|
|
#31 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Tabletki anty a okres
Cytat:
Wiekie dzięki ![]() Kamień spadł mi z serca bo z okresem to żadna przyjemność jechać nad morze w gorach bym moze jeszcze jakoś przeżyła
|
|
|
#32 | |
|
Przyczajenie
|
Wszyscy mowia ze najlepiej tabletke brac wieczorem a co z alkoholem zaluzmy bioore tabletke w godz wieczornych a jest impreza i wiem ze bede pic to co wtedy tym bardziej ze sa wakacje. Czy alkohol nie zaburzy spozycia tej tabletki? Jak to jest?
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
Zawsze sa malutkie chudziutkie tamponiki dlatego pytalam :P bo tez jade na wakacje
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Konto usunięte
|
Alkohol nie zmniejsza skuteczności pigułki, ale może sprawić, że pojawią się wymioty, a wtedy wiadomo... tabletka może się nie wchłonąć.
|
|
|
|
|
#34 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I jak piszesz, mozna bez konsekwencji (nie liczac plamien oczywiscie) laczyc do trzech opakowan. Cytat:
Jezeli wiesz, ze bedziesz pic, to tak, jak napisala kolezanka wyzej, jedyny skutek uboczny- wymioty. Ale mozna rowniez szybciej wziac tabletke, przed planowana impreza
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:47.