|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie.Zmagania z wagą.
Cytat:
ale jak kiedys wazylam non stop 49kg to tez bylam niezadowolona wiec rozumiem![]() ja musze pare kilo zrzucic szybciutko bo za 2 tyg nad morze sie wybieram wiec by sie przydalo troszke pozbyc tluszczyku.od jutra dietka dunkana i juz zaopatrzylam sie we wszytsko zeby nie podjadac zakazanych rzeczy kurde,tez musialabym zaczac tak maszerowac szybkim tempem dookola parku ale czasu troche brak poki co ![]()
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Okej ; > masz racje moze ; > i zaczne cwiczyc duzo brzuszkow.. i biegac i bedzie w porzadku mam nadzieje : )
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
no hej.. wrocilam do domu i lipa ani deko nic kompletnie, jestem zalamana. jak to zobaczylam to sie poplakalam hm glupia jestem .. nie wiem co robic by spadlo... 1,5 kg w fazie uderzeniowej Dukana:/ dupaaaaaa...
---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- no tak ale te upaly, czlowiek spuchniety no i do tego nabralam wody przed miesiaczka wic moze ze 2 zlecialy?? nie wiem, zdolowalam sie.. |
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
aj wkurzylam sie ale pomyslalam ze jak teraz zjem cos tlustego to trzeba bedzie zaczynac od nowa a jak pociagne to miesiac czyli bez tluszczu jedzenie to moze wreszcie sie ruszy.. ja 1 faze 6 dni a teraz 1na1 robie.. moze pomoze .. i takjestem dumna bo wszyscy jedli ze mna obiad i jedli mieso frytki i surowke ze smietana a ja tylko miesko wiec jestem jeszcze dzielna
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
hej ! mam pytanie. Jak sądzicie, jak szybko można zgubić z 7-8 kg?
|
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
:coo l:stawialabym na 2mce zakladajac 1kg na tydzien(ale przy zdrowej dietce beztluszcowej i cwiczeniach baaaardzo sumiennych) albo ok 3-4mcy przy diecie z podjadaniem conieco i cwiczonkach za malo wiemy zeby doradzic cokolwiek![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- a ja dzis zjadlam: 3serki homki, 2 jajecznice(w tym jedna z szynka sopocka), lody light waniliowe(w nie do smaku jeden z homkow w/w wrzucilam ), serek wiejski i niestety podjadlam...kilka orzeszkow solonych i pare malutkich koleczek a'la paczki i malego snikersa za dluga przerwa m/dzy posilakami po prostu
|
|
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
no ja dzis zjadlam serek wiejski bo mozna on ma do 4 procent tluszczu i kabanosa drobiowego, potem mieso chude z kurczaka na obiad, potem ze zlosci z 10 chipsow i 4 frytki podjadlam
ale teraz sacze maslanke dzieki za rady i do jutra.. 3 dni w domu to jak dam rade w upale pocwicze i napisze jak mi idzie do jutra
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
hejka
no i jak tam dziewczynki?? ja musze sie pochwalic co prawda nie mam mniej na wadze bo tylko dwa kilo od poczatku diety ale za to po 11 dniach sie zmierzylam centymetrem no i w tali 3 cm , w pasie 4 cm i w biodrach 2 cm mniej a jak tam u Was?? jak ida zmagania z waga ?? pozdrawiam
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Dlaczego jest nierealne zejsc nawet kg?? wiesz ja tez tak myslalam i nie dawalam rady. Jak mniej jadlam co wymiotowac sie chcialo i niedobrze, glowa bolala, zawroty glowy.. trzeba jesc ale rzeczy lekkie, lepiej 5,6 razy dziennie bo dobrze sie czujesz ale z glowa. dzieki temu mam 56,5 kg a mialam 68
daze do 53 ale i tak jestem zadowolona bo juz ladnie wygladam. POwiem Wam ze macie mniejszy problem bo macie 170 cm wzrostu a ja jedyne 160 zmagania z waga ciagniemy dalej
|
|
|
#43 |
|
Przyczajenie
|
Jej ale tutaj dawno nie pisałam ;*
Ostatnio strasznie się zaniedbałam... Przytyłam ;(( Od jutro biorę sie za siebie, ale najgorsze jest to ze już nie mam tak silnej woli jak gdy zaczelam dchudzac sie pierwszy raz. Trzymajcie za mnie kciuki ![]() Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

sluchaj ja mam 160 cm i waze 58 takze moim marzeniem jest 53 kg co Ty chcesz gubic??????? w Twoim stanie wystarczy mnie jesc, a przede wszystkim nie jesc na noc i wieczorem pobiegac lub rano 
ale jak kiedys wazylam non stop 49kg to tez bylam niezadowolona wiec rozumiem
75-68-58-57-56-55-54-53-52-51-50

za dluga przerwa m/dzy posilakami po prostu