matura 2010 z matematyką ;/ - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-06-30, 19:46   #31
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: matura 2010 z matematyką ;/

Cytat:
Napisane przez see Pokaż wiadomość
Twoje posty bardzo podnoszą na duchu.
ale taka prawda

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-30, 19:46   #32
19agusia91
Zakorzenienie

Ciesz sie,ze mozesz poprawić w tym roku, zepnij mózg, może jakieś korki i spokojnie zdasz. Ja przedmioty od których zależały moje studia poprawię dopiero za rok.
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-30, 19:49   #33
magdolena
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
no niestety to działą tez w drugą stronę - wiecie ile ja sie nasłuchałam skarg matematycznych umusłów ze muszą się męczyć z jakimiś "durnymi" (ich zdaniem) lekturami zamiast skupić sie na matmie czy fizyce? znam dwóch świetnych matematyków którzy oblali maturę przez polski.
nie da się każdemu dogodzić.
nie ma przedmiotu, który byłby zdany przez wszystkich i to zawsze.
ale wydaje mi się, ze skoro teraz jest obowiązkowy i polski i matma, to i dla matematyków i dla humanistów jest sprawiedliwie.
sa osoby w kraju, ktore nie zdały polskiego, tez maja poprawke w sierpniu, glowa do gory, świat zna gorsze tragedie
Dlatego ja uwazam ze dobrze ze matematyka podstawowa jest obowiazkowa.
Podobno uczelnie humanistyczne byly za wprowadzeniem tej matury.
Stary 2010-06-30, 19:57   #34
charisse
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Dlatego ja uwazam ze dobrze ze matematyka podstawowa jest obowiazkowa.
Podobno uczelnie humanistyczne byly za wprowadzeniem tej matury.
dokładnie, narzekacie na tą matematykę, a ścisłowcy muszą zdawać i polski, i angielski

charisse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-30, 20:00   #35
viky
Raczkowanie

A ja miałam lepszy przypadek xD Z matmy ogólnie nie idzie mi nie wiadomo jak, ale źle też nie jest xD
Wszystkie próbne zdałam spokojnie, a dzisiaj przeżyłam szok xD
kolezanki które przed matura uczyłam pozdawały a ja nie xD
Zjadły mnie nerwy, bałam sie strasznie, trzesły mi się rece, nie spałam cała noc ze strachu i oto mam xD a raczej nie mam nic i jestem w dup*e xD
generalnie sie załamałam i jestem wściekła na siebie xD
Najgorsze jest to, że robiłam takie głupie błedy, zawsze mi mówili, że jeste strasznie roztrzepana, ale teraz przeszłam samą siebie xD
A najlepsze jest to, że ta matma mi sie bardzo przyda xD

Wie ktoś kiedy jest dodatkowy termin rekrutacyjny na uczelnie (mniej wiecej) ? bo ja czytałam o "swojej szkole" i tam tylko znalazlam ze termin do 31 lipca, a o dodatkowym nic.
viky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-30, 20:20   #36
elfka_91
Przyczajenie

Ech,a ja nawet nie wiem czy zdalam... stchorzylam i nie poszlam dzis po wyniki. Co noc sni mi,ze matma mi nie poszla..tak sie boje. Wszystko tylko nie matma!!!! A jesli nie poszlo to co? Niby poprawka,ale do poprawki sie wykoncze,bo w domu zaczna sie znecac nade mna psychicznie. Super. Nie dosc,ze mam problemy,to jeszcze w domu mi nie pomagaja. Jestem sama ze wszystkim! Ale nawet gdyby mi nie poszlo,to musze byc twarda,..ech.;/
elfka_91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-30, 20:29   #37
monisia104
Wtajemniczenie

czytam wasze wypowiedzi i załamuję ręce...
matura w tym roku była prosta jak egzamin gimnazjalny ;] rozumiem, że nie każdemu mogło dobrze pójść, ale 30% to na prawdę nie dużo. uważam, ze KAŻDY jest w stanie ZDAĆ, jeśli tylko chce... w końcu chęci to postawa ;]
teraz, zamiast roztrząsać na nowo wraz z każdą odpowiedzią w tym wątku niezdaną maturę radzę wziąć ciepłą kąpiel, zrelaksować się, obejrzeć jakiś durny film i już o tym nie myśleć... do końca tygodnia może dajcie już sobie z tym spokój, a potem poszukajcie dobrego korepetytora, na pewno wszystko się uda
powodzenia! (tylko nie dziękujcie!!)
when the moment arrives that you know you'll be alright
It's amazing
and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight
monisia104 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-30, 20:30   #38
kinnga04
Przyczajenie

Matma ogólnie do kitu co prawda u nas nie zdała jej 1 osoba ale coś na temat "pseudo -przyjaciółek" wiem kazdy tylko szukał sensacji i z ogromną ciekawością zaglądał drugiemu w wyniki i szyderczym uśmiechem wywyzszał się ze miał wiecej . Bedzie Dobrze 3mam za was kciuki
kinnga04 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-30, 20:30   #39
viky
Raczkowanie

Eee nie załamuj sie i olej co mówią (myśla inni)
Ja sama miałam ten rok bardzo cieżki i to wszystko się na mnie odbiło, chciałam zdać maturę jak najlepiej, obiecałam to pewniej osobie i zawiodłam.
Najgorsze, że idioci z mojej klasy pozdawali, a ja nie xD
juz zaczełam sie uczyć na sierpień, ale boje się, że zrobie to samo co w maju.
Kiedy w ogole są te poprawki w sierpniu i do kiedy można składać podanie na studia (wyczytałam na stronie szkoły do której chcę isć ze do 31 lipca) a dodatkowa rekrutacja kiedy ?

Edytowane przez viky
Czas edycji: 2010-06-30 o 20:42
Stary 2010-06-30, 20:35   #40
see
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ale taka prawda
Tak, na pewno wypowiadają się tutaj osoby, które napisałaby ją na 100%, albo na 101%.

Dobra, skoro musicie pisać, jakim to trzeba być tępym, żeby nie zdać tej matury na poziomie gimnazjalnym (ach, te logarytmy) lepiej się nie wypowiadajcie.
Stary 2010-06-30, 20:41   #41
viky
Raczkowanie

ja też , uważam, żę ta matura nie była trudna (może lekka przesada tak jak to było na demotach, ze 14 dzieci pisza ją na 80 %) ale to prawda, że to nie był zaden wyczyn jej zdać , tym bardziej jest mi przykro.
Niedawno ją sobie zrobiłam tak zupełnie na spokojnie, nie patrzyłam w odpowiedzi i 68 % xD

Troche na obrone dodam,że miałam koleżankę w klasie (podstawówka) która miała same piątki, wzorowa uczennica etc a na tym egzaminie miła 25 punktów na 40 i była jedną z gorszych, teraz do LO tez chodziłyśmy razem do równoległej klasy i była 3 w szkole najlepsza uczennica a matura tak samo jej mega cienko poszła xD i wszsycy nauczyciele się dziwili jak to możliwe xD
No coż życie xD

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

NO to tez "prawda", że logarytmy ciagi rachunek prawdopodobienstwa i wiele innych jest w gimnazjum xD Ludzie ogrnijta się jakby to mój TZ powiedział xD

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-30, 20:50   #42
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez viky Pokaż wiadomość
Kiedy w ogole są te poprawki w sierpniu i do kiedy można składać podanie na studia (wyczytałam na stronie szkoły do której chcę isć ze do 31 lipca) a dodatkowa rekrutacja kiedy ?
terminy poprawek jesli ich nie ma jeszze to pewnie niedługo sie pojawia na stronach CKE i OKE.
a co do dodatkowej rekrutacji - uczelnie przeprowadzaą ją wtedy, kiedy maja wolne miejsa na kierunkach. jesli zdarzy się tak, ze wszystkie miejsca będą juz zajęte, to nie ma naboru. a to czy będzie przeprowadzana dodatkowa rekrutacja uczelnie często same nie wiedza, poki nie skonczy sie rekrytacja w lipcu. niektore uniwerki już podały termin, ale część zrobi to w połowie lipca.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Dobra, skoro musicie pisać, jakim to trzeba być tępym, żeby nie zdać tej matury na poziomie gimnazjalnym (ach, te logarytmy) lepiej się nie wypowiadajcie.
mój kuzyn z 2 gimnazjum opuscił te zadania gdzie są logarytmy, funkcje kwadratowe itp. i rozwiazal ten arkusz na 36%.
Stary 2010-06-30, 20:51   #43
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Tak, na pewno wypowiadają się tutaj osoby, które napisałaby ją na 100%, albo na 101%.

