![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak się przestawić..
Cytat:
Troche to nie pokolei.. Najpierw gadac a pozniej sie zloscic.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
A gdybyś zaproponowała, że pójdziesz na piwko z nimi? Nie mówię, że za każdym razem ale tak raz na jakiś czas? Przyznam, że problem jest mi obcy bo mój TŻ chyba lubi spędzać ze mną czas. Znam jego znajomych, kumpluje się z jego najlepszym przyjacielem, on zna moich. Ciąga mnie ze sobą nawet na próby swojego zespołu (muzykuje sobie) gdzie jest towarzystwo wyłącznie męskie a po próbie idziemy wspólnie np. na piwko. Nie chadzam z nim zawsze bo lubię też zająć się swoimi sprawami. Oprócz tego, że się kochamy to sie kumplujemy ze sobą. Dziś np. nocował u mnie, poszliśmy rano pograć w ping ponga na stole stojacym pod chmurką na osiedlu
![]()
Czasami bywa się gołębiem a czasami pomnikiem. ![]() ---------------------------------------------------------- PRETENSJONALNY nie oznacza "pełen pretensji" Za słownikiem PWN: pretensjonalny to 1. «zachowujący się sztucznie, krygujący się» 2. «zbyt wyszukany, świadczący o złym guście» Edytowane przez Paprotka_ Czas edycji: 2010-07-18 o 13:04 Powód: ort :D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Czyli lepiej, zeby chlopak udawal na poczatku, a ona dziewczyna przekona sie jaki naprawde jest po dwoch latach zwiazku, bo on "pokazywal sie od najlepszej strony"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
pomine fakt ze miesiecznice sa dla mnie co najmniej smieszne(sama nie znam nawer daty naszej rocznicy)....
mnie zastanowilo jednak cos innego- to jest tak ze on z kumplami spedza kazda sobote a z toba kazda niedziele? a jakbys chciała z nim spedzic srode?co wtedy? a jakbys mu zaproponowała sobotnie picie piwa? moze mu chodzi o piwo a nie o towarzystwo?:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Ogólnie widujemy się tak co drugi dzień..w tygodniu zależy jak pracuję ale tez spędza czas z kumplami. Soboty rzadko się widzimy najczęściej to jest niedziela. Chodzi o towarzystwo bo żaden jego kumpel nie chodzi z laską na piwko tak w swoim gronie
_________________________ _______ Mój od 18.03.2010 r. <3 ![]() Kobieta bez mężczyzny jest wszystkim, ale tylko z mężczyzną jest sobą. Wzrost => 163 cm Waga => 59 kg Cel => 55 kg ![]() ![]() + walka z nałogiem obgryzanie paznokci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
no to widujecie się często, 3 czy 4 x w tygodniu; zrobiłaś mu test, by zamiast 1 dnia w łikend były to 2 czy 3, on go nie przeszedł, ale nie wiem, czy to od razu jakaś jego wina. Chyba jednak trochę przesadzasz. Mnie jest ciężko powiedzieć, na ile chłopak urzęduje z kolesiami a na ile jesteś bluszczykiem, tym bardziej, że mnie nie dziwi, że olał coś takiego, jak miesięcznica, bo dla mnie takie święto to raczej żaden powód do pamiętania i obchodzenia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzeniona
|
Autorko, a czym Ty się zajmujesz, kiedy nie widujesz się ze swoim TŻ-tem?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
eee no to czesto sie widzicie, tragizujesz. co innego, gdybyscie dla siebie mieli tylko weekend, a on by spedzal go z kumplami. a w tym przypadku przesadzasz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja osobiście Z MOIM TŻ ![]() Cytat:
Cytat:
Autorka według mnie ma powody do zmartwien, skoro prosi swojego faceta o wspólny weekend, a on ignoruje jej prośby i leci na piwsko (ente) z kolesiami. Nie może zabrac ze sobą swojej kobiety?? A co do pogrubionego: widzisz, Tobie to zwisa i powiewa, a mi np byłoby przykro, że nie wziął mnie ze sobą nad jezioro ![]() Cytat:
Dziewczyny dajcie spokój kurcze znów zamiast obiektywnych opinii, kolejna autorka wątku dostaje prześmiewcze posty. Zapytaj czy to taki problem byś spędziła czas z Nim i Jego znajomymi
![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tu znowu wychodzi mam wrażenie po prostu inne podejście do związku. Ja np. nie potrzebuję spędzać każdej wolnej chwili z TŻ bo bardzo potrzebuję czasu tylko i wyłącznie dla siebie- tak samo i on. Może TŻ Autorki ma tak samo? No widzisz, a mi przykro nie było bo po prostu ja nie mogłam jechać. A jako, że wiedziałam, że na ten wyjazd miał wielką nadzieję, to na jego pytanie, czy nie wolałabym by został odpowiedziałam, żeby jechał. A tu akurat się zgadzam. Wg mnie to fajnie znać znajomych drugiej połówki, bo zawsze można choćby gdzieś razem się wybrać. I to, że Autorka znajomych swego TŻ nie zna, a on jej, jest wg mnie troszkę dziwne...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
A Ty trochę nie przesadzaz z tym świętowaniem kazdego kolejnego miesiaca razem ?? Mój TŻcik by mnie chyba wyśmiał, gdybym mu zaproponawała takie coś . :-P
![]() Porozmawiaj z nim po prostu i wyjaśnijcie sobie wszystko ![]() Edytowane przez 1c3a9668cb473eb00ec0f3dce65be5361e74cda4_63d1c28200398 Czas edycji: 2010-07-18 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Może to nie byłby problem gdyby któryś z jego kumpli miał laskę z tego co wiem to jeden ma ale też z nią nie chodzi ..przynajmniej nie wiem nic o tym. Co robię jak gonie ma hmm...różnie ale najczęściej jestem w domu bo tak się składa że wszystkie moje kumpele mają narzeczonych albo są tak zakochane że ciężko im znaleść czas na spotkanie. Nie chce świętować poprostu powiedział mi że tym dniu nie zapomni a zapomina..Nie miał laski dłużej niż pół roku i może dlatego tez tak ważny dla mnie jest kolejny miesiąc
_________________________ _______ Mój od 18.03.2010 r. <3 ![]() Kobieta bez mężczyzny jest wszystkim, ale tylko z mężczyzną jest sobą. Wzrost => 163 cm Waga => 59 kg Cel => 55 kg ![]() ![]() + walka z nałogiem obgryzanie paznokci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm, to moze zaproponuj, byście się wybrali we 4 i poznali? Albo zapoznaj go na dobry początek z Twoimi znajomymi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może też dlatego chwytam każdą wolną chwilkę, by tylko z Nim byc. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Aha, dlatego więc, że Jego koledzy nie zabierają swoich dziewczyn ze sobą, to Twój TŻ też Ciebie zabrac nie może?? To jakaś tajemnica narodowa czy jak?? Ja bym się zaczęła niepokoic szczerze mówiąc ![]() ja zaraz wymyślam teorie spiskowe, więc nie zdawaj się na moje domysły. ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- No ja myślę... ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.