![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Letni flowerbomb i duzo innych perfum
moge jeszcze oddac addict shine, escada moon sparkle, tresor (limitowanka)...a mozesz wrzucic zdjecie tej bombki
![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
hej,
znajdziesz coś u mnie za któryś z tych zapachów? Hypnose Senses ok 25 ml z 30 ml Aqua Allegoria Figue&Iris ok 70 z 75 ml Escada Moon Sparkle ok 85 ze 100 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
V&R Flowerbomb eau d'ete acidulee tester ok 40 ml z 50 ml
Lacoste Pour Femme ok 47 z 50 ml Mam Laurę L.Biagiotti i parę w wątku,może byłabyś zainteresowana?
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Witam, może coś u mnie znajdziesz? Interesuje mnie kilka flakoników
![]()
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Love &Desire z feromonami 80 ml ze 100ml
Miko Nakaido Romantique z feromonami 50 ml z testowym ubytkiem znajdziesz u mnie cos za nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Witaj ,interesuje mnie Hypnose Senses i bombka.Mam najnowszy zapach Versace Versense 28/30 i Noa Cacharel 60/100 ml,okolo 10/50ml Coco Mademoiselle,Guees rozowy 45/50ml
Edytowane przez memento12 Czas edycji: 2010-07-03 o 13:12 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za flowerbomb?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
coś za V&R Flowerbomb eau d'ete acidulee tester ok 40 ml z 50 ml
![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
V&R Flowerbomb eau d'ete acidulee tester ok 40 ml z 50 ml
Masaki Matsushima Mintea 40 ml bez testowego psika coś w zamian? Zależy mi na V&R najbardziej i oddam sporo
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
czy znajdziesz coś u mnie za Bath & Body Warm Vanilla Sugar 100 ml z testowym ubytkiem ????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||||
Raczkowanie
|
niestety nic nie znalazlam
![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- niestety nic nie znalazlam ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- ok, wyslij mi pw ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- a nilowego wiekszej ilosci bys nie dala? ![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- niestety nic nie znalazlam ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- niestety nic nie znalazlam ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- niestety nic nie znalazlam ![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- niestety nic nie znalazlam ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- jesli komus zapomnialam odpowiedziec to prosze o przypomnienie sie bo tyle jest postow wwatku ze sie moglam zakrecic ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
A, dopiero teraz zauważyłam. Poszukam nut na Interecie
![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Nie mogę znaleźć nigdzie nut zapachowych. ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Znalazłam taki opis: http://www.fragrancex.com/products/_..._products.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
napisałas u mnie wczoraj
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
O mnie zapomnialas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
a ja bym bardzo chciala Masaki Mintea
![]()
![]() |
#57 | ||
Raczkowanie
|
tak sie zastanawiam nad addict shine, a jaka masz pojemnosc?
---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- a tak ogolnie jakiego rodzaju to zapach lekki czy raczej killer? No i co bys u mnie chciała? Cytat:
---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:19 ---------- Cytat:
![]() co do wielkosci to mysle ze z powodu roznicy w cenach ok 30 ml |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
zapach jest lekki, delikatny, kwiatowy...zostalo ok. 40/100 ml...a ja to bym letnia bombke chciala...
![]()
![]() |
#59 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- a bedziesz jakos w piotrkowie w najblizszych dniach? bo ja w lodzi to chyba dopiero w sierpniu? a co proponujesz w zamian? ![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Guees rozowy , jak pachnie? ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- z racji tego ze prawie wszyscy chca bombke i hypnose ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.