na 100% nie napisałam, nie znam nawet takiej osoby co na tyle napisała, ale sama wybrałam sobie matmę na maturę - jedyna w klasie, byłam na profilu humanistycznym i dałam radę bez korków, a matmy nie lubiłam.

Co do tępoty, to jakie miały być zadania, czego oczekiwałaś? Chyba nie podstawowych działań?

Wszyscy wiedzieli, że będzie matura z matematyki to na pewno w szkole Was do niej przygotowywali.

Ja nie mówię, że jesteś tępa, po prostu Ci nie poszło i już, poprawisz w sierpniu, nie załamuj się tylko- do dzieła.

Ale matura musi mieć jakiś poziom, i życzę Ci, żebyś ją w sierpniu zdała

Cytat:
mój kuzyn z 2 gimnazjum opuscił te zadania gdzie są logarytmy, funkcje kwadratowe itp. i rozwiazal ten arkusz na 36%.
no właśnie dużo tych logarytmów nie było- w maksymalnie dwóch zadaniach

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-06-30 o 20:52
Stary 2010-06-30, 21:01   #44
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Autorko nie martw się zdasz napewno poprawę, a opinię innych miej gdzieś
Cytat:

Osoby, które piszą w ten sposób chyba nie wiedzą co się w gimnazjach dzieje w liceum wymaga się od ucznia pewnej wiedzy i podstaw, których my nie posiadamy i które ciężko jest nadrobić i mówię to nie tylko na przykładzie absolwentów jednego gimnazjum, ale wielu innych. Wszyscy matmę wspominamy podobnie opierniczanko i robienie dziwnych rzeczy...więc nie sądzę, żeby ktokolwiek z gimnazjum był w stanie cokolwiek napisać
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-30, 21:01   #45
viky
Raczkowanie

A ja znam osobe która zdała matme na 100 % i to jeszcze ta starą z przed 2005 roku xD ale za to prawko zrobił za 14 razem xD
W ogóle to myślmy pozytywnie, zamiast sie użalać nad sobą, ruszamy tyłki i bierzemy się ostro do pracy a co do tych pseudo przyjaźni to pokarzmy "koleżanką" na co nas stać, to że ktoś ma poprawke nie oznacza przecież, że jest skończonym idiotą, każdemu może sie zdażyć, poza tym nie wiem czy wszyscy wiedzą ale Eistein tez oblał matme w sredniej szkole(chyba jednak wiekszość słyszała)

http://www.wiadomosci24.pl/artykul/m...ki_137092.html
może sie komuś przyda

Edytowane przez viky
Czas edycji: 2010-06-30 o 21:10

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-30, 21:05   #46
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viky Pokaż wiadomość
A ja znam osobe która zdała matme na 100 % i to jeszcze ta starą z przed 2005 roku pisał ziom xD ale za to prawko zrobił za 14 razem xD
W ogóle to myślmy pozytywnie, zamiast sie użalać nad sobą, ruszamy tyłki i bierzemy się ostro do pracy a co do tych pseudo przyjaźni to pokarzmy "koleżanką" na co nas stać, to że ktoś ma poprawke nie oznacza przecież, że jest skończonym idiotą, każdemu może sie zdażyć, poza tym nie wiem czy wszyscy wiedzą ale Eistein tez oblał matme w sredniej szkole(chyba jednak wiekszość słyszała)

http://d.wiadomosci24.pl/g2/pdf/192_...b05793266b.pdf może sie komuś przyda
jak mógł napisać na 100%, skoro wtedy były matury na oceny?

