![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 30kg od 4 lipca do 4 listopada!!! Zapraszam:)
nie wiem jak wy ale ja przez upał jeść wcale nie moge... ja się odchudzam juz od jakiś 2 tyg i musze przyznac ze schudłam już ale nie głoduje tylko jem mniej bardzo dużo pije wody gazowanej i nie jem tak słodyczy nie wiem dlaczego ale kiedyś jadlam codziennie jak głupia a teraz sie chyba troszke odzwyczailam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Hey
![]() Jakby cio to zapraszamy do nas: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=442160&page=26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
u mnie też dziś rodzinka griluje a ja nawet na kiełbaske sie nie skusiłam...
![]() ![]() A niech sie mężuś zdziwi ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
widze że u Was ładna pogoda a u mnie się juz na dobre rozpadało
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich !!!
jak dumnie - to mój pierwszy post na forum ![]() ![]() ![]() ale zdecydowanie w 'kupie' siła ![]() dobrej nocy wszystkim ![]() p.s. Magdzie podziwiam ! mobilizujesz zdecydowanie ![]() Edytowane przez molko Czas edycji: 2010-07-04 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
jeśli mogę to będę zaglądać
![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
,
Edytowane przez xxDaffodil Czas edycji: 2012-07-27 o 00:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Witam w drugim dniu dietki
![]() Akurat weszłam do pracy. Dzisiaj na śniadanko póki co kubek maślanki ![]() Zaraz zrobie sobie kawę (wiem, wiem, miałam nie pić, ale dzisiejszy dzień zapowiada się ciężko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
śniadanie-bułka grachamka z szynką ,pomidorkirm,ogórkiem 2 śniadanie -jogurt lub owoce obiad-1 ziemniak troszke sosu 1 kawałek mięska (ryby,gołąbka,jajko)i dużo surówki(sałata,szparagi,k alafior,buraczki)zależy co miałam podwieczorek-to samo co na 2 śniadanie kolacja-2 kromki ciemnego chleba z serkiem wiejskim,jajem lub szynką piłam-rano zawsze kawe i herbate czerwoną i w ciągu dnia wypiłam jeszcze z 2 zielone i butelke wody Na początku nie ruszyłam nic słodkiego ani słodkich napoi czasem jak miałam ochote to coca cole lait.Nie piłam wcale alkocholu zero piwa drinka nic z czasem w niedziele zaczełam jeść kawałek ciasta i z jenego drinka ćwiczenia-codziennie nie było że mi się nie chce tak ok 20.00 -steper z 40 min -rower-1 godz -bieganie tak ok 2 km do lasu codziennie wybierałam 1 jakieś z tych ćwiczeń zależy jak miałam czas gdy go brakowało to był steper gdy dzieci szły spać Dziękuje dziewczyny za miłe komentarze a na ile lat wyglądam? Mam 2 dzieciaczków syn w sierpniu będzie miał 6 lat a córeczka ma 3 lata Miłego dnia życzę i jak by co to postaram się wam pomóc jeśli tylko chcecie to pytajcie. PA ![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Dziewczyny macie jeszce 1 zdjęcie moje na tej stronie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=333651&page=58 STRASZNE ALE MOTYWUJE MNIE TA OSOBA TAM TO JA ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=333651&page=58
BYŁO 92kg-01.04.2009 ![]() ![]() JEST 55kg ![]() ![]() Żyje przyszłością ! A przeszłość zostawiam w tyleee z nadzieją że mnie już nie dogoni ![]() Edytowane przez magdzie Czas edycji: 2010-07-05 o 07:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Cześć. Mogę się przyłączyć? Ważę przy wzroście 162 - 60 kg. Strasznie dużo, chcę to jak najszybciej zgubić. Myślę, że te 50 kg to już okej. Więc zacznę od dzisiaj ćwiczyć, zero słodkiego ; ) pozdrawiam.
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny
Ja już po śniadanku... ![]() Wczorajsze menu takie sobie ale to był weekend i sie rozgrzeszam. najgorszy był tylko obiad a tak to było ok ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny,
pozwólcie że i ja będę tu zaglądać. moja waga to jedna wielka masakra, ale postanowiłam, że przez wakacje moja figura drastycznie się zmieni.... dziś jestem już po śniadanku (płatki owsiane plus mleko 0%) i zielona herbata. pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Też chętnie do was dołączę. Mam 172 cm i ważę w obecnej chwili 77,5 kg. Zaczęłam się odchudzać 2 tygodnie z wagą początkową 81 kg. Za dużo nigdy nie jadłam, więc nie mam z ograniczeniem się problemów. Przytyłam przez chorobę i tabletki antykoncepcyjne ( które podobno nie miały wpłynąć na wagę ![]() Ale mam zamiar to zmienić. 10 września mam urodziny i chcę ważyć co najmniej te 67 kg. Marzeniem jest 58, ale tyle w takim krótkim czasie schudnąć nie dam rady. Ćwiczę codziennie: 40 min rowerku, 200 brzuszków (podoba mi się lekki zarys mięśni na brzuchu - ale tylko leciutki) i skakanka około 10 min. Do tego 3 razy w tygodniu basen, albo zamiennie jeziorko, ale wtedy to już dłużej ![]() No to życzę wam i sobie POWODZENIA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
anglica , joostysia - witajcie
![]() ![]() ja tez już po śniadanku : platki (corn flakes ![]() ![]() ![]() ![]() joostysia myśle ze tyle ile schudłaś w te 2 tyg. to dużo więc jesteś na dobrej drodze ![]() Edytowane przez Mrs. Czas edycji: 2010-07-05 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
To ja i się dolączam
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Magdzie bosko wygladasz gratuluje sukcesu z calego serca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Mrs. Novynette BRAŁAM, w chwili gdy moja waga wskazała 72kg, wyrzuciłam je do śmieci. I miałam z 3 miesiące stałą wagę, może spadła 1 kg, ale to wszystko. Potem znów zaczęłam tyć, jak zaczęłam się leczyć antybiotykami.
