![]() |
#31 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Dopalacze ?!
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie miałam nigdy styczności z dopalaczami i nawet nie chcę próbować, tak samo zresztą jak z narkotykami, choć czasami to zastanawiające "jak jest po czymś takim" ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
ja mam tendencję do nałogów,więc nie próbuję.
spróbowałam papierosów i zawładnęły moim życiem na kilkanaście lat. od 3 tyg. nie palę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Pędzle maestro skutecznie przyćmiły wszystkie inne wydatki i nawet potrafię sobie papierosów odmówić na ich rzecz
![]() najważniejsze to mieć cel ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
w Rzeszowie spokojnie za 30-40 zł kupi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Miałam z tym do czynienia parę razy. Syf syf i jeszcze raz syf, już tego nie tknę.
Naprawdę, nie warto próbować.
![]() |
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Ja też...
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Podbijam temat:
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/bruta...wiadomosc.html Bowiem kolejna osoba umarla. Ale tak sie zastanawiam. Czy wszytskiego trzeba w tym kraju zabronic, zakazac, zlikwidowac? Madry czlowiek nie wezmie, glupi pewnie wezmie, ae wezmie tez mase innych rzeczy. Nie wiem, nie potrafie sie do tego ustosunkowac. Prawda jest ze jest to niebezpieczne i ze co chwile sie slyszy ze ktos sie powaznie zatrul/umarl Ale z drugiej strony jest tak bo media bardzo sie na dopalaczach skupiaja i kazdy przypadek podaja do opini publicznej. Legalne sa tez kleje i denaturaty ktore rowniez powoduja powazne zatrucia i to wcale nie rzadko, a jakos sie nie mowi...? CO myslicie?
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
1. selekcja naturalna
2. mamy więcej ofiar grzybów 3. mamy więcej ofiar alkoholu 4. mamy więcej ofiar w wypadkach drogowych (zdelegalizować auta?) 5. mamy więcej ofiar papierosów (rak płuc i inne) 6. mamy więcej ofiar dwutlenku węgla.................. 7. mamy więcej ofiar zimnej pogody podniecanie każdym przypadkiem, nagonka medialna na dopalacze po prostu. temat fajny i na czasie po prostu ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
rzekł wujek Donald z rzekomo liberalnej partii która szczeka i podskakuje jak piesek w cyrku wedle tego co się lepiej sprzeda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Zastanawia mnie jaki interes ma tvn w kreceniu sensacji dookoła dopalczy bo zdaje się od nich się zaczęło.
Poważnie słabo się robi szczegolnie kiedy szkoly angazuja sie wtakie akcje a jednoczesnie w planie maja 2 godziny religii zamiast pogadanek z doświadczonymi lekarzami,psychologami,za jęc w hospicujum ,monarach ,itp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo na pogadanki i hospicja - NIE MA CZASU, TRZEBA REALIZOWAĆ MATERIAŁ!!!! Na nic nie robienie czas jest zawsze. Niedługo obowiązek spadnie nie tylko na wychowawców ale i wufeistów, żeby uczyli o zdrowym trybie życia (patola :/) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ładnie trzeba mieć naryte w bani, żeby brać taki shit
![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Tak to widocznie u nas jest, społeczeństwo najwyraźniej nie potrafi inaczej funkcjonować
![]() W Bydgoszczy pikietowali wczoraj pod sklepem z dopalaczami - "Nie zabijajcie naszych dzieci". Ręce mi opadły. Serio? Wychowanie nie ma tu nic do rzeczy? Lepiej by się tłuszcza swoimi dzieciakami zajęła zamiast blokować ulicę. Jeśli zabronią sprzedaży dopalaczy, to dzieciaki znajdą sobie coś innego, jeśli będą chciały - nietrudno jest zdobyć nielegalne substancje. A jak nie będą chciały, to i do legalnie działającego sklepu z dopalaczami nie wejdą. Kwestia wychowania. Poza tym - zgadzam się z Muszynianką, selekcja naturalna ![]()
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
dopalacze- wszedzie o tym słyszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chłopak (18lat) na moim osiedlu brał te świństwa i pewnego dnia chciał się powiesić pod ich wpływem. Znalazła go siostra, na szczęście nie zdążył tego zrobić. Dla mnie to totalny debilizm żreć to gówno, nie wiem co ludzie, zażywający to, mają w głowach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Nie śmiej się
![]() ![]() "Nie zabijajcie naszych dzieci" - no ludzie ![]() ![]()
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
miałam styczność na paru imprezach. nie chodzi mi o żadne tablety tylko "zioła". niby wszystko dobrze i fajnie, a potem ból głowy, silne poczucie niepokoju. syf ! absolutnie odradzam!
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Na miejscu dopalaczowców zrobiłabym kontrpikietę
"PILNUJCIE SWOICH DZIECI" "brak czasu i uwagi zabija wasze dzieci. nie my" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Pamiętam jak kiedyś kolega TŻ z pracy pokazał nam lufkę po jakimś dopalaczu (już wypalonym). Powąchaliśmy to... i o mało nie padłam. To nie był zapach marihuany czy też po prostu jakiegoś spalonego zioła. To coś miało zapach tak mocno chemiczny, sztuczny... trochę jak np. "kret" kiedy się za bardzo nachylimy nad kibelkiem czy zlewem (i po prostu niechcący wciągniemy tą całą chemię) pomieszany z popiołem.
Masakra. Na pewno nigdy tego nie ruszę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Morał tej bajki jest krótki i niektórym znany, jarając zwykłe zielsko, nie poumieramy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
:d
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
mi tam nie szkoda tych dzieci co to biorą i trafiają do szpitala. Użalają sie nad gówniarzami a przecież nikt im nie kazał tego brać, na własne życzenie się w to pakują.
I bez sensu że tv o tym gada, jakoś od papierosów też ludzie umierają a nie są zakazane. Dopalacz przynajmniej szybciej zabije (jak już) i się z rakiem płuc nie trzeba męczyć ![]()
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogladałam w TV program i zawsze pokazują dopalacz w cenie 69 zł,85 zł,a marycha nie jest tańsza? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Hmm nie wiem jakie tam są porcje, ale nie wiem czy to się w ogóle kalkuluje
![]() Porcja zioła na dwie osoby w celach relaksacyjnych to 15 zł od łepka. Nie wiem jak z dopalaczami |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Alkohol też jest niebezpieczny, ileż to osób powoduje wypadki będąc pod wypływem
![]() Jakoś jestem sceptycznie nastawiona do pomysłu zakazu sprzedaży dopalaczy. Kto chce to i tak kupi nielegalnie ![]()
![]() |
#60 | |
Buc
|
Cytat:
dokładnie. zresztą po "zwykłych" dragach jest o wiele więcej zgonów. kto chce i tak weźmie, tak przynajmniej jest większa szansa, ze nie kipnie zaraz. zresztą, też ciekawe, a propos tych zejść i niezejść ostatnio, jakie ilości oni wzieli. bo nie wierzę, ze po kilku machach czy jednej kresce wstąpili w niebiosa czy byli bliscy wstąpienia.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.