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-30, 21:06   #47
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dziewczyny!
Przede wszystkim się nie załamujcie i nie przejmujcie , że powinęła Wam się noga.
Moja matura dawno za mną ale pamiętam jak stres ścisnął mnie na matmie (dobrowolnie ją wybrałam). Przez 10 minut nie widziałam nic,co było na kartce. Czarna dziura. Potem się wzięłam w garśc no i się udało.
Pamiętajcie o jednym-tylko spokój może Was uratować. Macie szansę poprawki w sierpniu-poczujecie się zatem jak studentki na kampanii wrześniowej. Uszy do góry. będzie dobrze-musi być
Stary 2010-06-30, 21:09   #48
viky
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ankasz Pokaż wiadomość
jak mógł napisać na 100%, skoro wtedy były matury na oceny?
No to może i na oceny ale wiem, że miał wszystko ok, bez żadnego błedu
Stary 2010-06-30, 21:16   #49
201604200942
Konto usunięte

Autorko, rozumiem Twoją złość. Ochłoń i podejdź do poprawki w sierpniu. Trzymam kciuki

Ja co prawda zdałam maturę, ale jestem zawiedziona jej wynikiem. Jestem humanistką, a okazało się, że najlepiej poszła mi matura z matmy...

co do obowiązkowej matury z matematyki, cóż wprowadzili ją, trudno. Nieprędko ją wycofają, więc zostaje tylko pogodzić się z faktem.
Umysły ścisłe psioczą na polski, humaniści na matmę- jest równowaga we Wszechświecie
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-30, 21:18   #50
Marsi89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez iMMerEinsam Pokaż wiadomość
Pewnie jest tu masa takich wątków ale na prawdę posrało,porypało,po****** mi się życie Nie zdałam matury z matmy, zabrakło mi 2 punktów.Jest mi wstyd załamałam się,nie mogę się pozbierać,nie wiem co robić,jak reagować na pytania o maturę?tłumaczyć się.Najgorsze to,że zawiodłam rodziców i przez mam zły humor i w ogóle jak widziałam co za ludzie pozdawali to mam furie że akurat ja nie zdałam Wszystkie plany porypały siępoddaje się i nie mam chwilowo chęci myśleć o poprawce w sierpniu:confus ed:
Kochanie ja też dzisiaj miałam wyniki z matury i również nie zdałam z maty, wysłałam siostę bo czułam że mogę nie zdać i miałam rację i RÓWNIEŻ MI ZABRAKŁO 2 PUNKTÓW. Także byłam załamana, cały dzień płakała, bo u mnie w klasie wszyscy zdali a ja oblałam matę, najlepsze jets to, że z reszty przedmiotów miałam ok 80 % a z pola 100% i co mata mi przesrała wszystko. Nie martw się kochana wszytsko będzie ok. za 2 dni dojedziemy do siebie i damy radę w sierpniu. Ja np. zapisuję się od poniedziałku na kroki z maty, tak 4 razy w tygodniu oprócz tego sama się będe uczyć. I to wcale nie przekreśla ci studiów. Nie martw się będzie ok. Jestem z tobą bo mam taką samą sytuację.
Stary 2010-06-30, 21:28   #51
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Marsi89 Pokaż wiadomość
Kochanie ja też dzisiaj miałam wyniki z matury i również nie zdałam z maty, wysłałam siostę bo czułam że mogę nie zdać i miałam rację i RÓWNIEŻ MI ZABRAKŁO 2 PUNKTÓW. Także byłam załamana, cały dzień płakała, bo u mnie w klasie wszyscy zdali a ja oblałam matę, najlepsze jets to, że z reszty przedmiotów miałam ok 80 % a z pola 100% i co mata mi przesrała wszystko. Nie martw się kochana wszytsko będzie ok. za 2 dni dojedziemy do siebie i damy radę w sierpniu. Ja np. zapisuję się od poniedziałku na kroki z maty, tak 4 razy w tygodniu oprócz tego sama się będe uczyć. I to wcale nie przekreśla ci studiów. Nie martw się będzie ok. Jestem z tobą bo mam taką samą sytuację.
bardzo dobre podejście