Taka moja dola. ![]() Ale w te wakacje chcę zacząć proces odzyskiwania dawnej figury... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
joostysia to nie ciekawie
![]() ![]() ![]() u mnie dzisiaj jak narazie dietkowo : - śn. płatki + mleko , kawa + mleko - II śn. - 2 nektarynki - ob. będzie miseczka zupy pomidorowej a później się zobaczy oby bez grzeszków chociaż jade do domu to nie wiadomo bo tam tyle pokuś na mnie czyha ![]() BrillanteAstro5 witamy i zapraszamy ![]() ![]() Edytowane przez Mrs. Czas edycji: 2010-07-05 o 12:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
A ja w koncu znalazlam czas zeby cos napisac
![]() Dzisiaj na śniadanko był kubek maślanki, na drugie kromka chleba fitness z serkiem light i w miedzyczasie pare płatków nestle fitness "na sucho"(nie miałam czasu żeby dodać do nich jogurt:P) Jeszcze nie wiem co będę miała na kolacje ani czy znajde dzisiaj czas i chęci ![]() ![]() Do napisania pozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
heeej
![]() czy mogę się dołączyć? 168cm/69kg zaczynałam z 74kg. Od września zaczynam nową szkołę, więc wypadałoby się dobrze zaprezentować. Żadnej określonej dietki nie mam-0słodyczy, słodkich napojow (chyba ze czasem coca cola zero), fastfoodow, białego pieczywa. Ćwiczenia? zależy od pogody, ale dzień w dzień aeroby, które spalają ten okropny tłuszcz. Czasem rolki, czasem rower, a czasem orbitrek. Dzisiaj z rana na orbitreku godzinkę ćwiczyłam, dzisiaj na wieczór mam zamiar poćwiczyc jeszcze 2h (: ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- ah, zapomniałam o docelowej wadze -55kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 5 kg juz za Tobą to ładnie ![]() ![]() Ja wróciłam do domku i tak jak myślałam pokusy się czają , ale narazie daje rade byle do czwartku bo wtedy wracam . Isabelly dobre są te płatki ? hmm z jogurtem nigdy nie próbowałam jeśc zawsze z mlekiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
W ile zrzuciłam? trudno powiedziec, poniewaz nie raz zaprzestawałam dietki, jadłam i sporotem do dietki wracałam. Co do dietetycznych platków , ja osobiście jadam Nestle Fitness Jogurtowe i uważam,ze są ok,choc troszkę słodkie, ale kto co lubi. Musisz sprobowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() Wczoraj skusilam sie na piwko wrrr. .. ale ostatnie ![]() Od czasu do czasu mozna ![]() ![]() ![]() Do później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ja tez juz wstałam i na śniadanko zjadłam kromki chleba grahama z serkiem białym i pomidorem i teraz popijam kawe i zabieram się do nauki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Witajcie laseczki u nas za oknem od 7.00 cały czas pada a wczoraj było tak pięknie.Z nudów mam do was moje fotki jak miałam 92 kg to było 1,5 roku temu robione a 2 z teraz .Zobaczcie same że idzie schudnąć bez żadnych tabletek i nie poddawajcie się bo bardzo warto człowiek od nowa zaczyna życie.
Pozdrawiam ![]() POWODZENIA BĘDE TU PODGLĄDAĆ JAK WAM IDZIE:cmok:
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
To ja
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
Witam, mam pytanie czy którakolwiek z was stosowała kiedyś dietę kopenhaską albo zna kogoś, kto jej próbował??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Magdzie dziękuję
![]() Nawet nie wiesz jak to motywuje ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Magdzie chyba wydrukuje twoje foty i bede nosić przy sobie na wypadek gdybym zwątpila albo chciala się poddać
![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- tak ja!! i szczerze radze odpusc sobie wytrzymalam 10 dni mdlałam nie miałam sily na nic... nie polecam potem wszystko sie przytyje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
BAN stały
|
Hej i ja wstałam
![]() Iśniadanie: grahamka maznięta masłem z jajkiem i szczypiorkiem IIśniadanie: chrupki z błonnikiem, słonecznik łuskany, odrobina siemienia lnianego, płatki zalane jogurtem naturalnym ![]() I już godzinkę na orbitreku ćwiczyłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.