|
|
#31 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: powtarzające się sny
Cytat:
Cytat:
w dzieciństwie miałam bardzo podobne sny, często sie powtarzały. teraz już nie, ogólnie ostatnio dość rzadko coś mi się śni. ![]() czasem mam wrażenie że jakiś sen już był, że to powtórka sprzed baaaaardzo dawna. ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
hahaha skąd ja to znam Kiedyś często tak mi się sniło, że latam u siebie po wsi goła do sklepu okropne
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że miałam takie sny. Żeby tylko raz
nieprzyjemne uczucie, kiedy człowiek budzi się rano. Jakoś refleksyjnie mnie to wtedy nastawia
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
a no sie zdarza. mam takie sztandarowe 3 sny, więcej takich powtarzającyh się nie mam. i bardzo dobrze.
w pierwszym śnie, śni mi się kosmitka, która chce rozmawiać ze mną o mnie. każda rozmowa jest na inny temat, ale otoczenie i jej wygląd jest takie samo. to troche wygląda jakbym z nią rozmawiała przez kamerkę. a najbardziej przerażające w tym śnie jest to, że wiem, że ona żyje w wodzie i jak mówi z jej ust nie wydobywają się pęcherzyki powietrza. zawsze mnie to irytuje i przeraża, chociaż sen nie jest w cale straszny. natomiast w drugim śnie, idę gdzieś pod górkę i mi się bardzo śpieszy. wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że w pewnym momencie zdaje sobie sprawe, że bolą mnie kolana i czuje ten ból. i w tedy sobie uświadamiam, że na nich właśnie idę i dlatego mnie bolą. w trzecim, chyba najdziwniejszym, śnią mi sie 3 faceci, który jeden z nich jest przeklęty, bo obraził jakąś boginię, bo wychwalał męskość nad kobiecość i zachowywał się jak Narcyz. i ci faceci zawsze szukają jakieś książki w bibliotece w której jest odpowiedź. i zawsze jeden z nich tą książkę chowa, po czym uciekają, bo ich coś goni. mój Partner, wróży z run i mi pomagał w interpretacji tego ostatniego snu. runy "powiedziały", że w tym śnie, bóstwem jestem ja, przeklętym facetem jest jakaś część mnie, która nie postępuje słusznie, a gościem, który chowa książkę jest mój Ukochany. i wiecie co? się wszystko sprawdziło. rzeczywiście jakiś czas później musiałam się zmierzyć ze swoimi wadami. wg. mojej opinii, sny to jest po prostu taki komunikat od podświadomości, że coś jest nie tak i że trzeba się będzie z tym zmierzyć.
|
|
#34 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
Mi kilka razy przyśniło się, że samolot musiał awaryjnie lądować w okolicy mojego domu, albo że leciał bardzo nisko, tuż nad budynkiem.
Bardzo często mam też sny szkolne. Nadal śni mi się podstawówka, gimnazjum, liceum... Edit. deja vu też czasami mam (kiedyś miewałam dużo częściej) - dla mnie to okropne uczucie, takie przerażające
Edytowane przez wredek Czas edycji: 2010-07-04 o 08:27 |
|
|
|
|
#36 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w sumie to zabawne, staram się zapanować nad emocjonalnym podejściem do rzeczy i ludzi, i staram się kierować logiką i argumentami, a najlepiej wychodzę na wszystkim jak się jednak kieruje tymi emocjami. pewnie to wszystko zależy od osoby, ale ja podszepty od świadomości biorę pod uwagę w codziennym życiu. no ale wiadomo, jeśli jedna metoda jest dla kogoś dobra, to niekoniecznie dla całej reszty też taka być musi.
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam kilka regularnie powtarzajacych sie snow.
Jednym z nich jest to, ze latam. Otoczenie snu jest rozne, czasem uciekam, czasem lece bez problemu, czasem nie moge wbic sie w powietrze. Innym i znacznie mniej przyjemnym snem jest sen o wypadaniu zebow. Sni mi sie to od czasu do czasu, a ostatni raz nawet niedawno. Snilo mi sie, ze moglam zeby wyjac z ust. Brr nieprzyjemne, ale poki co zadnych konsekwencji tego snu nie bylo - mimo ze tluamczenie z sennikow mowi, ze ktos ma umrzec.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.