|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Taniec z Gwiazdami PART 12
nie sądzę zeby Górniak wygrała<przynajmniej ja tego nie chcę >tak myślałam ze będą ja wychwalać pod niebiosa zwłąszcza Tyszkiewicz.
Dla mnie najbardziej sie podobała rumba KAzadi, quickstep Pyrek<jaka lekkość ,rytmicznosć jak powiedziała Mamba ![]() dobrze że odpadłaTa MAserak swoją droga juz mnie denerwuje cal yczas jurorzy nawet podkreślali ze już dwa razy doprowadził do finału, chyba starczy dajmy szansę Hultojowinie wiem czy zwróciłyśice uwagę na to co ja, a dokłądniej na ocenianie Wodeckiego. moim zdaniem on teraz się uwaza za wielkiego eksperta jakiegoś w kwestii tańca<takie przynajmniej odnoszę wrażenie. kiedys dawał tak jak Tyszkiewicz 10-tki , 9- tki a teraz niemalże identyczne oceny jak MAMBA. Ja rozumiem że nie powinni słodzić wszystkim, ale Wodecki mnie denerwuje pod tym katem.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
heh Nina i Marcin mając zawsze najmniej punktów przechodza dalej, ciekawe co jeszcze załatwił jej narzeczony
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem za P. Kazadi
Mam nadzieję, że ona wygra, tango w zeszłym tygodniu i walc w tym coś pięknego A widzieliście ich profil na FB? Co tydzień wejściówki na widownie można wygrać hihi
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JAchowski był sto razy lepszy niz KWaśny ![]() Dla mnie tez KAzadi najlepsza |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć można tu czasem zajrzeć?
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
historjon witaj
![]() coś patrze zę dyskusja o tańcu się nie toczy, czyżby nikt nie ogladał TzG? mnie zastanawia tylk odlaczego ludzie trzymają gołotę? mimo sporej sympatii do MAgdy soszyńskiej powinni już odlecieć. Próbują z niego chyba zrobić drugiego Pudziana-maskotkę ale daleko gołocie do niego.Mine ma jak mafioso jakiś, a tanczy to on chyba tylko w snach,na Pudzianie mimo jego braków technicznych przynajmniej się śmiałam ![]() wyjatkowo podobała mi się kreacja Doroty Zawadzkiej, od pasa w górę b ota spódnica tez niew iadomo do czego pasowała,-no ale tym razem tez Niania sie zbytnio nie popisała. no i odpadł Andrzej Deskur, mam mieszane uczucia, bo wg mnie lepszy był niż Andrzej z Blanką. |
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na Taniec z gwiazdami nigdy nie patrzyłam dopiero oglądam tą edycję, bo jest tam Andrzej Gołota. Jestem jego fanka 12 lat.
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Ja orientowałam się w TzG do momentu edycji z tym amerykańskim surferem. Nie wiem co to za pomysł swoją drogą, żeby nie było wiadomo kto gwiazda, a kto tancerz. Chociaż teraz to już chyba większość jest tam gwiazdami...
Gołota wygląda jak Frankenstein, widziałam w pierwszym odcinku )
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
A mi sie bardzo podoba Edyta Górniak. Można powiedzieć, że tak naprawdę w mediach jest na nią nagonka, a to taka normalna kobitka, bardzo pozytywnie wypada. Wniosek: nie trzeba wierzyć, we wszystko, co piszą i mówią. No i Kliment najsympatyczniejszy. Chyba im kibicuję.
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
superniania wreszcie odpadła, kibicuje Monice i Robertowi oby zaszli jak najdalej
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Edzi nie bedzie w finale
Edytowane przez alexandrika Czas edycji: 2010-11-22 o 21:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

dajmy szansę Hultojowi
kiedys dawał tak jak Tyszkiewicz 10-tki , 9- tki a teraz niemalże identyczne oceny jak MAMBA. Ja rozumiem że nie powinni słodzić wszystkim, ale Wodecki mnie denerwuje pod tym katem.

A widzieliście ich