Stary 2010-06-30, 21:35   #52
Marsi89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdolena Pokaż wiadomość
Polski jakos wszyscy musza zdawac i niewazne czy ida na polonistyke czy politechnike. To co moze zniesmy w ogole obowiazkowe przedmioty, cala mature odrazu?
Poza tym matma podstawowa jest tak prosta ze dzieci w gimnazjum powinny ja zdac. Nie przesadzajcie. Trzeba bylo sie uczyc jak jest sie slabym z matmy.
Chyba trochę przesadzasz. Przytocze może mój przykład nigdy nie byłam dobra z maty ale przez 4 lata technikum uczyłam się sytsematycznie bo wiedziała że mata na maturze, od wakacji wzięłam się ostro za matę wszystko inne olewała nie uczyłam się z innych przedmiotów tylko mata, korki, dziennie rozwiązywałam po 1 arkuszu zadań i co nie zdałam, głupie błedy zrobiłam, a ktoś kto się jie ucyzł w ogole i olewał ściągał i zdał, wiec nie cwaniakuj proszę, bo dużo jest tu osób które są załamane a tym wcale nas nie pocieszasz.

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
ale taka prawda
Nie rozumiem niektórych osób które tu wchodzą tylko po to żeby kogoś poniżyć i pokazać jacy to nie sa inteligentni tzn wyżej srają niż mają. Lepiej milczeć niż pisać takie rzeczy ale liczę, że takie osoby kiedyś znajdą się w takiej samej sytuacji i ktoś im tak samo będzie pisał. ;/
Stary 2010-06-30, 21:37   #53
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Chyba trochę przesadzasz. Przytocze może mój przykład nigdy nie byłam dobra z maty ale przez 4 lata technikum uczyłam się sytsematycznie bo wiedziała że mata na maturze, od wakacji wzięłam się ostro za matę wszystko inne olewała nie uczyłam się z innych przedmiotów tylko mata, korki, dziennie rozwiązywałam po 1 arkuszu zadań i co nie zdałam, głupie błedy zrobiłam, a ktoś kto się jie ucyzł w ogole i olewał ściągał i zdał, wiec nie cwaniakuj proszę, bo dużo jest tu osób które są załamane a tym wcale nas nie pocieszasz.

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Nie rozumiem niektórych osób które tu wchodzą tylko po to żeby kogoś poniżyć i pokazać jacy to nie sa inteligentni tzn wyżej srają niż mają. Lepiej milczeć niż pisać takie rzeczy ale liczę, że takie osoby kiedyś znajdą się w takiej samej sytuacji i ktoś im tak samo będzie pisał. ;/
czy ja kogoś poniżam ??
koleżanko trochę kultury

Edytowane przez buahhot
Czas edycji: 2010-06-30 o 21:39
Stary 2010-06-30, 21:40   #54
Marsi89
Raczkowanie

Cytat:
terminy poprawek jesli ich nie ma jeszze to pewnie niedługo sie pojawia na stronach CKE i OKE.
a co do dodatkowej rekrutacji - uczelnie przeprowadzaą ją wtedy, kiedy maja wolne miejsa na kierunkach. jesli zdarzy się tak, ze wszystkie miejsca będą juz zajęte, to nie ma naboru. a to czy będzie przeprowadzana dodatkowa rekrutacja uczelnie często same nie wiedza, poki nie skonczy sie rekrytacja w lipcu. niektore uniwerki już podały termin, ale część zrobi to w połowie lipca.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Spoko czyli wychodzi na to, że ja jestem kompletnym debilem bo miałam 26%. Dzięki za pociesznie kolezanko z wizażu. gratuluję ci zdanej matury.
Stary 2010-06-30, 21:40   #55
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Napisane przez xxYashaxx Pokaż wiadomość
więc nie sądzę, żeby ktokolwiek z gimnazjum był w stanie cokolwiek napisać
jak juz pisałam wcześniej gimnazjalista jednak potrafi.
Stary 2010-06-30, 21:45   #56
Marsi89
Raczkowanie

