![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: najbardziej denerwujaca gwiazda ??
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;20738566]A dlaczego miała by mnie denerwować jakaś obca osobą
![]() Czasem ludzie, nawet obcy, irytują swoim zachowaniem ![]() ![]() mnie ostatnio wkurza Mołek, zadaje takie inteligentne pytania w tym sowim programie "W roli głownej", że szkoda gadać. I ta jej rozmarzona minka ze słodkim uśmieszkiem i maślanymi oczkami wpatrzonymi w gościa... matko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
ja nie mogę przetrawić Dody, ilekroć widzialam ją jako juri lub gdziekolwiek gdzie się wypowiadała, nie moglam jej przecierpieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
prezenter Sportu na jedynce, nie pamiętam nawiska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sztuczna baba i do tego robi z siebie sierote ilez to mozna spiewac o tym samym w kolo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
najbardziej wkurza mnie Doda
poza tym Cichopek, Pieńkowska, Kożuchowska i jescze parę by się znalazło...
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Całe mnóstwo tego
![]() Mucha - po tym, co pokazała w JOŚ a potem w YCN ![]() Szyc - trudno mi oceniać jego aktorstwo bo nie widziałam wielu filmów z jego udziałem, ale wydaje mi się, że gość ma problemy z sobą. Nie potrafię chyba tak do końca określić co mnie w nim denerwuje, po prostu nie lubię tego typu facetów Wojewódzki - zjada własny ogon, mam wrażenie, że od zawsze cierpi na kryzys wieku średniego, jego komentarze w Mam Talent denerwują mnie trochę taką nadmierną hmmm... erudycją, wydają mi się na siłę fajne, sztuczne. Chyba stylizuje się na siebie samego sprzed lat. W każdym razie wolałam go w Idolu, teraz to tylko szopkę odstawia żeby się nachapać, do czego się zresztą przyznaje sam ![]() Edyta Górniak - ma kobita talent, nie da się tego zakwestionować, ale jej JOŚiowa wersja mnie rozwaliła, ona ma nierówno pod sufitem. Usprawiedliwiam to jedynie tym, że każdy wielki artysta który jest niedoceniony może mieć problemy "ze sobą". Figurski - absolutnie nieudana podróba Wojewódzkiego Frytka - wkurza mnie to, że ma się za Bóg wie kogo a tak naprawdę większość ludzi zna ją tylko z tej akcji w Big Brotherze. Moim zdaniem nie osiągnęła nic, co byłoby warte uwagi Korwin - Piotrowska - ona chyba nawet w mojej Babci doszukałaby się obłudy, fałszu i zakłamania ![]() ![]() Drzyzga - błagam, tylko nie ten sztuczny luz ![]() Pieńkowska - ona stanowi dla mnie problem, nie potrafię powiedzieć, co jest w niej takiego, że jak prowadzi DD TVN to zmieniam kanał. Jola Rutowicz - ma w sobie coś odpychającego ![]() Kasia Cichopek - jest za słodka i za grzeczna, bez wyrazu, ale wydaje mi się, że jest bardzo profesjonalna w tym, czego się podejmuje. W ogóle sprawia wrażenie przyjaznej osoby, no ale medialna warszawka zrobiła z niej to, co zrobiła. Beata Tyszkiewicz - po TzG straciła dla mnie wartość jako aktorka, a uwielbiałam jej wersję Izabeli Łęckiej ![]() Foremniak - jej komentarze w Mam Talent - bez komentarza Piróg - po prostu działa mi na nerwy, ot tak, bez powodu Skrzynecka - patrz Kasia Cichopek Szapołowska - a niech sobie będzie piękną i podziwianą aktorką, ja jej nie trawię. Denerwuje mnie jej sposób mówienia i starcza kokieteria wątpliwej jakości (i skuteczności ![]() Ibisz - wolałam go kiedy był starszy ![]() Urbańska - wg mnie jest utalentowana, ale ma w sobie coś takiego hmm... zimnego, wyrachowanego. No i te jej wywiady i sesje z Józefowiczem, kompromitacja i żenada. I przede wszystkim - wydaje jej się, że jej się należą pokłony i uwielbienie bo przecież ona umie tańczyć, śpiewać i wyglądać... Najpierw niech coś osiągnie. Trochę pokory i skromności. Na razie to tyle, przynajmniej jeśli chodzi o Polskę, jakbym chciałą tak wszystkich którzy mnie denerwują wymienić i opatrzyć komentarzem to trochę by mi zeszło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Julia Kamińska - nie mogę na nią patrzeć :/ jeszcze w BrzydUli jako tako wyglądała, ale jak zobaczyłam i przeczytałam z nią kilka wywiadów, to koniec :/ za dużo jej
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
natasza urbańska
kim krdashian
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
kim kardashian
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
1. Saleta
2. Jola Rutowicz i ten jej koles z solarium 3. Sara May 4. Frytka 5. Chajzer 6. Ibisz 7. Aneta Zajac 8. Dominika Gaweda [wokalistka Blue Cafe] 9. nowa dziewczyna Majdana [niby polska Angelina Jolie ![]() 10. Kasia Skrzynecka 11. Gosia Andrzejewicz 12. Krupa 13. Iga Wyrwał za to uwazam, ze Natasza Urbańska jest jedną z najładniejszych kobiet w polskim show biznesie ![]()
studia ![]() Edytowane przez natalka2 Czas edycji: 2010-07-17 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Krzysio Ibisz
Szymek Majewski Kasia Cichopek Nataszka Urbańska Misiek Koterski Pudzian Sara May Iga Wyrwał i pewnie jeszcze ktoś by się znalazł ![]()
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Kasia Chocipek, Karolak, Małgosia z MJM, Brzydula, Mroczki, Ibisz, Chajzer, Foremniak, Doda, Maserak, Zielińska, Rogalska, Kurzajewski, Pazura... Długo by wymieniać, ogólnie wszyscy polscy celebryci mnie wkurzają.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
jeszcze przypomniala mi sie otylia jedrzejczak
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Mnie wszyscy wnerwiają !!
Justin Tiber czy jak on tam ma na nazwisko;p gówniarz mały ;p Kim Kardiashan i ta cała jej rodzinka, Miley Cyrus.. Madonna - zdzira .. hmm... Żmuda..i wszystkie denne gwiazdki xddd |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
christiano ronaldo
![]() ![]() ![]()
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
KRUPA - wszedzie piszą że taka z niej piękność, wielka modelka w stanach, a mi sie strasznie nie podoba , szczególnie te jej usta.
RUTOWICZ- nie trzeba wyjaśniać dlaczego MAJEWSKI- wydaje mu się że jest smieszny URBAŃSKA- niby nic nie zrobiła, ale od początku szczerze jej nienawidze. Zresztą zauważyłam że wielu ludzi tak ma, że jej bardzo nie lubią i właściwie nie wiedzą za co ![]() ZAKOŚCIELNY - udaje wielkiego macho i przystojnaiaka bleee Edytowane przez morelka1987 Czas edycji: 2010-07-17 o 18:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Christiano Ronaldo!!!!!! no jak widzę jego plakat, albo takie kartonowe w sklepie, to mam ochotę zdeptać i
![]()
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co wyrabia? ![]() Chajzer, Cichopek, Ibisz, Górniak, Mucha, Andrzejewicz, Pieńkowska, Doda, Marina.
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Foremniak - ważna
![]() Pudzianowski - to samo, tylko temu to jeszcze inteligencji poskąpiło dodałabym Frytkę ale to nie gwiazda nikt wiecej mnie nie wkurza ![]()
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-07-17 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Doda
![]() ![]()
![]() |
#55 |
BAN stały
|
Temat dla mnie i dla mojej mamy
![]() - Urbańska - za wieczną szczęśliwość, nie wiem, ona chyba życia nie zna, zawsze uśmiechnięta, można bełtnąć z tej słodkości (po za tym - afera za niewygranie TzG. No ja rozumiem, że jak przychodzi ktoś, kto umie grać, tańczyć, śpiewać, recytować, pisać wiersze do programu, gdzie przychodzą laiki i nikt nic nie umie, to musi wygrać, bo na tym ten program polega. Yhm. Brawa dla Muchy, poświęciłam dla niej sms'a). - Cichopek - za słodkość do potęgi, za "Krzysiu", "Kasiu", za głupią rolę w jeszcze głupszym serialu i za podniecanie się jej domniemaną urodą i utratą wagi po urodzeniu jakże uroczego, jedynego w swoim rodzaju, Mesjasza narodu, synka. - Żmuda-Trzebiatowska - patrz: Urbańska. I za to, że przypomina mi moją "uuukochaną" koleżanką z gimnazjum i za to, że wszyscy się jarają, że do Ameryki leci. Fakt - ona pierwsza leci do Ameryki. Będzie tam rozsławiać naród Polski. - Zielińska - za "dyktowanie" trendów, za wszędobylstwo, wieczną szczęśliwość. - Ola Szwed - za domniemaną urodę i za tic taca zamiast mózgu (haha, ale Tańca z PseudoGwiazdeczkami nie wygrała! ale za to jak udawała, że wcale nie jest jej przykro - prawdę gadała, mi też by nie było przykro, gdybym bryki za pół miliona nie wygrała) - Pietrucha - patrz: Cichopek -> głupia rola w głupim serialu. - Kożuchowska - no tej to nie wytrzymam! Jej mina Matki Boskiej, powierzchowność i znów domniemana uroda, i dyktowanie trendów (a kiedyś wyglądała gorzej ode Pudziana, ktoś ją nareperował i teraz dyktuje trendy, koń by się uśmiał). - Joanna Krupa - za pustaka. - Górniak - za szczęśliwość, głupi śmiech, głośny rozwód i spaczenie synka. - nowa żona Pazury - za szkieleton. Ja rozumiem, że można być chudym. Ale żeby być szkieletem? I znów trendy, trendy. Zmieni se fryz, grzywkę na drugi bok przeczesze i już trendy. - Herbuś - za fryzurę od garnka z przedziałkiem na środku i znów trend. - Karolak - za głupotę. - Mołek - za nieumiejętność otworzenia ust bardziej, niż by to zrobił brzuchomówca. Myślałam, że chcąc pracować w telewizji, musiałabym popracować nad swoim aparatem mowy - Mołek pokazuje, że z szczękościskiem też można mieć program. - Kurzajewski - ten za to jest za głośny. I też za szczęśliwy. Akurat Gosie, Dodzie, Jolcie mi nie przeszkadzają, bo to tak głupie, że aż śmieszne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Przemyślałam sprawę i...
Kwaśniewska - parcie na szkło. Wielka głowa, kretyńskie uśmieszki, konieczność pojawiania się na każdych salonach. Dereszowska - była beznadziejna w szalonych dziewicach (moim zdaniem) jej wiecznie wydęte usta... ale chociaż dzieckiem się zajmuje. Plusa za to ma. Ania Świątczak - własnoręcznie zgotowała sobie piekiełko (wiecie że już z Wiśniewskim nie są razem?) to zapewnianie o miłości, identyczne fryzurki, dziwne imiona dla dzieci, ach och słodkości moje serduszko raduje się. A jednak miłość nie była taka wielka jak pani nam obiecywała. I znów medialny dramat Martyna Wojciechowska - jest nieodpowiedzialna. Ma małe dziecko a na własne życzenie została uwięziona w Birmie. Nie jest wymarzoną prezenterką. Nie wiem po prostu mi się nie widzi. Sucha. Kożuchowska - krzywdzi samą siebie że nie odeszła z tego kretyńskiego serialu. Dobra aktorka która się sprzedaje (nie, serio. gdyby ktoś mi proponował aż tak durny scenariusz chyba bym wyszła) Roman Polański - wygląda jak krasnal albo papa smerf. Człowiek dla mnie skończony. Weronika Rosati - matrona, gwiazda polskich salonów. Rodowicz - ja rozumiem że można być młodym duchem, ale nie trzeba przy tym robić z siebie głupka i wyglądać niepoważnie. Przynajmniej śpiewać umiała. Agnieszka Orzechowska - znana z tego że jest znana albo jeszcze nie znana ale ma parcie na szkło. Kobieta Majdana, wygląda jak ulepiona z plasteliny wszędzie pcha swoje wielkie bimbały. Beztalencie. Ilona Felicjańska - ta pani stoi na półce razem z panem Polańskim "żal i ból" jedna wielka żenada I zgadzam się jeszcze co do Oli Szwed. Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2010-07-17 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
No cóż, no już wiadomo wszystko, Michał to pijaczek który ją zdradzał z tancerką.
Na początku on coś mówił, potem ona się wyprowadziła, potem dała wywiad w którym nakłamała, potem on powiedział prawdę, ona się wściekła, ale też powiedziała prawdę. I takie tam. Śledzę losy polskich celebrytów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
MUCHAAA - patrzeć na to paskudztwo i głupote nie mogę:P
Urbańska - myśli ze jest niewiadomo kim;p żmijewski ;p
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
najbardziej mnie wkurza gościu-prezenter z TVP1 chyba Grzegorz Miśtal się nazywa, na okrętkę puszczali z nim ten konkurs sms-owy w którym można było wygrać samochody, prowadził to z Agnieszką Szulim. Facet tak akcentuje każde zdanie z takim charakterystycznym przeciąganiem na końcu każdego zdania, że naprawdę nic mnie tak nie drażniło jak to właśnie.
a tak pozatym to Rutowicz- w głowie mi się to nie może zmieścić, że naprawdę można być tak tępym, pustym -poprostu głupim i występować w tv i jeszcze wygrać program-nie wiem co ona tam wygrała big brothera chyba ![]() Sara May wkurza mnie za krytykowanie wszystkich za wszystko choć sama niczego nie osiągnęła Iza Miko choć nie potrafię wytłumaczyć dlaczego, w jej twarzy coś mi się niepodoba choć ogólnie uchodzi za ładną kobietę no i Marina-pewnie nie byłaby w ogóle znana (bo jej singiel był taki sobie,swego czasu jedyny a ciągle się o niej mówiło) gdyby nie Maja Sablewska, która wsławiła się będąc menedżerką Dody. no i to by było chyba na tyle
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.