![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Letnia kosmetyczka u Słonika :)
hej a bedziesz coś dokładała z kosmetyków albo ciuchów w najbliższym czasie?
![]()
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Witam coś u mnie za Body Shop - Brazil Nut Body Scrub - raz użyty w minimalnej ilości - prawie 100% z 200 ml ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
spodobał mi się: Oriflame - Delight krem
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- wiem, wiem ... ![]() ale chcialam oznajmic, ze ten kremik wpadl mi w oko ![]() tez wole wieksze wymianki, jak bedziesz miala dokladeczki to z checia zajrze do Ciebie
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
dobra Sloniku mam fotki
![]() ![]() ![]() ![]() acha i mam jeszcze probki takie ktore Cie interesuja ![]() zapachy,próbki: Chance Cahnel x2 Givenchy ange au demon (saszetka) Calvin Clein ck IN 2U (saszetka) Oriflame: Soul Glacier Enigma Air Life Circle Sap Life Circle Fruit Life Circle Blossom Life Circle Leaf Divine Sensual Aromabliss Calming Radiant Lights Northern Lights Avon: Ironman Today Christian Lacorix Noir Burberry London męska Burberry Touch męska Rhea Neutral Pink róż Rhea Amber Gold cień Ziaja anno d'oro krem tonujący odcień 01 naturalny Sephora baza pod makijaż (perfection make-up base) Ziaja Ziajka mamma mia masło do ciała ujędrniające po porodzie Avon maseczka Hydra Radiance Emolium krem specjalny Eucerin Hydro-Balance De-Puffing Eye Care Oriflame,Fluid Ochronny z filtrem SPF 30 x 2 +officina urban therapy STRESS creme des agnes x3 (wygładza,regeneruje,rela ksuje) Lierac Body Activ Modelage Lierac Mat-Chrono Anti-aging and mattifying Moisturizing emulsion Lierac Deridium La Roche Posay Lipikar Baume La Roche Posay Effaclar K La Roche Posay Toleriane Riche La Roche Posay Hydreane Riche La Roche Posay Rosaliac XL Riche Nuxe Aroma-Vaillance Moisturizing deep wrinkle emulsion Nuxe creme Nirvanesque first expression lines cream x2 Kadus Slalom żel do loków Nivea Young krem bye-bye spot na noc i żel peeling Nivea Visage cera normalna i mieszana nawilżający krem na dzień i odświeżający żel do mycia twarzy Ziaja Med,krem redukujący trądzik Acerin intensive do stóp na skóre szortką i suchą AA Therapy Naczynka krem łagodzący Pharmaceris do cery naczynkowej nawilżająco-wzmacniający SPF 15 Dermika Vitamina P żel na rozszerzone naczynka obkurczająco-wzmacniający Oriflame krem do twarzy rozjaśniający przebarwienia Dermedic anti persp c krem dla osób z nadmierną potliwością Soraya Beauty Creator błyskawiczna poprawa atrakcyjności Floslek seria męska krem regeneracyjny przeciwzmarszczkowy
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
słoniku przepraszam, że tyle czekałaś na te wymiary ode mnie
![]() szer od pachy do pachy 44cmx2 - rozciąga się ok. 2-4cm dł 61cm rękaw od ramienia 68cm interesowała mnie odlewka lalique amethyst i teraz dojrzałam, że masz addict'a, więc on też wpadł mi w oczko ![]() ![]() Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-07-04 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
tak,ten bezowy to triumph
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;20456514]słoniku przepraszam, że tyle czekałaś na te wymiary ode mnie
![]() szer od pachy do pachy 44cmx2 - rozciąga się ok. 2-4cm dł 61cm rękaw od ramienia 68cm interesowała mnie odlewka lalique amethyst i teraz dojrzałam, że masz addict'a, więc on też wpadł mi w oczko ![]() ![]() myślę, że wymiary powinny pasować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
to w takim razie co mogłabyś oddać za niego? z tych zapaszków, które mi się spodobały?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
ok
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;20465736]to w takim razie co mogłabyś oddać za niego? z tych zapaszków, które mi się spodobały?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;20472696]najchętniej również 5ml bym capnęła, ale rozumiem, że to może być za dużo dla Ciebie, więc może powiedz ile byłabyś w stanie go odlać
![]() Za dużo? Nie, dlaczego, z tego co widzę, to sweterek jest nowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
+ addict to już w ogóle świetnie. ![]() ![]() mnie taka wymianka odpowiada ![]() Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-07-05 o 13:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;20474139]super, 4ml byłyby ok, nie znam zapachu a zapowiada się ciekawie.
