|
|
#31 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 282
|
Dot.: Jak Usunac Farbe?????
Nastepnym razem bede pamietac :p kurcze, moze jest jakis sposob zeby to szybko "zmyc"???????
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
mo瞠sz polozyc za jakis czas na glowe np. ten kolor co radzi medea, a do tego czasu sprobuj zniwelowac zolc z wlos闚, np. szamponem regenal z welli (kupisz go w rossamanie, tesco czy jakis drogerii, ale kosztuje okolo 20 zl.) albo zwyklym szamponem z rossmana cos za 6 zl - te szampony niewulaj brzydki odcien zolci na wlosach, trzeba je potrzymac z 5 minut na wloskach albo/i mozesz zastosowac plukanke do wlosow filetowa z delli albo celii (ale trzeba uwazac z tonowaniem, zeby wlosy nie chwycily fioletowego kolorku). Ja z plukanek plecam Flor Illum kolor srebrny, koszt to okolo 8 zlotych, ale do nabycia jest w skepach fryzjerskich, jest lepsza od tamtych bo mozna dlugo tonowac wlosy i nie "zlapia" tego fioletu
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 282
|
) dZiekuje za rade )
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 185
|
kurczak:)
Witam,
ten w徠ek ju chyba by ![]() akcja:dzisiaj farba:100 skandynawski blond efekt:wlosy pomaranczowe pod spodem i przy odrostach,bielutkie pasemka na wierzchu TRAGEDIA akcja 2:plukanie flor illum efekt:to co bylo pomaranczowe stalo sie zolte, a to co biale-siwe. NADAL JEST PRZEPIEKNIE ![]() Kompletnie nie wiem co robic,siedze i placze. Moze kupic farbe?ale to i tak nie wyrowna tych kontrastow.CO ROBIC?????
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 653
|
Dot.: kurczak:)
nie wiem co robic bo sama mam podobny problem;/ w dodatku w sobote mam studniowke;/
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
A moze jednak farbnac?
![]() Inaczej sie nie pozbedziemy tego koloru!!! A pozniej-intensywna regeneracja
|
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 649
|
Same 瞠軼ie si tak za豉twi造 czy fryzjer spartaczy?
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
same
![]() bije sie w piers
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 653
|
ja robilam sobie odrosty i mam zolte przeswity;/ ale kupilam dzis flor illum i pani w sklepie zapewniala,ze ten odcien mi napewno zginie....zobaczymy dzis wieczorem
|
|
|
|
|
#40 |
|
BAN sta造
Wiadomo軼i: 17
|
ratunku mam zolte wlosy a chce biale
5 dni temu bylam u fryzjera drugi raz rozjasnialam wlosy i mam zolte ;/ i troche takich bielszych pasemek a chcialabym miec biale . co moge zrobic? slyszalam o jakis plukankach . jak to sie robi? gdzie sie kupuje? ile sie placi za te plukanki i czy naprawde po nich losy beda biale? czy sa jakies inne szapompony? prosze o wszystkie pozytyne rady jakie macie na ten temat dziekuje pozdrawiam
|
|
|
|
|
#41 |
|
BAN sta造
Wiadomo軼i: 3 722
|
Dot.: ratunku mam zolte wlosy a chce biale
S p逝kanki
oraz szampony.Do kupienia w rossmanie i sklepach fryzjerskich. Szampon JOANNA b康 WELLA z p逝kank (on jest fioletowy), to wszystko nieweluje 鄴速y odcie w這s闚 b康 p逝kanki w ma造ch buletelczakch , dasz oko這 12 kropli na p馧 litra, je瞠li nie z豉pie to mocniejsze (wi璚ej kropelek)powodzenia |
|
|
|
|
#42 |
|
BAN sta造
|
fioletowy??? to b璠e miala fioletowe wlosy??????? ;| czy jakie? i ile to kosztuje? to sie myje jak szamponem zwyklym te plukanki?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Moderator
Wiadomo軼i: 6 269
|
Poczytaj w tym watku jak zniwelowac zolty odcien
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...lukanki+wlosow |
|
|
|
|
#44 |
|
BAN sta造
|
dzieki ale tam nie jest napisane ile to kosztuje.Wi璚 powie mi ktos ile to kosztuje?????????????????
|
|
|
|
|
#45 |
|
BAN sta造
|
Szampon fioletowy z joanny- 7z
![]() p逝kanka 12z
|
|
|
|
|
#46 |
|
Moderator
Wiadomo軼i: 6 269
|
W tym watku jest podana strona do plukanek i cena.Chyba nieczytalas dokladnie
![]() http://www.progress.pl/progress,www,...,dzial,15.html Polecam rowniez KWC kosmetyki oceniane przez wizazanki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ra-wersja.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-srebrzyk.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...h-i-blond.html Kupisz w sklepach kosmetycznych,Allegro lub w aptece. |
|
|
|
|
#47 |
|
BAN sta造
|
dzieki a co jest lpsze szampon joanny czy plukanka?????????? i czy to nie niszczy wlosow
????????? i ajk to sie robi prosze o odpowiedz na wszystkie moje pytania dziekuje |
|
|
|
|
#48 |
|
BAN sta造
|
Wydaje mi si 瞠 opcja SZUKAJ nie boli
![]() szamponem myje si w這sy... NIE niszczy w這s闚 P逝kanka- ok 12 kropli na p鏊 litra wody
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 487
|
Kurcz, naprawd chcesz mie BIAΒ w這sy?
|
|
|
|
|
#50 |
|
BAN sta造
|
tak chce biale.
