępnej cenie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
No ja myśle wybrać sie jeszcze teraz w kwietniu ( kurcze a kwietnia jeszcze tydzien) !!! mysłam wybrac wkoncu ktoras konkretnie i oczywiscie upatrzona mialam ale po mierzeniach okazolo sie ze wszsytkie mialy cos w sobie a teraz nawwet nie wiem jaki fason wybrac masakra jakas!!1 <mur> A do fryzjerki czy kosmetyczki tez nie mam pojecia, bo zawsze sama sobie fryzury robilam i makajaze tez wiec NIE WIEM JAK BEDZIE Z TYMI MOIMI WYBORAMI!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Czesc Pmki z Debicy
![]() pozdrawiam
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Ja będę niedługo na weselu gdzie grają Wuwuzele, więc mogę po nim napisać o moich odczuciach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Przyczajenie
|
byloby bardzo fajnie! a kiedy to wesele?? zycze udanej zabawy! pozdrawiam
![]()
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() Mam pytanie gdzie zamawiałyście zaproszenia, winietki itp. ??? Możecie kogoś polecić???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Ja mysle na allegro mam nadziję że beda ładnie co prawda nie zamowilam jeszcze ale zamierzam juz nie dlugo to zrobic cena zaproszen nie jest wielka w porownaniu do sklepu weselnego gdzie zaproszenie na allegro nie cale 2 zlote a w sklepie bylo za 4,5 lotego wiec roznica jest chyba trochu wielka jak na takie same zaproszenie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Ja i zaproszenia i winietki robiłam sama. Duża oszczędność
![]()
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Ja też ostatecznie chyba będę robić sama zaproszenia. Mam już projekt teraz tylko drobne poprawki i może sie odważe a jak nie to będę myśleć....
A jak z przystrajaniem sali??? Kto robi Wam bramy w domach??? Skąd macie stelaże???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Ja też zaproszenia i winietki zrobie sama
![]() ![]() Co do przystajania.. Ja nie jestem zwolenniczka przystajania sali, domu, klatki, a nawet auta(no auto moze bardzo delikatnie kwiatuszkiem na klamkach), wiec mam z głowy. Z reszta gości zapraszam do kościoła od razu. Ładne dekoracje są bardzo drogie, a te tanie wypadaja zazwyczaj lekko wiejsko dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
A mam jeszcze pytanie - co preferujecie na alkohol? zawieszki czy naklejki?? Czy macie wódkę już taką weselną z gotowymi naklejkami???
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Ja w ogóle zastanawiam się czy cokolwiek naklejać albo wieszać.
Tak czy sia wg mnie łądniej wyglądają zawieszki, ale spotkałam się z opinią, że przeszkadzają w nalewaniu wódki i goście je od razu ściągają ![]() Także jeśli w ogóle zainwestuje w coś to w naklejki, o ile to nie będzie wydatek większy niż 50 zł.. Choć szczerze mówiąc wolałabym sobie to dołożyć do lepszych butów, bo to mi zostanie na lata a o naklejkach nikt nie będzie za rok pamiętał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Jejku dziewczyny! Do ślubu jeszcze ponad rok, wyluzujcie
![]() Ja się jeszcze w ogole nie zastanawialam nad winietkami, zaproszeniami, naklejkami... kiedyś tylko widzialam opcję na allegro w rozsadnej cenie zaproszenia plus gratis winietki w tym samym guście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Kto ma rok to ma ja mam równe 100 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.