|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Tally weily i troszke biuteri
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1279823656
moze tym razem cos u mnie? Robiłam dokładki )
|
|
|
|
#32 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
to super, bo o taki rozmiar chodzi![]() A jakie miałabys życzenia za nie? ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- mój synek
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tally weijl i troszke biuteri
hej
zapomniałam odpisać. Strasznie dużo chętnych na ten żel! ![]() Może krem Nivea na noc i 3 szmapony Clear?
|
#35 |
|
JESTEM ONA
|
Dziekujemy za życzenia
No coś Ty ![]() Mam fajny szampon owocowy ( śliczny zapach ), niemieckiej firmy JOY- zrobie porządna odlewkę ok. 200 ml , w małej buteleczce szampon z odżywka na bazie ziół oraz Sebiprox przeciwłupieżowy, pełnowymiarowe op, to 60 ml- na kilka umyc jest na pewno. Cos dorzuce na pewno, sprawdzę jeszcze co mam. A i Ty może cosik jeszcze znajdziesz ![]()
|
#37 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#41 |
|
JESTEM ONA
|
Dziękuję - jestem chętna
![]() Bardzo chętnie tez , gdyby udało Ci się znaleźc koszzuko- sweterki na długi rękaw , ale nie grube. Materiał taki jak na krótki rękawek. Nie bardzo rozumiem koszt przesyłki- tzn- żeby ja opłacic, tak? Mam, gdybyś chciała cień mineralny l`oreal jasniutki róż, krem pod oczy Dermedic, ok. połowy z 15g przeciwzmarszczkowy... ( piszę z głowy, bo nie miałam czasu zajrzec ... )
|
#42 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Mam gdzies jaszcze koszule rozpinane ale na 3-4 latka. Jutro jeszcze porobie zdjecia. A na wymiane bym chciała cos co zwroci koszt przesyłki (mysle ze nie wiecej jak 12-14zł)
|
|
|
|
|
#43 |
|
JESTEM ONA
|
mnie chodziło tez o bluzy czy tym podobne , ale z cienkiego materiału
A nic nie piszesz czy jestes zainteresowana tymi kosmetykami?
|
#44 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#45 | |
|
JESTEM ONA
|
dzieci w pewnym wieku zacynaja niszczyc ubranka, to fakt
Z próbek, to juz chyba nic nie znajdę, ale podzielic sie mogę - ja uzywam teraz masło do ciała z oliwą z oliwek , śródziemnomorska kuracja- więc jesli chcesz mogę odlac.Mam też nową maseczkę do twarzy z AA dla 30-stek i ona jest w saszetce- starcza na kilka razy Cytat:
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
Jesli masz w co odlac swoje masełko albo jakis balsam to ja bardzo chetnie wezme to i szampon (ten 60ml). Okazało sie ze za tydzien w czwartek musze leciec. Jak mozesz to podaj adres (wykasowałam wszystkie wiadomosci) to bym jutro wysłała
|
|
|
|
#47 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() Napisze PW z adresem.
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.

)

zapomniałam odpisać. Strasznie dużo chętnych na ten żel! 

. Mam gdzies jaszcze koszule rozpinane ale na 3-4 latka. Jutro jeszcze porobie zdjecia. A na wymiane bym chciała cos co zwroci koszt przesyłki (mysle ze nie wiecej jak 12-14zł)