Co ja mam zrobić? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-07-17, 12:18   #31
maja55
Zakorzenienie

Dot.: Co ja mam zrobić?

Cytat:
Napisane przez Assiiaa20 Pokaż wiadomość
Zniszczyłam coś co mogło byc piękne przez moją głupote, pesymizm i nieśmiałość
Wasza ostatnia rozmowa odbyła się niedawno, więc możesz umówić się z nim na spotkanie i wyjaśnić z czego wynikało Twoje milczenie.
Zbierz myśli, wypowiedz je, zastanów się czy naprawdę chciałabyś mu o tym opowiedzieć. Możesz nawet stanąć przed lustrem i wypowiedzieć to na głos - usłyszysz czy brzmi to wiarygodnie, sensownie, zgodnie z Twoimi przekonaniami. Jeśli tak nie będzie - może powinnaś zostawić tą relację w spokoju i szukać kogoś innego.

Twoje wycofujące się zachowanie, pesymizm i bierność mogą wynikać z tego, że wcale nie zależy Ci na nim ani na byciu z nim w bliższych stosunkach. Mogą też być wskazówką do tego, że trzeba pracować nad sobą i podejściem do życia/relacji/ludzi.

Powodzenia!!
Stary 2010-07-17, 14:44   #32
kot genetyczny
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Jakby mój facet wykazywał zerowe zainteresowanie naszą relacją, tzn. nie zabierał głosu w ważnych dla mnie pytaniach, też bym mu powiedziała "bye". Jak nie można wydusić z siebie żadnego słowa?
Dokładnie.
Asia zastanów się co byś czuła gdybyś spotykała się z facetem, próbowała nawiązać rozmowę, a on cały czas twardo milczał. Też miałabyś dosyć.

Zresztą, jak sama piszesz - nie umiałaś z nim rozmawiać. Więc dlaczego uważasz, że ten związek był taki cudowny?
kot genetyczny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-17, 14:59   #33
yoona
Zakorzenienie

o matko. a ja niewiele zrozumialam.

Blogowy świat

yoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-17, 15:47   #34
gula1708
Rozeznanie

co to za związek, w którym on nawija a Ty sie nie odzywasz bo jak sama twierdzisz wstydzisz się, boisz i jeszcze inne powody. Jezeli Ci zależy to walcz

Mój haft krzyżykowy

south beach

cel I: 5 z przodu - osiągnięty
cel II: 55 kg -
cel III: 52-53 kg -
http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...48c82197f3.png

gula1708 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-07-17, 20:46   #35
samotna108
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Assiiaa20 Pokaż wiadomość
Co ja mam o tym myśleć?
Dwa tygodnie temu zaczęłam chodzić z chłopakiem było cudownie spotykaliśmy się tylko że ja nie umiałam z nim za bardzo rozmawiać, tzn on gadał jak najęty a ja mniej. Parę razy zapytał czym jest dla mnie związek ale ja jestem nieśmiała trochę o uczuciach nie umiem mówić wiec mu nic nie odpowiadałam.

Kilka pierwszych dni było wspaniale ale zauważyłam jakby się mnie wstydził trzymał za ręke wtedy jak nikogo nie było a jak szliśmy naszym osiedlem to tak jakbyśmy byli tylko znajomymi, niewiem czemu się tak zachowywał.

Dodam że on jest starszy ode mnie ja mam 22 l a on 33 i kilka razy mi mówił że zadaje sobie pytanie czy mi nie przeszkadza mi jego wiek a ja mu mówiłam że nie bo tak było a on mówił że bardzo jest w tym co ludzie mówią.

Ostatnio przeszliśmy trudną rozmowę w której na początku jej zadał mi pytanie jak widze dalej nasz związek a ja nie byłam w stanie mu nic powiedzieć bo wiedziałam do czego to doprowadza czyli że on chce zerwać i gdybym cokolwiek powiedziała on i tak by chciał to już skończyć.

Ja już sama niewiem dlaczego on zerwał rozmawialiśmy tylko ale nie podał jakiegoś powodu tylko mówił że maiał wcześniej jakiś związek i ona go zdradzała i mi się wydaje że on sie teraz boi że każda taka jest. do tego ja jestem młodsza dużo od niego to i głupsza u nie wiem co to dla mnie związek.

A na sam koniec tej rozmowy powiedział że bym zrozumiała że nie możemy być razem i co ja mam o tym wszystkim myśleć sama już nie wiem czy napisać mu smsa albo coś czy to już zostawić i nie robić z siebie pośmiewiska z jego oczach.
Proszę poradźcie mi coś bo ja nie mam już siły....
Witam.
Dziewczyno daj sobie spokój.Z tego co widzę to "on" chyba sam nie wie czego chce.Nie zajmuj się czymś co widać gołym okiem nie ma przyszłości.Więcej wiary w siebie i siły.
samotna108 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości