30kg od 4 lipca do 4 listopada!!! Zapraszam:) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-04, 19:45   #31
Kohnelia20
Zakorzenienie

Dot.: 30kg od 4 lipca do 4 listopada!!! Zapraszam:)

nie wiem jak wy ale ja przez upał jeść wcale nie moge... ja się odchudzam juz od jakiś 2 tyg i musze przyznac ze schudłam już ale nie głoduje tylko jem mniej bardzo dużo pije wody gazowanej i nie jem tak słodyczy nie wiem dlaczego ale kiedyś jadlam codziennie jak głupia a teraz sie chyba troszke odzwyczailam
Kohnelia20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-04, 19:56   #32
Promyczek Nadziei
Zakorzenienie

Hey
Jakby cio to zapraszamy do nas: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=442160&page=26
Promyczek Nadziei jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-04, 19:57   #33
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

u mnie też dziś rodzinka griluje a ja nawet na kiełbaske sie nie skusiłam... Jak zobaczyłam Twoje fotki Magdzie to mnie bardzo zmobilizowały i powiedziałam sobie że też dam rade
A niech sie mężuś zdziwi

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
niunka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-04, 20:05   #34
Mrs.
Zakorzenienie

widze że u Was ładna pogoda a u mnie się juz na dobre rozpadało ale może to i lepiej po tych upałam trochę deszczu nie zaszkodzi Mnie dzisiaj kusiły kostki czekolady bo leżą mi takie dwie samotne ale ich jak narazie nie zjadlam i już nie zamierzam
Mrs. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-04, 20:50   #35
molko
Przyczajenie

witam wszystkich !!!
jak dumnie - to mój pierwszy post na forum ale nie mogłam nie dołączyć do Was ! nie zaczęłam jednak dzisiaj a w zeszły poniedziałek, ale póki co marnie (1,5 kg ) ale wierzę, że tym razem doprowadzę wszystko do skutku - to moje trzecie podejście i mam nadzieję - ostatnie !
ale zdecydowanie w 'kupie' siła więc jak tu będziemy się razem wspierać, będzie łatwiej.. ale mi najbradziej pomogły słowa koleżanki 'przed decyzją, trzeba z samym sobą szczerze porozmawiać - od serca.' musisz to robić, bo chcesz i robić to dla siebie!
dobrej nocy wszystkim

p.s. Magdzie podziwiam ! mobilizujesz zdecydowanie

Edytowane przez molko
Czas edycji: 2010-07-04 o 20:53
molko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-04, 21:53   #36
katiennn
Zakorzenienie

GG do katiennn

jeśli mogę to będę zaglądać

katiennn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-04, 22:40   #37
xxDaffodil
Raczkowanie

,

Edytowane przez xxDaffodil
Czas edycji: 2012-07-27 o 00:32
xxDaffodil jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-05, 06:48   #38
isabelly
Raczkowanie

Witam w drugim dniu dietki
Akurat weszłam do pracy. Dzisiaj na śniadanko póki co kubek maślanki
Zaraz zrobie sobie kawę (wiem, wiem, miałam nie pić, ale dzisiejszy dzień zapowiada się ciężko ) Później jak będe miała czas na jedzenie zrobie sobie płatki z jogurtem W domku ewentualnie kromka lub 2 ciemnego chleba i to by było na tyle Dzisiaj raczej nie planuje siłowni, o 9h w pracy do tego sama raczej na to nie bede miala sily. Mozliwe że wieczorkiem wlacze sobie jakis filmik i pochodze na stepperze, ale poki co czarno to widze...
Buziaki
isabelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 07:48   #39
magdzie
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niunka22 Pokaż wiadomość
Magdzie wygladasz cudnie....nie ta sama osoba nie moge sie napatrzec na Twoje fotki... Napisz dokładniej jaka dietke stosowałaś i ile ćwiczyłaś dziennie. Ja też tak chce ale nie wiem czy potrafie... Mam troche mniej do zżucenia bo ok. 18kg ale dla mnie to jest baaaaaardzo dużo i nie umiem sobie z tym poradzić żarcie ze mna wygrywa A chciałabym pokazać mężowi że potrafie że dam rade schudnąć bo on mi nie wierzy i chyba ma racje bo Ja sama nie wierze w to że schudne.
Starałam się jeść 5 razy dziennie podam przykładowy dzień
śniadanie-bułka grachamka z szynką ,pomidorkirm,ogórkiem

