![]() |
#31 |
Kici kici miau miau
|
Dot.: MINTEA Masaki Matsushima 40 ml
ja chetnie przygarne Mintee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
wlasnie u ciebie odpisalam
![]()
![]() |
#33 |
Zadomowienie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
No trudno.
Perla nie jest jakimś moim wymarzonym muszmieciem - po prostu pasowała mi klimatem najbardziej ze wszystkich propozycji bo lubię taki słodziaki, dlatego nie ma sprawy, możesz ją brać ![]() Nad Miracle Forever się zastanawiam. Zapomniałam już jak to pachnie, a klasyka nie cierpię ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
moim tez nie jest
![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Mam na wishliście, ale jakoś specjalnie płakać nie będę
![]() J'aime La Nuit wąchałam jakiś miesiąc temu w Douglasie i jest w klimacie Wish/Escady Magnetism - czyli baaaaardzo słodko, tak jak lubię ![]() ![]()
Poszukuję do kolekcji flakoników perfum Etro i Thierry Mugler ![]() Edytowane przez Layila Czas edycji: 2010-07-18 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Kici kici miau miau
|
ja uwielbiam La Perla Nuit
![]() jest slodka ale to taka elegancka slodycz ![]() Miracle Forever jest mocny to fakt ale nie az taki slodki jak La Perla ![]() Edytowane przez ranka Czas edycji: 2010-07-18 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
no to co robimy z perla, bedziemy moneta rzucac
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Gdybyś zrezygnowała na rzecz czegoś innego, to bym ją wzięła. Ale póki co, byłaś pierwsza, więc rzucać nie musimy
![]() Wiesz, nie czuję się jakoś baaardzo pokrzywdzona. Myślę, że jeszcze coś ciekawego za tą Minteę znajdę, nie spieszy mi się.
Poszukuję do kolekcji flakoników perfum Etro i Thierry Mugler ![]() Edytowane przez Layila Czas edycji: 2010-07-18 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
sluchaj kochana naprawde nie musisz sie przejmowac, jesli masz ochote to bierz perelke
![]() ![]() no i tak sie wkrecilam w te wymianki ze z przyjemnoscia jeszcze ta buteleczke przetrzymam bo juz mi sie powoli zapachy ktorych sie chce pozbyc koncza, a bez targowiska sie na smierc zanudze ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- a im dluzej wacham tym bardziej mysle czy by mu nie dac drugiej szansy ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2010-07-18 o 22:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
No to chyba, że tak
![]() Mnie się Mintea podoba baaardzo ![]() ![]() To w takim razie piszę do Yoony. Dziękuję Ci baaaardzo ![]() ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
no to milego urlopu i uzytkowania nowego zapachu
![]() na mnie ta Mintea pachnie bardzo wytrawnie i cierpko- gorzko, wlasnie taka zielona herbatka liptona cytrusowa, ale ktora ktos zaparzyl i pozostawil torebke w srodku- wtedy ten napar tak naciaga i sie taki gorzki robi ![]() ale jedno na pewno, trwalosc super- jak wczoraj wieczorem psiknelam to rano na skorze nadal wyczuwalam ![]()
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Na mnie też jest gorzki. Początkowo nawet myślałam, że coś jest nie tak z zapachem - no ale on widać taki ma być w nucie głowy
![]() Pamiętam kiedy pierwszy raz użyłam go globalnie, to trochę mnie odrzucił tą goryczą, ale dałam mu szanse i po jakimś czasie poczułam piękną herbacianą woń, z takim cytrusowym akordem i bardzo delikatną wanilią. Byłam pewna, że to ktoś inny tak pachnie, bo nie mogłam uwierzyć że tak niesamowicie rozwinęła się Mintea, od której w zasadzie nie oczekiwałam cudów. To trochę tak jak z Glorią i Si Lolita - jak minie ten gorzko-pieprzny poczatek, to odpływam ![]()
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
a to dobrze bo juz zaczynalam myslec ze moze moj jakis trefny
![]() ale mysle ze mojej mamie sie spodoba, ona lubi takie wytrawne i cytrusowe i one jej sie tez odwdzieczaja pieknie...
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Yoona się na razie nie odzywa.
Byłam dzisiaj powąchać Miracle Forever i przypomnieć sobie J'aime la nuit. Że tak powiem - jeden pies. Te same cukrowe owocki, z tym że MF ma taką nutkę w stylu Euphorii, taką trochę męską. Szkoda, że jeden i drugi tak diabelnie nietrwały. Mintea, to przy nich prawdziwy killer - bo na mnie trzyma się calutki dzień, aż do kapieli. Zaczynam się w ogóle zastanawiać nad tą Minteą, bo J'aime la nuit jest teraz w promocji za 99 zł, a cena Mintei w Sephorze skoczyła do 239 zł (!). W ubiegłym roku 40-tka była chyba w okolicach 179 zł. No i im dłużej czekam na odpowiedź Yoony, tym bardziej szkoda mi się jej pozbywać ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.