|
|
#31 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Ja też wstałam w nastroju nieprzysiadalnym,wszystko mnie wnerwia... co jest u licha do żadnego wątku nie mogę wejść bo mi jakiś awarion wyskakuje
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-07-30 o 09:49 |
||
|
|
|
#32 |
|
Nindżopesz
|
Gryxiu, ja też się notorycznie nie wysypiam
|
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
U mnie poprzestawiał się "cykl dobowy" (czy jak to tam nazwać) - chodzę spać o 3 - 4, wstawałbym najchętniej po 12 (choć od paru miesięcy nie śpię już po 12 h na dobę, chyba się starzeję...)
Mam ponadto wahania nastroju i emocjonalne huśtawki - jestem psychicznie niestabilny jednym słowem (a raczej dwoma)
|
|
|
|
#34 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ze spaniem mam tak samo-w nocy bym rządziła (sama-żeby nie było insynuacjów) a za dnia spała
|
|
#35 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wstałam z przyczyn niezależnych- i to o 6.30 pierwszy raz. Dzień po znakiem kupy. Najpierw obudził nas dźwięk jakby startującej rakiety, ale w kuchni były tylko brązowe kałuże i na pewno nie żadne paliwo, tylko kupa przechodząca smrodem przez podłogę. Podejrzenie padło na Azę- przez wyłupiaste oczy.Ta opowieść miała swoją kontynuację, niestety, dopóki Wojtek nie wyszedł przed dom w białym szlafroku i z psami, a było na co popatrzeć, bo no w czymś białym wygląda jak kula śniegowa. A potem obudził mnie odorek dziecinny- to Guciowi kupa wyszła na plecy.
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
zaczynam łapac schize, że nie wrócę, jakby co to wspominajcie mnie miło
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dobra to wklejam pare fot na osłode
![]() Plitvickie jeziora
|
|
#39 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Plitvickie cd
|
|
#40 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Plaża na Ciovo i zaułki Trogiru
|
|
#42 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Trogir cd
|
|
#43 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja jestem za obiektywem ![]() ![]() buty fajne mozna na miejscu kupic, wiec jakbys nie dosłała to nie ma problemu kawałek jednej z plaz i górskie wędrówki
|
|
|
#44 |
|
grozi wypollizowaniem
|
góry cd
|
|
#45 |
|
grozi wypollizowaniem
|
plaże i widoczki
|
|
#46 |
|
grozi wypollizowaniem
|
koniec
|
|
#47 |
|
Guerlain Lover
|
Polly, przepiękne zdjęcia
Ogromnie zazdroszczę wakacji Ja wypoczynku będę miała najprawdopodobniej tylko tydzień we wrześniu i mam nadzieję, że uda mi się polecieć do Tunezji (po raz trzeci ) . A jak się nie uda to biorę tydzień urlopu i załatwiam praktyki :/ Szkoda, Polly, że nie dotarliście do Dubrovnika, bo przepiękny jest
|
|
|
|
#48 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Piękne zdjęcia, ja też chcę do Chorwacji....
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Haj!A ja w pracy gnije
jeszcze tylko jutro do pracy na 4h![]() Polly sliczne zdjecia Ja urlop mam od 16 sierpnia I spedze go I-szy tydzien nad Polskim morzem myslalem nad Swinoujsciem kocham to miasto zadne inne nadmorskie miasto nie ma takiego uroku jak to a II-gi tydzien prawdopodobnie Maroko albo Tunezja na 7 dni,ale to sie zobaczy czy zdarze odebrac paszport
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#50 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() nad Tunezją tez sie zastanawiam..tylko słyszałam ze w Tunezji to sie jest uwięzionym w hotelu i na hotelowej plaży...a to mi zupełnie nie pasuje...moze napiszesz cos o Tunezji? nie ma to jak info z pierwszej ręki ![]() od paru lat intensywnie myślę tez nad Czarnogórą ...i Rumunią...
|
|
|
#51 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Mi się bardzo podoba, znowu do tego samego hotelu bym leciała Nie musisz siedzieć cały czas w hotelu, masz też wycieczki (nawet Sahara na 2 dni nie jest najgorsza, nawet przy jeździe jeepem nie było mi niedobrze, czego się bardzo obawiałam). Męcząca jest tylko jazda prawie cały czas autobusem (akurat w przypadku tej wycieczki). W hotelu nawet warto siedzieć, bo animacje są świetne (cały czas coś robisz, nie ma czasu na nudzenie). Animacje są cały dzień i wieczorem, praktycznie na okrągło ( i to jest wielki atut wylotu do Tunezji). Możesz strzelać z łuku, grać w golfa, mini-golfa, rzutki, bule, aerobik w wodzie, na plaży i przed basenem, grać w bingo(wieczorami, przy odrobinie szczęścia można coś wygrać, np. darmową wycieczkę na wielbłądach na pół dnia dla jednej osoby lub wejście do fitness lub do spa). Trochę wkurzające może być zaczepianie przez Arabów kobiety (czasami mogą być nachalni, np. na bazarach, ale wystarczy mówić cały czas "nie" w kilku językach, np. angielskim, niemieckim itp.). Wiele z nich mówi często komplementy (np. jestes piękna itp.). Taksówki są dosyć tanie, więc najlepiej do centrum albo do najbliższego miasta warto wybrac się taksówką, a z powrtotem można iść pieszo plażą do hotelu. Jedzenie nie najgorsze, wiele osób narzekało (śniadanie dla Tunezyjczyka to przede wszytskim owoce, sałatki, dżemy, rogaliki). Jest jeden rodzaj kiełbasy, który przypomina mortadelę (i własnie na to jest najwięcej skag), obiady i kolacje to głównie ciepłe posiłki, zawsze coś innego, czasami ostre (przyprawione harissą - odrobinka nawet wystarczy, żeby baaardzo szczypało w język, szczególnie dla osoby, która nie jada ostrych rzeczy). Turyści bardzo rzucali się na frytki jak się pojawiły, bardzo polecam ryby (mają ości, ale nie jest najgorzej). Najadłam się tam mnóstwo kaszy, ryżu, nawet spagetti dosyć często robili, ryb i owoców (przesłodkie arbuzy, melony, brzoskwinie, figi, grzuszki, jabłka). No i słodkie ciasteczka z miodem, daktyle. Czasami były lody do deseru, naleśniki na śniadanie (z nutellą, dżemem wg upodobań). Jak masz jeszcze jakies pytanie, to chętnie odpowiem i poprzesyłam zdjęcia
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#53 | ||||
|
BAN stały
|
Że niestabilny psychicznie jestem?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A insynuacje są nam całkowicie obce w SB Świetne zdjęcia, Polly ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Lecę z podrzutkiem do weta
|
||||
|
|
|
#54 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
ładnie wszystko opisałaś.... ale mnie Tunezja nie przekonuje, choć cenowo jest chyba najtańsza ale właśnie te ograniczenia... ja mam naturę explorera a pewnie wszystkie wycieczki fakulkatywne przez biuro drogie a samemu tam trochę strach chyba?Chciałabym zwiedzić kraje arabskie dokładniej, w Syrii mi się podobało, marzy mi się Jordania i Egipt ale jak dobrze pójdzie to w listopadzie lecę do Dubaju!
Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice Edytowane przez agnes_bdg Czas edycji: 2010-07-30 o 14:34 |
|
|
|
|
#55 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Polly-bardzo ładne zdjęcia A mnie coś dopadło,pewien problem zdrowotny i mam zły humor od rana
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#56 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Jak mi się marzy zwiedzić Dubaj i zobaczyć hotel Burj al Arab ). Egipt również mi się marzy Ale jakoś wypadło 2 lata temu, że wybraliśmy z rodzicami Tunezję. I jak na razie zostało... Samemu również można zwiedzić, ale najlepiej większą grupą (albo przynajmniej z mężczyzną ).
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba, że ktoś się chce ze mną wybrać we wrześniu na tydzień gdzieś
|
|
#58 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurcze..jednak mnie nie przekonuje ta Tunezja...ja musze wszystko sama obadac...jak gdzies jestem to musze poleżc w prawo,lewo , zajrzec w kazdą dziure....zreszta po tegorocznych wakacjach doszłam do wniosku ze kemping to jest własnie to co mi pasuje
....nie podoba sie to sie zwijasz i jedziesz gdzie indziej.Co do zwiedzania na własną rękę-moja kolezanka była w tamtym roku i duzo pozwiedzała taksówkami własnie-w 4 osoby-2 kobiety i 2 dzieci...podobno były wszędzie traktowane niemalże jak matki boskie z dzieciątkami...tak ze nie jest chyba tak strasznie... mysle ze Tunezję jednak odwiedze..kiedyś jak moze pojawi sie nowy członek rodziny to taka forma wypoczynku będzie w sam raz ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- co do zdjęć ze mną...mam parę w kostiumie ,jak sie zrzucą zdj ze Splitu to moze wkleje cos ze mną ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
a on gdzie chciał jechać? Egipt tez mi sie marzy....i Peru..ale to za ładne pare lat może..jednak troche drogo-juz liczyłam nawet ze Egipt (zwiedzanie) to jakies 10 tyś....
|
|
|
#59 |
|
Nindżopesz
|
Polly, cudne fotki, zwłaszcza jaziora! W ogóle pięknie tam
|
|
|
|
#60 |
|
BAN stały
|
Mi się marzy wypier**lić stąd raz na zawsze, bo albo skończę u wariatów, albo w piachu!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

do żadnego wątku nie mogę wejść bo mi jakiś awarion wyskakuje

Mam ponadto wahania nastroju i emocjonalne huśtawki - jestem psychicznie niestabilny jednym słowem (a raczej dwoma)

jeszcze tylko jutro do pracy na 4h
I spedze go I-szy tydzien nad Polskim morzem myslalem nad Swinoujsciem kocham to miasto zadne inne nadmorskie miasto nie ma takiego uroku jak to

Jak mi się marzy zwiedzić Dubaj i zobaczyć hotel Burj al Arab
Ale jakoś wypadło 2 lata temu, że wybraliśmy z rodzicami Tunezję. I jak na razie zostało... 

,