|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Letni misz-masz czyli Dior,Sisley, LUSH i sporo innych
Ranko, dalej podoba mi się kredeczka ale taka wymianka chyba nie bedzie Ci sie opłacac.. a chyba nic wiecej nie dobierzesz?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
hej, widzialam ze jestes zainteresowana Mintea
) . masz moze na zbyciu jakies insze zapachy niz Miracle Forever - tez go kiedys mialam ale jakos mnie przeslodzil
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
o jak fajnie
|
|
|
|
|
#34 |
|
Kici kici miau miau
|
glamourous raczej nie - duzo powydawalam
ale spojrze ![]() Buzi to super PW?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
a spojrzyj
ja tez mam jeszcze pare inszych na wydaniu gdybys miala cos wiekszejsze i trzeba bby dodac do pojemnosci czy cus
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
chcialabym zobaczy foto cienia inglot
---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- i kurcze poza puderem babusowym i cieniem nic nie wiedze wiec chyba nie bardzo oplaca mi sie oddac pigment w zamian nie masz nic z mojej wish? ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- oOoO ![]() to JA bym chciala ten wkład do paletki plumage cien inglot puder bambusowy 3.Bourjois cień 01 Rose Ancien - z wymiany, ubytek minimalny
|
|
#38 |
|
Kici kici miau miau
|
zdjecia:
puderku i wkladu nie fotografowalam poniewaz wklad jest nowy - swatches sa w necie
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
wkład do paletki plumage
cien inglot puder bambusowy 3.Bourjois cień 01 Rose Ancien - z wymiany, ubytek minimalny co za to bys chciala?
|
|
#40 |
|
Kici kici miau miau
|
hop
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
perfumkami, najlepiej męskimi
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
leci do Ciebie tan.old gold i opi
pozdrawiam
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-07-20 o 11:35 |
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
hej a skad jest puder bambusowy?
interesuje mnie ten puderek+lipikar
|
|
#45 |
|
Kici kici miau miau
|
z Biochemii Urody - ale mam go z wymiany - juz go nie ma
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
coś za: 2.Aquolina balsam - biała czekolada,uzywany ok. 90/125 ml ?
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- chętnie się wymienię za balsam i 6.LPR, Lipikar Syndet - probka |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
mmmm, ale kusisz
![]() - Meteorytki prasowane Mythic -jaki stan? - Shimmer Diora z malutkim ubytkiem-który dokładnie? -ewentualnie Motyle ( zostala mi 1/4 ) a do tego malutka odsypka Pasteli lub Imperiali. -a czy motyle używane czy zostało 1/4 nowiutkich? w oryginalnym opakowaniu? ---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Kochana, na pewno się na coś zdecyduję ![]() pozwól, że się zastanowię- a czy będzie problemem cyknąć fotkę tych 3 rzeczy?
|
|
#48 |
|
Kici kici miau miau
|
nie bedzie
![]() zaraz obfoce
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
super- ja czekam
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Hej, dawno mnie tu nie było
zastanawiałyśmy się wcześniej nad wymianką, ale spasuję - Carmex oczywiscie by mi się przydał ale kosmetyczkę już dostałam, więc nie bardzo chcę oddać Idylle za samą pomadkę pozdrawiam
|
|
#51 |
|
Kici kici miau miau
|
juz zapomnialam o tej probce
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
mniam mniam
![]() jest czym oko nacieczyć, już samo patrzenie na kolorówkę sprawia mi przyjemność. widzę, że masz balsam do ust carmex, tak? mogłabyś dorzucić? ostatnio zapomniałam go kupić jak byłam w Katowicach... a w mojej miejscowości nie ma... jeszcze dziś dam Ci znać na co się zdecydowałam ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Spokojnie, i tak mam manie odkażania wszystkiego itd... sama używam kosmetyków w sposób higieniczny i kiedy dostaje je od innych też zaczynam od czyszczenia właśnie... waham się miedzy jednym guerlain a drugim - napisałaś, że kulasków jest 1/4 odsypki: czyli nieużywane? 1/4 czyli około 15g, tak? ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- zdecydowałam: prasowaniec Mythic ![]() będę bardzo szczęśliwa jeśli dołożysz carmex ![]() Tobie pasuje? ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- rozumiem, zastanów się ![]() dasz znać dziś czy dopiero jutro? ja też do kilku rzeczy mam sentyment, ale przy tworzeniu któregoś z kolei wątku i tak wystawiam, bo niestety nie mam miejsca na wszystko i w szafach i w kosmetyczkach... ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- kulki też kuszą... ale mniej ich, wolałabym prasowańce... proszę prześpij się z tym i napisz rano---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- myślę, że jutro jakoś rano zgadamy się, Ty przemyślisz, ja się z tym też prześpię. i ewentualnie postarałabym się nadać przesyłkę do południa
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() i co postanowiłaś? na pewno nie chcesz oddać prasowańca? i czy aby na pewno Twój TŻet nie ma na zbyciu flaszki perfum? ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- wiesz, chcialabym sie pozbyc tych spodni w koncu jak i wielu innych rzeczy, bo mi poprostu zalegaja... to ja moze skusze sie na te motyle i odsypke pasteli na ile kulek moge liczyc? ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- przyznam sie ze nie wiem... dostalam w prezencie i okazaly sie na mnie za duze ![]() tak to jest z prezentami... nie wiem gdzie i za ile zostaly zakupione ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- OK, mnie pasuje ![]() aaa czy poratujesz mnie carmexem?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

) . masz moze na zbyciu jakies insze zapachy niz Miracle Forever - tez go kiedys mialam ale jakos mnie przeslodzil
ale spojrze