|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cel 17-20 kg do Wakacji 2010- Ktoś ze mna? cz III - jesteśmy niepokonane !
Cytat:
tylko,że na pierwszej fazie to głowie wody ubywa- potem jest troszkę inaczej- dlatego ludzie tak chętnie są na tej diecie bo efekty są motywujące ![]() Pysia- gratuluje, to piękny wynik Magda, Kasica- jak ja Wam morza zazdroszcze, wiecie ze z mojej Grecji nici? ukochany nie może roboty zostawić ![]() za to obiecał,że pojedziemy na kilka dni się gdzieś pobzykać- jakieś Włochy albo Hiszpania na 2-3 dni |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cel 17-20 kg do Wakacji 2010- Ktoś ze mna? cz III - jesteśmy niepokonane !
zolnierz wyszedl o 4:50 :P
ja prawie do pracy zaspalam (...) tyle slow kochanie, skarbie i przytulania dawno nie mialam. zlamalam swoja zasade ze u mnie nie ma zostawania na noc. mam lekkiego kaca moralnego bo po bzykaniu to zawsze ja grzecznie do domu wracam a tu ... boli mnie dokladnie wszystko a on chce mnie znow zaatakowac po pracy bo ide na 14 :/ i nie wstalam dzis odpowiednie wczesniej zeby trening zrobic. on chce powazniej cos, choc ja sie wykrecam, za mocno zostalam skrzywdzona dobrze o tym wie i nie bedzie naciskal a ja mam caly lipiec przepie.... ne z nim i jego popędem ![]() pije kawke i spadam dopracy wzielam sobie do pracy grahamik z gotowanym kurczakiem, pomidorem i oliwkami i duzy nartural jogurt i osobno kilkanascie truskaw ![]() ![]()
#33 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mini ![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
ja tez ww lubie .... a tam szalala - tylko od 23-5
![]() a mialam wstac o 8 i Insanicic :/ fuck.
#35 |
Rozeznanie
|
![]() Śmigam sprzątać ![]() ![]() ![]()
#36 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!!!!!!!!!!!!! LASKI!!!!!!!
![]() Wracam do Was już, jestem po sesji! jestem pełna energii po wszystkich problemach, odżywam na nowo ![]() Załatwiłam dzisiaj fryzjera, wczoraj miałam ślub, w piatek urodziny znajomych, a zaraz smigam na siłke i zaczynam znowu sezon!!! jeaaah!!! Miesiac przerwy i mięśnie odpoczęły dlatego teraz efekty bedą powalające :P U mnie piękna pogoda, az chce sie życ. W perspektywie miłe spedzanie wolnego czasu, przez najblizszy czas bedę ostro imprezowac bo jest masa pieknych okazji, co oczywiscie nie odciagnie mnie od ćwiczen ![]() buziaaaaaki ![]()
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#38 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 5dni protein i 5dni protein z warzywkami, i tak dlugo, az sie osiagnie swoja wymarzona wage ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() zaraz bedzie jogurcik z otrębami, później na obiad kurak ze szpinaczkiem i pomidorkami, a poxniej tunczyk z twarogiem ![]() Marsi, dobre i te 2-3 dni ![]() no My tez z moim się zastanawiamy i w końcu nie wiemy czy Barcelona, Madryt, Wenecja, Paryż i czy w pażdzierniku/listopadzie czy lepiej se dolozyc i jechac tam na wypasnego sylwestra ![]() tymbardziej, ze jak Mój Niedzwiadek wczoraj zauwazył prawdziwą rocznicę to wlaśnie mamy w Sylwestra (nieprawdziwą w sierpniu bo wtedy sie zaczelismy spotykac i bylo pierwsze bzyku bzyku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i nie miej kaca morlanego, Ty mialas cos lepszego niż insanity ![]() ![]() wolny jest, napalony jest, chce Mini...czegóż chcieć więcej ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Ja pierdziu Mini niezle
![]() ![]() No Jagódka też mam czasem dosc nie widzac efektów ![]() Pyśka aż mi się łezka zakręciła... ![]() Idę na balkon cycki przysmażyć ![]()
#40 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Morze mamy tu co prawda niedaleko ,nie jest piękne ale jak jest ciepło to jest git ![]() Cytat:
![]() Ty niedobra na tyle czasu nas zostawiłaś ![]() Mini mmmmmmm wolny i napalony bierz chłopa w obroty ![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