2 śniadanie -jogurt lub owoce

obiad-1 ziemniak troszke sosu 1 kawałek mięska (ryby,gołąbka,jajko)i dużo surówki(sałata,szparagi,k alafior,buraczki)zależy co miałam

podwieczorek-to samo co na 2 śniadanie

kolacja-2 kromki ciemnego chleba z serkiem wiejskim,jajem lub szynką

piłam-rano zawsze kawe i herbate czerwoną i w ciągu dnia wypiłam jeszcze z 2 zielone i butelke wody

Na początku nie ruszyłam nic słodkiego ani słodkich napoi czasem jak miałam ochote to coca cole lait.Nie piłam wcale alkocholu zero piwa drinka nic z czasem w niedziele zaczełam jeść kawałek ciasta i z jenego drinka

ćwiczenia-codziennie nie było że mi się nie chce tak ok 20.00
-steper z 40 min
-rower-1 godz
-bieganie tak ok 2 km do lasu
codziennie wybierałam 1 jakieś z tych ćwiczeń zależy jak miałam czas gdy go brakowało to był steper gdy dzieci szły spać

Dziękuje dziewczyny za miłe komentarze a na ile lat wyglądam?
Mam 2 dzieciaczków syn w sierpniu będzie miał 6 lat a córeczka ma 3 lata

Miłego dnia życzę i jak by co to postaram się wam pomóc jeśli tylko chcecie to pytajcie.
PA

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Dziewczyny macie jeszce 1 zdjęcie moje na tej stronie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=333651&page=58 STRASZNE ALE MOTYWUJE MNIE TA OSOBA TAM TO JA

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=333651&page=58

Edytowane przez magdzie
Czas edycji: 2010-07-05 o 07:50
magdzie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 08:31   #40
remember
Przyczajenie

Cześć. Mogę się przyłączyć? Ważę przy wzroście 162 - 60 kg. Strasznie dużo, chcę to jak najszybciej zgubić. Myślę, że te 50 kg to już okej. Więc zacznę od dzisiaj ćwiczyć, zero słodkiego ; ) pozdrawiam.
a w tym świecie nie ma mnie.
remember jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 09:03   #41
niunka22
Zadomowienie

GG do niunka22

czesc dziewczyny
Ja już po śniadanku... jajecznica + mix herbat wspomagajacych odchudzanie.
Wczorajsze menu takie sobie ale to był weekend i sie rozgrzeszam. najgorszy był tylko obiad a tak to było ok Poskakałam też na skakanve 1000 podskoków dziś zamierzam wskoczyć na steperek

waga początkowa - 87kg
waga aktualna - 85,4kg

cel I - 80kg
cel II - 75kg
cel III - 70kg
cel ostateczny - 60kg
niunka22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 09:15   #42
anglica2
Raczkowanie

cześć dziewczyny,
pozwólcie że i ja będę tu zaglądać. moja waga to jedna wielka masakra, ale postanowiłam, że przez wakacje moja figura drastycznie się zmieni....
dziś jestem już po śniadanku (płatki owsiane plus mleko 0%) i zielona herbata. pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki !!!
anglica2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 09:27   #43
Joostysia
Przyczajenie

Witam
Też chętnie do was dołączę. Mam 172 cm i ważę w obecnej chwili 77,5 kg. Zaczęłam się odchudzać 2 tygodnie z wagą początkową 81 kg.
Za dużo nigdy nie jadłam, więc nie mam z ograniczeniem się problemów. Przytyłam przez chorobę i tabletki antykoncepcyjne ( które podobno nie miały wpłynąć na wagę , a wszystko poszło mi w uda i łydki, brzuch do tej pory mam płaski, więc wyglądam tragicznie).
Ale mam zamiar to zmienić. 10 września mam urodziny i chcę ważyć co najmniej te 67 kg. Marzeniem jest 58, ale tyle w takim krótkim czasie schudnąć nie dam rady. Ćwiczę codziennie: 40 min rowerku, 200 brzuszków (podoba mi się lekki zarys mięśni na brzuchu - ale tylko leciutki) i skakanka około 10 min. Do tego 3 razy w tygodniu basen, albo zamiennie jeziorko, ale wtedy to już dłużej
No to życzę wam i sobie POWODZENIA
Joostysia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 10:07   #44
Mrs.
Zakorzenienie

anglica , joostysia - witajcie

ja tez już po śniadanku : platki (corn flakes wiem ze na diecie nie są wskazane ale nie miałam innych ) z mlekiem + kawa z mlekiem . Myśle ze wczorajszy dzień moge zaliczyć do udanych bo nie skusiłam się na żadne podjadanie i zjadłam równo 5 małych posiłków co wcześniej bylo dla mnie dośc trudne , ale teraz myśle że dla chcącego nic trudnego oby tak dalej . Wczoraj zrobiłam kilkanaście brzuszków i ćwiczeń na nogi a później pokręciłam sie na twisterku z 20minut :P

joostysia myśle ze tyle ile schudłaś w te 2 tyg. to dużo więc jesteś na dobrej drodze Jeśli mozna spytać jakie bierzesz tabletki anty. ?

Edytowane przez Mrs.
Czas edycji: 2010-07-05 o 10:09
Stary 2010-07-05, 10:30   #45
BrillanteAstro5
Zakorzenienie

To ja i się dolączam Mam 17 lat, 164 cm i moja waga pokazała mi dzisiaj 68,1 kg. To dla mnie porażka, bo jeszcze w czerwcu waga wskazywała 64 kg.. Trzeba się wziąć za siebie przez te wakacje, bo chciałabym ok. 53 kg I tak w ogóle to Ania jestem
BrillanteAstro5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 11:00   #46
Kohnelia20
Zakorzenienie

Magdzie bosko wygladasz gratuluje sukcesu z calego serca zakochac sie mozna piekna jestes kurde mocno zazdroszcze..... ale dzieki tobie widze ze warto byc na diecie
Stary 2010-07-05, 12:29   #47
Joostysia
Przyczajenie

Mrs. Novynette BRAŁAM, w chwili gdy moja waga wskazała 72kg, wyrzuciłam je do śmieci. I miałam z 3 miesiące stałą wagę, może spadła 1 kg, ale to wszystko. Potem znów zaczęłam tyć, jak zaczęłam się leczyć antybiotykami.
Taka moja dola.
Ale w te wakacje chcę zacząć proces odzyskiwania dawnej figury... ( a przed tymi wszystkimi chemicznymi śmieciami ważyłam 59 - 60 kg)
Stary 2010-07-05, 12:51   #48
Mrs.
Zakorzenienie

joostysia to nie ciekawie ja co prawda biora yaz ale nie wydaje mi sie zebym po nim przytyła ale w schudnięciu tez mi chyba nie za bardzo pomaga Dobrze że odlozyłaś te anty ale zawsze myślałam ze po odłożeniu waga coś spadnie ze wzgledu na zatrzymanie wody w org. przez tabletki etc.

u mnie dzisiaj jak narazie dietkowo :

- śn. płatki + mleko , kawa + mleko
- II śn. - 2 nektarynki
- ob. będzie miseczka zupy pomidorowej

a później się zobaczy oby bez grzeszków chociaż jade do domu to nie wiadomo bo tam tyle pokuś na mnie czyha

BrillanteAstro5 witamy i zapraszamy , ja co prawda jestem troszke wyzsza od Ciebie , ale wage mamy podobną ja ok. 65 chce zrzucic jak narazie 8 kg a pozniej te 2

Edytowane przez Mrs.
Czas edycji: 2010-07-05 o 12:55
Stary 2010-07-05, 14:36   #49
isabelly
Raczkowanie

A ja w koncu znalazlam czas zeby cos napisac
Dzisiaj na śniadanko był kubek maślanki, na drugie kromka chleba fitness z serkiem light i w miedzyczasie pare płatków nestle fitness "na sucho"(nie miałam czasu żeby dodać do nich jogurt:P) Jeszcze nie wiem co będę miała na kolacje ani czy znajde dzisiaj czas i chęci na ćwiczenia
Do napisania pozniej

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-05, 17:07   #50
Donka94
BAN stały

heeej
czy mogę się dołączyć?
168cm/69kg zaczynałam z 74kg. Od września zaczynam nową szkołę, więc wypadałoby się dobrze zaprezentować. Żadnej określonej dietki nie mam-0słodyczy, słodkich napojow (chyba ze czasem coca cola zero), fastfoodow, białego pieczywa.
Ćwiczenia? zależy od pogody, ale dzień w dzień aeroby, które spalają ten okropny tłuszcz. Czasem rolki, czasem rower, a czasem orbitrek. Dzisiaj z rana na orbitreku godzinkę ćwiczyłam, dzisiaj na wieczór mam zamiar poćwiczyc jeszcze 2h (:

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

ah, zapomniałam o docelowej wadze -55kg
Donka94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-05, 18:37   #51
Mrs.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Donka94 Pokaż wiadomość
heeej
czy mogę się dołączyć?
168cm/69kg zaczynałam z 74kg. Od września zaczynam nową szkołę, więc wypadałoby się dobrze zaprezentować. Żadnej określonej dietki nie mam-0słodyczy, słodkich napojow (chyba ze czasem coca cola zero), fastfoodow, białego pieczywa.
Ćwiczenia? zależy od pogody, ale dzień w dzień aeroby, które spalają ten okropny tłuszcz. Czasem rolki, czasem rower, a czasem orbitrek. Dzisiaj z rana na orbitreku godzinkę ćwiczyłam, dzisiaj na wieczór mam zamiar poćwiczyc jeszcze 2h (:

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

ah, zapomniałam o docelowej wadze -55kg
hej, witamy
5 kg juz za Tobą to ładnie a w jak długim czasie je zrzuciaś ?

Ja wróciłam do domku i tak jak myślałam pokusy się czają , ale narazie daje rade byle do czwartku bo wtedy wracam .
Isabelly dobre są te płatki ? hmm z jogurtem nigdy nie próbowałam jeśc zawsze z mlekiem ja musze zastąpić moje corn flaksy jakimiś innymi płatkami, znacie jakieś dobre korzystne na dietke , ale żeby nie były jakieś słodkie,wymyślne etc.
Stary 2010-07-05, 19:02   #52
Donka94
BAN stały

W ile zrzuciłam? trudno powiedziec, poniewaz nie raz zaprzestawałam dietki, jadłam i sporotem do dietki wracałam. Co do dietetycznych platków , ja osobiście jadam Nestle Fitness Jogurtowe i uważam,ze są ok,choc troszkę słodkie, ale kto co lubi. Musisz sprobowac
Stary 2010-07-06, 07:38   #53
isabelly
Raczkowanie

Witam dziewczynki
Wczoraj skusilam sie na piwko wrrr. .. ale ostatnie
Od czasu do czasu mozna Dzisiaj dzień zaczełam od grahamki z almette i zaraz zabieram się do pracy. A jeśli chodzi o płatki to mi bardziej smakują na sucho jogurtowe rządzą
Do później
Stary 2010-07-06, 08:16   #54
Mrs.
Zakorzenienie

witajcie

ja tez juz wstałam i na śniadanko zjadłam kromki chleba grahama z serkiem białym i pomidorem i teraz popijam kawe i zabieram się do nauki . Ja wczoraj wieczorem skusiłam się na arbuza a na wieczór raczej owoców nie powinno się jeść
Stary 2010-07-06, 09:27   #55
magdzie
Rozeznanie

Witajcie laseczki u nas za oknem od 7.00 cały czas pada a wczoraj było tak pięknie.Z nudów mam do was moje fotki jak miałam 92 kg to było 1,5 roku temu robione a 2 z teraz .Zobaczcie same że idzie schudnąć bez żadnych tabletek i nie poddawajcie się bo bardzo warto człowiek od nowa zaczyna życie.
Pozdrawiam
POWODZENIA BĘDE TU PODGLĄDAĆ JAK WAM IDZIE:cmok:
Stary 2010-07-06, 09:30   #56
magdzie
Rozeznanie

To ja
Stary 2010-07-06, 10:23   #57
Joostysia
Przyczajenie

Witam, mam pytanie czy którakolwiek z was stosowała kiedyś dietę kopenhaską albo zna kogoś, kto jej próbował??

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-06, 10:59   #58
Mysteriness
Zadomowienie

GG do Mysteriness

Magdzie dziękuję

Nawet nie wiesz jak to motywuje

Mysteriness jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-06, 11:41   #59
Kohnelia20
Zakorzenienie

Magdzie chyba wydrukuje twoje foty i bede nosić przy sobie na wypadek gdybym zwątpila albo chciala się poddać

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Joostysia Pokaż wiadomość
Witam, mam pytanie czy którakolwiek z was stosowała kiedyś dietę kopenhaską albo zna kogoś, kto jej próbował??
tak ja!! i szczerze radze odpusc sobie wytrzymalam 10 dni mdlałam nie miałam sily na nic... nie polecam potem wszystko sie przytyje
Stary 2010-07-06, 11:59   #60
Donka94
BAN stały

Hej i ja wstałam
Iśniadanie: grahamka maznięta masłem z jajkiem i szczypiorkiem
IIśniadanie: chrupki z błonnikiem, słonecznik łuskany, odrobina siemienia lnianego, płatki zalane jogurtem naturalnym
I już godzinkę na orbitreku ćwiczyłam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości