|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oficerzyna
Takie wątki powinno się od razu usuwać.
Na pierwszy rzut oka widzę, że to prowokacja. Autor założył temat do dyskusji, w którym w ogóle się nie udziela, śmiem twierdzić, że zarejestrował się na wizaż w jedynym celu, żeby założyć ten durny wątek.
|
|
#32 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#33 |
|
Lena
|
prowokacja... wiem powtarzam za wszystkimi- ale taka jest prawda
już sam tytuł mnie zaintrygował... ale treść spowodowala u mnie cofnięcie... ![]() ............... a nawiazując do autorki wątku ... moja rodzina z "munduriowych" i jakoś nie uważam ich za "ćwierć inteligentów".. a wręćz odwrotnie... jestem bardzo dumna z ich wyboru...
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Ja się zastanawiam, co trolle maja z zakładania takich durnych wątków.
Na jakim trzeba być poziomie, żeby to bawiło? |
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Za dotknięcie klawiatury
chyba dzisiaj mam miłe usposobienie do trolli, na zachętę do niepisania dostał ![]() Co mu będę żałowała.
Edytowane przez dzustam Czas edycji: 2010-07-24 o 15:01 |
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#37 |
|
... choć nie Westwood
|
Może to jakiś zdesperowany piekarz, co go dziewczyna dla oficerzyny rzuciła
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda że prowokacja
Ja lubię kpiny z takich półgłówków jak autor wątku, ich niełapanie ironii, zaciekłe bronienie swojego stanowiska, wymuszanie poparcia dla swojego postępowania, teksty: "nie macie prawa mnie tak oceniać bo mnie nie znacie"...Rozczarowałam się
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Droga Autorko,doskonale cię rozumiem ponieważ też byłam głównym generałem sztabu wojskowego.Miałam 2 kreseczki i 8 gwiazdek...ale rzuciłam to,dla mojego ukochanego i jego taty..bardzo dobrze,że ty też tak zrobiłaś,ale twoja prowokacja jest jeszcze lepsza tylko,żeby się jeszcze kupy trzymała to by coś z tego było...
![]() ![]()
Filologia germańska-Wir beginnen ... Edytowane przez wyszukiwarka Czas edycji: 2010-07-24 o 15:26 |
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawda - no pytam, czy z tej mąki to chleb będzie? ![]() Kto wie, może on był tylko kapitanem i miał cienką kreseczkę i cztery gwiazdki na furażerce
Edytowane przez dzustam Czas edycji: 2010-07-24 o 17:15 |
|
|
|
|
#41 |
|
BAN stały
|
Nie chcę żeby mój mąż był żołnierzem i tyle. Uważam że wojsko to dno. To jest powód. Niech każda z Was napisze czy chciała by mieć męża oficera tylko niech poda jakiś powód nie tylko ,, za mundurem panny sznurem". To nie jest prowokacja tylko szczera prawda takie jest moje zdanie i nikt tego nie zmieni. Napiszcie czy chcecie być oficerową?
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
Ja uwazam ze masz racje. Jakis oficerzyna?? Phi, tez mi cos.
![]() Ja szukam meza tylko wsród adwokatów i lekarzy. Ale lekarz to nie byle jaki, najlepiej ordynator lub dyrektor szpitala. I miesiecznie musza miec co najmniej 15k, bo jesli mniej, to nawet na takich nie patrze ![]() Ja mialabym byc oficerową?? Przeciez to dno. Jak w ogole mozna spojrzec na faceta, zołnierza? Masz 100% racje Sluchaj taty, i olej "oficerzynę"
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
kilkoma oficerzynami z mojej rodziny wszyscy się chwalą i podkreślają że X...to ich kuzyn, chrześniak, wujek,,. Więc faktycznie muszę się zastanowi czy to słuszne byc dumnym z "marginesu"
![]() no cóż, mamy półmetek wakacji ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
![]() Twój nick zamiast pattonga powinien brzmiec patologia
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolejne niedopracowanie |
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Ok, ten watek juz "przegiął pałe" - uwazam ze powinien zostac zamkniety, a autorka bana(na).
