![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak reagujecie na cudze wygrane ?
Cytat:
![]() Ale przez to istnieje ryzyko, że sama zacznę te smsy wysyłać, bo tak to zawsze podchodziłam do tego baaarrrrrdzo sceptycznie ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
ja nadal podchodze sceptycznie. a TŻ wtedy wyslal jeden jedyny raz smsa na Top Trendy, cos go podkusilo:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
a mi to lotto
![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Nie wysyłam SMSów na konkursy, bo kilka razy wyslałam, oczywiscie nic nie wygrałam, za to potem non stop przychodziły SMSy w stylu: zostałaś wylosowana jako kandydatka do głównej nagrody, wyślij SMSA na numer 7777 za 10 zł z vat
![]() Autorko wątku, masz bardzo niezdrowe odczucia. Co sie to boli, że jakis pan Miecio z Pcimia Dolnego z drugiego końca Polski wygrał 10.000 zł? Takie to...polskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze chciałam napisać, że wygrywam regularnie w konkursach sms-owych z serii "kto pierwszy wyśle sms dnia tego i tego". Oczywiście wysyłam równo o północy i chyba jeszcze się nie zdarzyło, żeby się nie udało. Zwykle są to jakieś książki w zabawie konkursowej w "Co jest grane" z piątkowej Wyborczej (tam trzeba wysłac sms o konkretnej godzinie), albo dla dzieci z gazet dzieciowych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:13.