Cytat:
czy ja kogoś poniżam ??
koleżanko trochę kultury
Może nie poniżasz ale trochę pogrążasz tzn jakbym zdała tą matę pewnie bym ci nic nie odpisała, ale jakoś przygnębiła mnie twoja wypowiedź. Sorry jeśli cię uraziłam, ale dzisiaj mam cięzki dzień i po prostu jestem nabuzowana.
Stary 2010-06-30, 21:47   #57
xxYashaxx
Zadomowienie

GG do xxYashaxx

Cytat:
jak juz pisałam wcześniej gimnazjalista jednak potrafi.
To mu serdecznie gratuluje
Jednak żadna ze znanych mi osób nie byłaby w stanie i nie wiem czy będziemy w stanie w tym roku napisać, nawet nauczycielka mówi, że z naszymi brakami to tylko się o 30% modlić...
xxYashaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-30, 21:48   #58
viva91
na przekór do celu

Cytat:
Spoko czyli wychodzi na to, że ja jestem kompletnym debilem bo miałam 26%. Dzięki za pociesznie kolezanko z wizażu. gratuluję ci zdanej matury.
pogratuluj prędzej mojemu kuzynowi pocieszać juz pocieszałam (patrz pierwszy post) ale życie nie zawsze będzie cię głaskac po głowie trzeba się uodpornić na porażki.

Edytowane przez viva91
Czas edycji: 2010-06-30 o 21:50
viva91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-30, 21:48   #59
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
ja też często oblewałam sprawdziany, bo robiłam jakieś głupie błędy. Na lekcjach rozumiałam wszystko, byłam aktywna,a zawalałam sprawdziany, bo gdzieś źle zrobiłam proste obliczenie.
Dlatego na maturze bardzo się skupiłam i najprostsze obliczenia robiłam na kalkulatorze
skup się w sierpniu i sprawdź parę razy rozwiązanie, by nie zrobić znowu jakiegoś prostego błędu

buahhot, naprawdę super, że zdałaś maturę, ale wybacz takie komentarze nie są tutaj na miejscu. dziewczyny są zalamane a Ty je jeszcze dobijasz. Rozumiem, że matura była dla Ciebie prosta, ale weź pod uwagę fakt, że nie wszyscy mieli takich super nauczycieli (bo przecież większa część wiedzy przekazuje nauczyciel, nie rodzisz się z super wiedzą na temat logarytmów czy funkcji kwadratowej) jak Ty i nie wszystkim ta wiedza może tak szybko się wchłaniac jak Tobie.
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-06-30, 21:49   #60
crescent
Zakorzenienie

oczywiscie kazdy ma swoje racje, ale ja uwazam, ze dzisiaj ( czyli dzien wynikow) slowa krytyki sa zbedne calkiem. jak ktos zdal niech sie cieszy i nie wywyzsza co to nie on. czlowiek zawiedziony i zalamany to czlowiek rozdrazniony. zreszta mnie tez rozdraznily komentarze typu- jak sie nie umie matmy trzeba bylo sie uczyc. jest to typowe podejscie dziecka po szkole, ktore potem nie raz dostanie w du...na studiach

ja mature mam juz dawno za soba zreszta studia tez juz i prawda jest taka ze na studiach wyniki matur zadnego znaczenia nie maja. przewaznie "prymusy" ze szkol sa zwyklymi sredniakami.

bedziecie mialy dziewczyny ze spokojem we wrzesniu drugi nabor. szkoda troche nerwowych wakacji, ktore mialy byc ostatnimi dlugimi i bezstresowymi, ale sobie to odbijecie na studiach bo tam to nie liczac sesji tez jakby wakacje w sumie

glowa do góry

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości