|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nawet chciałam, ale jak Blue miała zakładać to zrezygnowałam... poza tym to duża odpowiedzialność i mnie to przerasta |
|
|
|
|
#33 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasze życie nie jest lekki ![]() Cytat:
![]() Co do grania - to na FB aż tak dużo miejsca te pliki nie zajmują na dysku,ale co jakiś czas trzeba tą "pamięć internetową" wyczyścić. Ściągnij sobie program o nazwie CCleaner - on to praktycznie robi wszystko za Ciebie (w sensie czyści to co niepotrzebne w komputerze). A co do nowoczesności programu - nie wiem jakie ma parametry Twój komputer,ale zazwyczaj te najnowsze programu z przed roku czy dwóch lat mogą nie śmigać tak dobrze na 6-letnich kompach, bo potrzebują np. więcej pamięci, czy nawet lepszego procesora.
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
To następny wątek niech zakłada Jerma, potem Janet, Joe i Johnny
(Same na J, jednak imiona na J to ma tylko elita )
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20584543]To następny wątek niech zakłada Jerma, potem Janet, Joe i Johnny
(Same na J, jednak imiona na J to ma tylko elita )[/QUOTE]Następną zakładam ja ![]() Bo ta miała być moja,ale nie było ![]()
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
O właśnie Blue, dzięki o przypomnieniu mi o CCleanerze, właśnie zamiatam Tośkę
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
I w ogóle chciałam zauważyć,że coś mało nas tutaj dzisiaj
![]() Wszystkie gdzieś wyjechały czy jak ? ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20584582]O właśnie Blue, dzięki o przypomnieniu mi o CCleanerze, właśnie zamiatam Tośkę [/QUOTE]You're welcome ![]() Do usług ![]()
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20584622]No doooobra, niech Ci będzie...
![]() Joke I tak Cię kocham Siostro Nibylandzka
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaa
jestem ![]() pięknie tu KaMajkolu
|
|
#43 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O jedyne, niepowtarzalne, utalentowane, lewonożne, słodkie, urocze i niesamowicie brzydkie Dzieciątko Mesut ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- A byłam ofc za Niemcami |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20584472]No właśnie
![]() Ja na tym mundialu znalazłam sobie kandydata na męża Yyy... znaczy na kochanka, bo moim mężem będzie Michał Jackowski Wiem, że Tyś siatkara Ja bym też może oglądała, ale mam tak beznadziejny Polsat, że piłki nie wyło widać ![]() Właśnie [/QUOTE]a kimże jest Twój kandydat na męża, znaczy kochanka? ![]() Michał... Jackowski... tak, znam w niektórych meczach Polsat mi się tak pie*lił, że wczoraj doszło do tego, że musiałam trzymać antenę ręką i siedzieć przed samym telewizorem. chwilę potem podkleiłam taśmą ten zasrany kabel i jakoś działało, póki znowu się nie rozwaliło. więc znowu musiałam ustawić, no i jakoś się trzymało, ale trzeba było chodzić na paluszkach
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten facet chce mi office od nowa dac, ale chyba cos trzeba z pamiecia zrobic, albo nowego kompa no ja czyszcze dysk z tych rzeczy roznych, ale i tak jest stary juz np. na FB, bo zamula na tych grach nieraz. smieci tam nie mam, platnik zusowski mi najwiecej miejca zajmuje, dyski mam dziwnie podzielone, bo na C ma cos ponad 9 GB, a na E juz ponad 27 i ten C mam zajety w 80%, a E tylko w 7% nie wiem czy ten gosc mi pomoze, czy bede brala z prawdziwego zdarzenia informatyka
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobre. Biedactwo ![]()
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- żart ).Co do podzielenia partycji, to zawsze tak jest,że dysk C jest mniejszy, bo to jest dysk systemowy i w zależności jaki masz dysk to zawsze ta partycja jest mniejsza, bo dzieli się ją na tyle, na ile potrzebuje system. Ale coś mały masz ten dysk masz 40 GB tylko ?
|
|
#51 | |
|
Raczkowanie
|
A żeby nie było...w Gibie podnieca mnie jego nazwisko!
Bra-zy-liaaaa ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
nie wiem jak to robiłam
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20584688]No bo właśnie chodzi o Me-Suta!!
O jedyne, niepowtarzalne, utalentowane, lewonożne, słodkie, urocze i niesamowicie brzydkie Dzieciątko Mesut ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- A byłam ofc za Niemcami aaa!!! mam Cię ![]() Mesiuciątko ja tez byłam za Niemcami [i za Anglią, ale tak się złożyło, że grali ze sobą]. przed meczem z Hiszpanią dałabym sobie rękę uciąć, że zdobędą mistrzostwo ![]() [mnie się z nich drużyny podobał Podolski, długo, długo nikt Trochowski i właśnie Ozil, jeśli bym musiała wybrać trzeciego ma uroczy wytrzeszcz ale muszę zwrócić uwagę na wprost bajeczne przekręcanie ich nazwisk przez komentatorów Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2010-07-09 o 23:16 |
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co kobitki, idę coś zjeść (bo przez cały dzień zjadłam dwa pączki tylko...) a wróciłam dopiero 45 min do domu, jak wyszłam o 9...
A jeszcze jutro do pracy ![]() Jak ja się nie wykończę, to będzie sukces naprawdę. Także jakby co,wpadnę jutro popołudniu ![]() Groszku i jakby co, to jeszcze jutro pogadamy - bez problemu
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcialam sama zobaczyc czy to od tego sie stalo ze wgralam to do tego podpisu, ale sie teraz boje to odinstalowac oj przydalabys mi sie tam a mam jeszcze 1 pytanie, nieraz mi wyskakiwalo, ze windows powieksza mi pamiec n, to jakas wirtualna?,
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do dziś na dysku starym, 40 GB mam nagrane wszystkie serie House (oprócz najnowszej) ale
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
A co do dysków ogólnie, to ja mam teraz 160 GB i mi w zupełności wystarczy, bo nawet nie mam co tutaj zapełnić na tych partycjach. A teraz już 160 GB ciężko kupić - najmniejsze 250 GB a i tak już się też "tracą" powoli. Za niedługo najmniej to będzie 500 GB
![]() Dobra już nie truje
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
to wypocznij Motylku
dzieki za pogawedke ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
za szybko to idzie do przodu, bo one nie nadazaja te sprzety, a mnie nie stac byc co 2 lata nowy kupowac ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- spij slodko ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- no, ale to pojemnosc dysku, a pamiec to jaka wtedy jest?
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuj też to odinstalować i zainstaluj jeszcze raz a nóż może jakiś "składnik" programu źle się wgrał i problem się rozwiąże ![]() Jeśli pamięć wirtualna jest ustawiona na automatycznie - to pewnie się zmienia. Ale wiesz Groszky, na odległość, jak się nie widzi tego, to nie można konkretnie sprecyzować odpowiedzi. Musiałabym to widzieć
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1278707509
NAJŚLICZNIEJSZY, NAJBARDZIEJ SŁODKI Z NAJSŁODSZYCH, NAJBARDZIEJ UWODZICIELSKI UŚMIECH |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.