![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nawet chciałam, ale jak Blue miała zakładać to zrezygnowałam... poza tym to duża odpowiedzialność i mnie to przerasta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nasze życie nie jest lekki ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do grania - to na FB aż tak dużo miejsca te pliki nie zajmują na dysku,ale co jakiś czas trzeba tą "pamięć internetową" wyczyścić. Ściągnij sobie program o nazwie CCleaner - on to praktycznie robi wszystko za Ciebie (w sensie czyści to co niepotrzebne w komputerze). A co do nowoczesności programu - nie wiem jakie ma parametry Twój komputer,ale zazwyczaj te najnowsze programu z przed roku czy dwóch lat mogą nie śmigać tak dobrze na 6-letnich kompach, bo potrzebują np. więcej pamięci, czy nawet lepszego procesora. ![]()
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
To następny wątek niech zakłada Jerma, potem Janet, Joe i Johnny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20584543]To następny wątek niech zakłada Jerma, potem Janet, Joe i Johnny
![]() ![]() Następną zakładam ja ![]() Bo ta miała być moja,ale nie było ![]() ![]() ![]()
#37 |
Konto usunięte
|
O właśnie Blue, dzięki o przypomnieniu mi o CCleanerze, właśnie zamiatam Tośkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
I w ogóle chciałam zauważyć,że coś mało nas tutaj dzisiaj
![]() Wszystkie gdzieś wyjechały czy jak ? ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20584582]O właśnie Blue, dzięki o przypomnieniu mi o CCleanerze, właśnie zamiatam Tośkę ![]() You're welcome ![]() Do usług ![]() ![]() ![]()
#40 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20584622]No doooobra, niech Ci będzie...
![]() Joke ![]() ![]() I tak Cię kocham Siostro Nibylandzka ![]() ![]()
#42 |
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaa
![]() ![]() ![]() jestem ![]() pięknie tu KaMajkolu ![]()
![]() |
#43 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() O jedyne, niepowtarzalne, utalentowane, lewonożne, słodkie, urocze i niesamowicie brzydkie Dzieciątko Mesut ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- A byłam ofc za Niemcami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20584472]No właśnie
![]() Ja na tym mundialu znalazłam sobie kandydata na męża ![]() ![]() Yyy... znaczy na kochanka, bo moim mężem będzie Michał Jackowski ![]() ![]() Wiem, że Tyś siatkara ![]() ![]() Właśnie ![]() a kimże jest Twój kandydat na męża, znaczy kochanka? ![]() Michał... Jackowski... tak, znam ![]() ![]() w niektórych meczach Polsat mi się tak pie*lił, że wczoraj doszło do tego, że musiałam trzymać antenę ręką i siedzieć przed samym telewizorem. chwilę potem podkleiłam taśmą ten zasrany kabel i jakoś działało, póki znowu się nie rozwaliło. więc znowu musiałam ustawić, no i jakoś się trzymało, ale trzeba było chodzić na paluszkach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten facet chce mi office od nowa dac, ale chyba cos trzeba z pamiecia zrobic, albo nowego kompa no ja czyszcze dysk z tych rzeczy roznych, ale i tak jest stary juz np. na FB, bo zamula na tych grach nieraz. smieci tam nie mam, platnik zusowski mi najwiecej miejca zajmuje, dyski mam dziwnie podzielone, bo na C ma cos ponad 9 GB, a na E juz ponad 27 i ten C mam zajety w 80%, a E tylko w 7% nie wiem czy ten gosc mi pomoze, czy bede brala z prawdziwego zdarzenia informatyka
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobre. Biedactwo ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do podzielenia partycji, to zawsze tak jest,że dysk C jest mniejszy, bo to jest dysk systemowy i w zależności jaki masz dysk to zawsze ta partycja jest mniejsza, bo dzieli się ją na tyle, na ile potrzebuje system. Ale coś mały masz ten dysk ![]()
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
A żeby nie było...w Gibie podnieca mnie jego nazwisko!
Bra-zy-liaaaa ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;20584688]No bo właśnie chodzi o Me-Suta!!
![]() O jedyne, niepowtarzalne, utalentowane, lewonożne, słodkie, urocze i niesamowicie brzydkie Dzieciątko Mesut ![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- A byłam ofc za Niemcami ![]() aaa!!! mam Cię ![]() Mesiuciątko ![]() ![]() ja tez byłam za Niemcami [i za Anglią, ale tak się złożyło, że grali ze sobą]. przed meczem z Hiszpanią dałabym sobie rękę uciąć, że zdobędą mistrzostwo ![]() [mnie się z nich drużyny podobał Podolski, długo, długo nikt Trochowski i właśnie Ozil, jeśli bym musiała wybrać trzeciego ![]() ![]() ale muszę zwrócić uwagę na wprost bajeczne przekręcanie ich nazwisk przez komentatorów ![]() ![]() Edytowane przez mysz672 Czas edycji: 2010-07-09 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co kobitki, idę coś zjeść (bo przez cały dzień zjadłam dwa pączki tylko...) a wróciłam dopiero 45 min do domu, jak wyszłam o 9...
A jeszcze jutro do pracy ![]() Jak ja się nie wykończę, to będzie sukces naprawdę. Także jakby co,wpadnę jutro popołudniu ![]() Groszku i jakby co, to jeszcze jutro pogadamy - bez problemu ![]() ![]()
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chcialam sama zobaczyc czy to od tego sie stalo ze wgralam to do tego podpisu, ale sie teraz boje to odinstalowac oj przydalabys mi sie tam ![]() a mam jeszcze 1 pytanie, nieraz mi wyskakiwalo, ze windows powieksza mi pamiec n, to jakas wirtualna?,
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]()
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
A co do dysków ogólnie, to ja mam teraz 160 GB i mi w zupełności wystarczy, bo nawet nie mam co tutaj zapełnić na tych partycjach. A teraz już 160 GB ciężko kupić - najmniejsze 250 GB a i tak już się też "tracą" powoli. Za niedługo najmniej to będzie 500 GB
![]() Dobra już nie truje ![]()
#58 | |
Zakorzenienie
|
to wypocznij Motylku
![]() dzieki za pogawedke ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
![]() za szybko to idzie do przodu, bo one nie nadazaja te sprzety, a mnie nie stac byc co 2 lata nowy kupowac ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- spij slodko ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- no, ale to pojemnosc dysku, a pamiec to jaka wtedy jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spróbuj też to odinstalować i zainstaluj jeszcze raz ![]() ![]() Jeśli pamięć wirtualna jest ustawiona na automatycznie - to pewnie się zmienia. Ale wiesz Groszky, na odległość, jak się nie widzi tego, to nie można konkretnie sprecyzować odpowiedzi. Musiałabym to widzieć ![]()
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1278707509
NAJŚLICZNIEJSZY, NAJBARDZIEJ SŁODKI Z NAJSŁODSZYCH, NAJBARDZIEJ UWODZICIELSKI UŚMIECH ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.