up- maleńka, cudownie,że jesteś
![]() będę w Wawie na początku września to się ustawimy na miacho, co? Wiecie co dziewczyny- martwi mnie bardzo,że Anniaa tu nie zagląda- ma ktoś od niej wieści??? mam nadzieje,że u niej wszystko ok Pysia- zobacz na strone Ryainar- loty od 40 zł- my chyba zrobimy spontan, bo w tę lub przyszlą sobote mamy chrzciny w Krakowie- co będzie tego dnia to tam polecimy, bez zalatwiania noclegow na miejscu, a co! u mnie znowu grill- dziś karmazyn mniam |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Pysiaku- ja polecam Barcelone- cudowne miastooo ![]() ![]() ![]() ![]() A Mini Pyśka dobrze mówi- bierz i sie nie martw na zaś ![]() Cytat:
babie to nie dogodzisz, sexu nie ma to marudzi, jest to też jest źle :P spadaj mała ![]() Cytat:
![]() Kasica ja tez Ci moge oddać troszeczke popędziku bo uuuuuuhhhh ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Buuuuuuuziiiiiiiiiii ![]() Cytat:
![]() Też myslałam dzisiaj o Ani, moze popłyneła po maturze- ja tak miałam ![]() Tak tak Ryainar jest meega! Własnie m.in z tego lecimy z kumpelą. Szaaaleeństwo ![]() Ja juz po treningu, dzisiaj taki rozgrzewkowy, zrobiłam jeden obwód, pozniej 30 minut biegu. Musze sie wprawić bo miesiac to niby nie duzo, ale jednak, nie czuje sie juz taka silna ![]() ![]() ![]() A ja wybzyczyłam (a moze to on mnie ? hmmm :P) swojego kumpla ze dwa tygodnie temu i jest mi cudownie ![]() a co dalej z tego bedzie, zobaczymy ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
up- kurcze ale powiew powera od Ciebie, cudownie
![]() no właśnie Ryainair ma cudowne trasy, mówisz za 400 zł???? szok, a dawno robiłaś rezerwacje? bo jak ja patrze z dnia na dzień to na naszą trójkę wychodzi maksymalnie 800 zł w dwie strony ja dziś też rano siłkę trzasnęłam, wyszłó godzina i 20 minut a teraz właśnie wróciłam z rolek z dzieckiem-rekreacyjnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczor
![]() nawet tej samej muzyki sluchamy ale mnie boli ... ![]() Up - ![]() ehhh ... ehhhhhh
#46 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Jak miło od rana ,słońce świeci ![]() Up super że wszystko w ok.Barcelona powiadasz -wybieram się na weekendzik może we wrześniu jak dam radę ![]() ![]() Póki co jade na cały sierpień do Włoch - Calabria ,Sycylia ![]() ![]() Ryanair daje super możliwości ,ja do PL latam za 5 euro bardzo często trafiam na promo ![]() W listopadzie lecę na tydzień do Montrealu do Canady ![]() ![]() ![]() Mini wow niezle się zapowiada z żołnierzem - stara metallica ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]()
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam niesamowitą słabość do tego Reggio ![]() u mnie dziś upał na maksa- zabieram mojego syna i idziemy na basen- robie sobie wolne i mam w pompce prace moj kochany dawca spermy wyjechałna 3 dni :-( muszę sobie inne rozrywki zapewnić- wieczorem z siostrą idę się wyżyć na siłowni ![]() milego dnia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Maddalenko, zazdroszcze tej pięknej wycieczki do Włoch, bo jeszcze nigdy nie miałam tam okazji zawitać, ale wiem, że jest cudnie ![]() już nie mówiąc o Canadzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wróci wróci, nadrobicie ![]() znalazłam przeloty do wenecji za 80zł tam i z powrotem ![]() w czwartek musimy zdecydować co wybieramy ![]() a ja zaraz lece do pracy ![]() tylko coś jeszcze wszamie ![]() aa, dziś waga 0 0,4kg w góre, ale się nie przejmuje bo wzrost po warzywkach zawsze jest ![]() ![]() miłego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#50 |
Zakorzenienie
|
Udanego dnia zycze ;* ja pedze nad rzeke obiecalam kuzynce malej ze ja zabiore :P kurde a wsyztsko kmnie boli mam okres dostac ale dam rade bo sie mala zaryczy jak powiem ze jej nie zabiore :P w koncu obiecalam hehe ide do wieczorka dziolchy
![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Witam!
Kiedyś już byłam w tym wątku (w pierwszej cześci), ale potem się ulotniłam. Po pierwsze, chciałabym sie zapytać: Czy mogę sie przyłaczyć? Po drugie: Czy wiecie co z autorka/założycielką główną tego tematu (częsci I)? A teraz opisuje moje zmagania: zaczełam 21 sierpnia 2009 roku (wzrost: 175 cm, waga: 100 kg !!!). Całkowicie zrezygnowałam ze słodyczy, ćwiczyłam, ale nie codziennie. Z tłustymi rzeczami nie było problemu, bo nie lubię. Efekt nie był jakiś super, ale zadawalajacy (do listopada jakieś 8 kg, no ale bez wysiłku). w końcu zaczęłam skupiać się na swoim menu: nadal koniec ze słodyczami, słodkimi napojami (oranżady, soki, cola), fast-foodami, za to jem 5 posiłków (3 łówne i 2 mniejsze) bogatych w warzywa, owoce, chude mięsko i ziarna, grube kasze, itp. Zaczełam też codziennie ćwiczyć. W poniedziałek areobik (ale nei w klubie, ale przy muzyce, z koleżanką, a ćwiczenia są z płyty), w środe i sobotę biegam, w piątek ćwiczę na siłowni, a niedzielę - rower. Ponadto codziennie ćwiczenia podstawowe (skłony, brzuszki, wymachy, pompki, itd.) I są efekt ![]() Mam jednak problem z (że tak to ujmę) garaletowatymi udami i kompletnie nie wiem co zrobić. Jakie ćwiczenia na to polecacie (balsam antycelulitowy/wyszczuplający już stosuję? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() nie musi to byc silownia, mozesz cwiczyc w domu, poczatkowo nawet bez sprzetu, ew. z butelkami wody mineralnej ![]() Co do balsamow warto przejrzec KWC na wizazu. Dobre i nie drogie wydaja sie kosmetyki Eveline |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
olusssiAA28 tak jak Rzabbcia napisała
![]() ![]() - Eveline termoaktywne serum antycellulit - Ziaja lipocell bloker żel wyszczuplający - AA szczupłe ciało - serum do biustu (warto w to zainwestować jeśli się ma duże bimbałki jak ja ![]() ![]() i witamy ![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Hejka kochane
![]() ![]() ![]() Mini stara Metallica... ![]() ![]() Magda ten włoch co z nim byłam też był z Sycylii ![]() Kurczę muszę zajrzeć na tę stronkę, co o niej piszecie-nie słyszałam jeszcze żeby przelot kosztował 5 euro ![]() Olusia tak wiemy kto jest założycielką wątku,ale niestety opuściła nas, bo dietetyczka jej zalecała troszkę inną dietę jak my tu stosujemy ![]() Część drugą założyłam ja ![]() A część trzecią nasza zboczenica Mini ![]() Następną walnie Pyśka,Jagódka, Marsi,Meggi itd..... ![]() Co do balsamów to ja kupiłam sobie Nivei good bye cellulite,bo na tvn style kiedyś widziałam że był najlepszy z różnych tych kremów ujędrniających-nawet tych z górnych półek ![]() A ja już mam wakacje ![]() ![]() ![]() Ale od przyszłego tygodnia do pracy i ten egzamin mnie czeka ![]()
#55 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś pierwszy raz ciałko odsłoniłam publicznie i przyznam,że zmiany na moim brzuch mnie samą zaskoczyły- to wszystko zasługa siłki minimum 3 razy w tygodniu ![]() już nie mam flaczka ![]() Cytat:
ale się zjarałam, moje nogi wyglądają jak buraczki Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2010-06-29 o 18:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
witam Olusia
![]() Sumomo ma sie dobrze ale nie ma czasu na bawienie sie z internetem ![]() ale nas podglada ![]()
#57 |
Zakorzenienie
|
Mini alles gut???
![]() Takie miłe przywitanie.... ![]() Mykam spać laseczki-do jutra ![]() ![]() ![]()
#58 |
Zakorzenienie
|
hmm ...nudzi mi siem kasica
#59 |
Zakorzenienie
|
Hejka laseczki
![]() jakas dziś jestem wyebana na maksa ![]() ![]() i nudzI mi sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
a mnie moglby ktos wy ..c
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.