![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy mozna kochac dwóch facetów???
Trudno określić czy można kochać dwóch facetów jednocześnie. Obecnie jestem z cudownym chłopakiem którego bardzo kocham. Ale przed nim miałam przygodę z pewnym chłopakiem który bardzo mi się podoba, nawet teraz. Czasem myślę jak by wyglądało moje życie gdybym to była z nim...
I myślę, ze to odczucie kochania dwóch facetów jednocześnie wypływa z tego że jeden Ci się podoba, imponuje czymś czego drugi nie ma... Dla mnie miłość kojarzy się ze spokojem, zrozumieniem drugiej osoby, zaufaniem, bezpieczeństwie w jego towarzystwie i świadomością że zawsze mam na kogo liczyć ![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
To tylko sentyment,wspomnienia.Nie oszukujmy się,każdego partnera się pamięta- przynajmniej tych ważniejszych
![]()
![]() |
#33 |
.
|
ten watek jest stary, chodzilo pewnie bardziej o sentyment niz milosc do bylego. ale niestety, mozna kochac dwie osoby jednoczesnie. sa przypadki, ze facet kocha dwie kobiety, ale kazda za cos innego...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
Pewnie, że można. Ja kiedyś miałam podobnie. Co prawda nigdy z jednym facetem nie byłam, ale go kochałam mimo że mnie nie chciał;( Później pojawił się mój obecny TŻ i miałam dylemat walczyć o tamtego czy nie? Wtedy nie wiedziałam kogo wybrać i dziwiłam się że obydwóch kocham. Także dziewzcyny jestto możliwe, najwazniejsze jest by dobrze wybrać i wybrałam tego 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też kochałam kogoś w sumie ponad 2 lata,ale związek nie mógł się udać bo mieszkaliśmy na innych końcach Europy, ale ja go kochałam, teraz mam Tż ale sentyment do tamtego został do dziś, mimo, że od jakiś 3 lat nie mamy już kontaktu ze sobą. Właśnie trzeba nauczyć się z tym żyć,bo zapomnieć się raczej nie da ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Porozmawiaj z jego obecną dziewczyną o tych SMSach. Wydaje mi się, że ona będzie wiedziała co jest grane. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Na moje, to lepiej się zdecyduj dziewczyno! Ja nigdy nei kochałam dwóch facetów, chociaz bywalo i tak, ze jeden byl, a za drugim sie tesknilo, jednak to rzeczywiscie mijalo, takze nie martw sie , minie, a jak nie minie to lepiej zastanow sie co chcesz, z ktorym jest ci lepiej, chociaz nie chcialabym, zeby moj facet mial takie dylematy.
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.