Sluchajcie kupilam sobie plukanke w rossmanie za 5,39 zl i jest srebrna. Tylko gdzie ja mam wlac ta wode? ona ma byc taka z kranu zimna czy gotowana? i mam najpierw umyc wlosy szamponem czy od razu plukanka? i ile mam 12 kropli dac do tj ody plukanki? to ile mniej wiecej? N opakowaniu pisze" Do nauczynia wlac okolo 2 litrow wody,dodac okolo 1/3 nakretki plukanki ( ile to gdzies???) w zaleznosci od odcienia ko鎍owgo.Otrzymanym roztworem plukac wlosy. Jak je plukac myc??? prosze was o rady bo nie wiem jak ja mam to zrobic |
|
|
|
|
#51 |
|
BAN sta造
|
We wod z kranu, letni, nalej do butelki p馧litrowej, wkrop 12 kropelek, umyj w這sy szamponem nastepnie polej po nich roztworem.
My郵 瞠 to Ci nie pomo瞠 ale mo瞠sz spr鏏owac zalezy jaki masz odcien ten 鄴販i..
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 2 998
|
Mo瞠 nie na temat, ale:
Jak fryzjer m鏬 Ci zrobi 鄴速e w這sy? Nawet je瞠li je zrobi to nie u篡 potem 瘸dnej p逝kanki? Nie reklamowa豉 tej us逝gi? Przecie straci豉 pieni康ze. |
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 124
|
Kup srebrn p逝kank Kulpolu o nazwie "Srebrzyk. Nie jest zbyt popularna ale naprawd wybiela. Te kiedy wysz豉m od fryzjera z 鄴速ymi jak jaecznica w這sami i pomog這.
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#54 |
|
BAN sta造
|
No wlasnie, zolte jak jajecznica lecz gdy maja ciemna zolc podchodz帷 pod pomarancz to nie dasz rady nic z tym zrobic sam p逝kank
|
|
|
|
|
#55 |
|
BAN sta造
|
Laski dzieki za RADY !!!!!!! zrobilam najpierw sie przerazilam wyszly mi fioletowe
po srebrnej p[lukance.. potem jeszcze raz umylam wlosy i wyszly mi srebrne nie biale... ale lepiej wygladaja niz wcze郾iej ju nie wida ,a tak tej z鏊ci. a Jeszcze jak z tym pytankiem to nie zglaszalam reklamacij bo od fryzjra wyszlam z bialymi wlosami ale jak w domu umylam to mialam zolte nie wiem czego ta fryzjerka uzyla ze byly biale
|
|
|
|
|
#56 |
|
BAN sta造
Wiadomo軼i: 74
|
Kolejna z martwymi w這sami d捫y do ich totalnego u鄉iercenia!!!
|
|
|
|
|
#57 |
|
BAN sta造
|
) fryzjerzy maj takie 鈔odki 瞠 w這sy zawsze wygl康aj super do ich umycia
|
|
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 349
|
W salonach Loreala' maja specyfik zapobiegajacy zoltym odcieniom blondu.Nie radze farbowac wlosow samemu i w domu, szczegolnie na bialy kolor bo zanim go osiagniesz to polowy wlosow sie pozbedziesz.Wiem bo przerobilam to na wlasnej skorze, wlosy wychodzily mi garsciami! cos strasznego...
|
|
#59 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 24
|
Dziewczyny ja wysz豉m od fryziera juz z rudymi w這sami ale na czubku g這wy oko這 5,6cm Chcia豉m jasne blond platynowe tez ladne s Niestety efektu takiego nie by這 .Kupi豉m plukanke srebn oko這 6z.Umy豉m kilka razy i jakis efekt widac bo nie sa az tak b. rude ale nie s bia貫 czy jasniutkie jak opisuja inne dziewczyny ze 豉two pozby造 sie z馧tego koloru Widocznie za mocny mam ten rudy kolor Ah szkoda gadac tak chcia豉m miec piekny jasny blond
|
|
|
|
|
#60 |
|
BAN sta造
Wiadomo軼i: 1 756
|
polecam szampon rewitalizujacyz joanny takie fioletowy z pompka, znjadziesz go w sklepch fryzjerkich zaden mi tak nie pomog jak on
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚 i fryzury
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

) dZiekuje za rade 

po srebrnej p[lukance.. potem jeszcze raz umylam wlosy i wyszly mi srebrne nie biale... ale lepiej wygladaja niz wcze郾iej ju nie wida ,a tak tej z鏊ci. a Jeszcze jak z tym pytankiem to nie zglaszalam reklamacij bo od fryzjra wyszlam z bialymi wlosami ale jak w domu umylam to mialam zolte nie wiem czego ta fryzjerka uzyla ze byly biale