+ addict to już w ogóle świetnie. ![]() ![]() mnie taka wymianka odpowiada ![]() może i tak, ale addict mam z wymiany i jest dla mnie za ciężki i by tylko leżał i płakał, z kolei lalique mam całą 100ml flachę, a nie używam na co dzień także 4 ml strata nie będzie bolała ![]() ja będę mogła wysłać dopiero pod koniec tygodnia, jeśli Ci pasuje, to proszę PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Słoniku, nie wiem czemu kiedyś przeoczyłam u Ciebie odlewki Addicta i Demeter (Creme Brulee i Laundromat)
![]() Byłabym Addictem zainteresowana nawet bardziej niż Lalique ![]() Podoba mi się jeszcze u Ciebie żel pod prysznic Celine Dion i scrub TBS ![]() Pamiętam, że poza cieniami wyszukałaś sobie jeszcze coś u mnie ![]() Czy nadal byłabyś zainteresowana? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Czyli mgiełka i meteoryty
za bluzkę/zebrę Vila i spodenki? I dodajemy do wymianki? ![]() Tylko wyrzuciłam tą gąbeczkę z pudełka, ona się nie nadawała do nakładania kulek - w razie czego zabezpieczę wacikami, aby kulki się nie kruszyły podczas transportu.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2010-07-06 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
hej
coś u mnie za ++ AA Therapy - Krem na dzień z oliwką, nowy ++ Body Shop - Brazil Nut Body Scrub - raz użyty w minimalnej ilości - prawie 100% z 200 ml ++ Mineral Care - sól do kąpieli w torebce - 300 g - nowa ++ Neutrogena - Scrub do stóp - raz użyty ++ Yves Rocher - 2 jeżynowe kostki do kąpieli?
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
coś za ozdoby do paznokci?
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
różu to nie wiem, bo nie używałam nigdy, wspomagam się KWC przy wyborze
cieni-palet, ciężko powiedzieć, jakich-patrzę i widzę, że o takie właśnie bym chciała mieć (na pewno nie żadne szalone kolory, opinia na KWC też ważna) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
++ Ziaja med - Kuracja łagodząca zmiany trądzikowe, krem redukujący podrażnienia, używany, ubytek ok. 10 %
++ Body Shop - Brazil Nut Body Scrub - raz użyty w minimalnej ilości - prawie 100% z 200 ml ++ L'oreal True Match, podkład, odcień C2 Apricot Ivory, ubytek trudno ocenić, ale jest minimum 80%, myślę, że więcej ++ Clinique - Maczek 01 peony, miniatura, używana - trudno procentowo ocenić ubytek, także w razie czego zamieszczę fotkę - maczek już nie jest wypukły ++ Oriflame - Royal Velvet - Kosmetyczka/kuferek, nowa w folii Co byś mogła oddać? ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Hmm.. wolę raczej opcję: ++ Ziaja med - Kuracja łagodząca zmiany trądzikowe, krem redukujący podrażnienia, używany, ubytek ok. 10 % ++ Body Shop - Brazil Nut Body Scrub - raz użyty w minimalnej ilości - prawie 100% z 200 ml ++ L'oreal True Match, podkład, odcień C2 Apricot Ivory, ubytek trudno ocenić, ale jest minimum 80%, myślę, że więcej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
to mi sie podoba
Anne Rice - Wywiad z wampirem fioletowa pikowana torebka ze złotymi rączkami Gehwol - Maść do silnie zrogowaciałych stóp 20 ml, nowa w kartoniku ++ Gehwol - lawendowa sól do stóp - rewelacyjna! mogę srobić sporą odsypkę-ile odsypki mozesz zrobic? ++ Clinique - Maczek 01 peony, miniatura, używana -poprosze foto ++ Inglot – Lakier nr 177 – ciemny fiolet, z połyskującymi drobinkami, ubytek 25% Oriflame Giordani Gold - zestaw do manicure - nowy, zafoliowany
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do soli, mogłabym zrobić odsypkę, hmm trudno mi stwierdzić gramaturę, bo nie mam żadnej miary w domu, ale tak na 5-7 kąpieli ![]() fotki maczka: |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to co wybrałaś nie wystarczyłoby za masło i torebkę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Słoniku, ale niewiele cieni mi się do tej pory podobało, najbardziej to tego typu mnie interesowały u wizażanek, co na zdjęciach poniżej (tylko wtedy one nie chciały oddać
![]() także na razie nic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za Gehwol - Maść do silnie zrogowaciałych stóp 20 ml, nowa w kartoniku oraz peeling TBS??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety nic mnie nie zainteresowało, pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
U Ciebie zainteresowały mnie kosmetyki:
Próbki zapachów: Angel Violette, Escada Signature, CK Eternity Odleweczki: Lalique oraz Creme Brulee Mandarynkowy balsam do ciała TBS Żel Sensational Cień Mary Kay heather rose Lakiery do paznokci: Inglot (bordo) i Oriflame (róż) Błyszczyk vibes, funky Ciekawi mnie jeszcze woda toaletowa Beach Fun z Oriflame ![]() Jeżeli nadal jesteś zainteresowana kosmetykami, które wypatrzyłaś u mnie albo które jeszcze uda Ci się wyszukać, to daj znać ![]() Mogę dorzucić korektor Maybelline ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.