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oficerzynową - pewnie na dodatek w oficynie |
|
|
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
Prawda jest taka że żołnierze nie są szanowani w naszym kraju.Skąd taki wniosek. Poczytajcie fora internetowe gdzie jest taki obraz polskiego żołnierza:
1) Żołnierze w Afganistanie-płatni mordercy, najemnicy. 2)Żołnierz w kraju: pijak, nierób, darmozjad, nieudacznik, nieuk. Ja też tak uważam więc nie chce być żoną oficerzyny bo ja nie szanuje tego zawodu bo wojsku po pierwsze jest od zabijania. Nie chcę męża morderce czy zabójce. Taka jest prawda. Wiem że nie którzy uważają że oficerowie to elita ale tak prawdę mówiąc to g***** prawda. Nie chce męża który pojedzie do Afganistanu i zabije przez przypadek kilka kobiet i dzieci. Wróci i powie że nie chciał. Nie chce po prostu nie chce. |
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
I luzik, więc nie chcij sobie i po kłopocie. Twój koleś, Twoja sprawa
![]() ![]() Co dają w telewizji?
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, musiałam. Nie chcesz, to nie, zostawże tego biednego chłopa. Jak się z nim wiązałaś, to wiedziałaś, kim jest, to o cóż Ci chodzi? P.S. Ja jednak mam nadzieję, ze to baaaaardzo marniutka prowokacja, bo jak są ludzie, którzy naprawdę myślą w taki sposób, to sobie w łeb chyba strzelę
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
|
#51 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Btw. Znasz każdego wojskowego w tym kraju? |
||
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Hahahahahahahahaha
Masakra
|
|
|
|
#53 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Chociaż nie....lekarzyna nie....Jak dla Ciebie to tylko dobry specjalista, c`nie ?
Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-07-25 o 00:21 |
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Dlaczego ten wątek jeszcze nie został zamknięty?
|
|
|
|
#55 |
|
Lena
|
sezon urlopowy....
i weekandowy.... ![]() ......................... .. nawiązując do autorki / prowokatorki- lepiej odpuść biednemu facetowi... bo nie na tym miłość polega. I jak napisałą Dotka90 - "... zostwsze tego biednego chłopa.." - i pozwól innym działać.... w sensie dziewczyn; napewno niejedna sie znajdzie co chce mieć mężą wojskowego!!
|
|
#56 |
|
BAN stały
|
Dlaczego żadna nie pisze czy chciała by męża oficera. Ja napisałam dlaczego nie chcę mieć to Wy jak twierdzicie że to taki wspaniały zawód to napiszcie kilka zalet bo ja żadnej nie widze.
|
|
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
możliwa jest wcześniejsza emerytura u oficerów ?
co za pożytek z chłopa piekarza, co o 3 rano z łóżka zmyka ? jak smakuje chleb pieczony przez oficera ? (chyba, że ta piekarnia z gotowców korzysta) |
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo: -pewna praca -duze zarobki -prestiż -wczesna emerytura -wysoka emerytura -możliwość zdobycia wysokich kwalifikacji -faceci w mundurach są jak dla mnie bardzo przystojni -służbowe mieszkanie ale mnie ogólnie mundurowi kręcą ![]() jak dla mnie wystarczająco powodów. komentarz od mojego TŻ: jeśli nie szanujesz swojego faceta do tego stopnia że wypowiadasz się o nim per oficerzyna, to powinnaś go zostawić. To nie jest zawód, którego trzeba się wstydzić. Czy jakby pracował w policji to nazwałabyś go psem? Edytowane przez yoona Czas edycji: 2010-07-25 o 17:44 |
|
|
|
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
Mam takie pytanie skoro twierdzisz że to nie jest prowokacja: dlaczego związałaś się z facetem który był w wojsku? Bo z dnia na dzień oficerzyną nie został
|
|
|
|
#60 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli Ty chcesz mieć faceta oficera tylko dlatego że ma duże zarobki i mieszkanie za darmo to sorry ale ja nie jestem materialistką i nie patrze na wszystko przez pryzmat własnych korzyści. ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- [1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;20916679]Mam takie pytanie skoro twierdzisz że to nie jest prowokacja: dlaczego związałaś się z facetem który był w wojsku? Bo z dnia na dzień oficerzyną nie został [/QUOTE] Nie powiedział że zastanawia się nad odejściem z wojska, mnie to uspokoiło.
Edytowane przez pattonga Czas edycji: 2010-07-25 o 20:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.

?
chyba dzisiaj mam miłe usposobienie do trolli, na zachętę do niepisania dostał 

Ja lubię kpiny z takich półgłówków jak autor wątku, ich niełapanie ironii, zaciekłe bronienie swojego stanowiska, wymuszanie poparcia dla swojego postępowania, teksty: "nie macie prawa mnie tak oceniać bo mnie nie znacie"...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)