![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szok..nie spodziewalam sie-on po prostu mnie zostawil...
Niestety zgadzam się z dziewczynami, że tu w ogóle nie chodziło o żadną sprzeczkę. Ta sprzeczka zostala wykorzystana, żeby z Tobą zerwać. Sama znam przypadek, kiedy dziewczyna na 10 dni przed ślubem!!! sprowokowała awanturę, potem się wyprowadziła, wszystko usiłowała zwalić na faceta, a po prostu okazało się, że jest w ciąży z innym i już sobie z nim wiła gniazdko
![]() ![]() Edytowane przez SzmaragdowyKotek Czas edycji: 2010-07-30 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli to była drobna sprzeczka to jeszcze nic nie jest przesądzone.
Jeśli jednak jest inaczej to widocznie tak miało być ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
pierwsza opcja - nie kocha Cie, już jakiś czas chciał to zakończyć. Ale pomyślcie, czy facet ktory chce zakończyć związek mówi rano o ślubie a wieczorem znika po sprzeczce? dla mnie to jest jasne, że jakieś kłótnie musiały trwać już jakiś czas, ale to wie tylko sama autorka.
druga opcja - ma coś na sumieniu, np zdradę, nie mógł żyć w kłamstwie wiec odszedł. trzecia opcja - ma jakiś problem, może jest chory? musisz sie zastanowić jak sie wczesniej zachowywal, czy mówil np że chcialby gdzies wyjechac na stale, cos o śmierci, wychodzil gdzies na dlugo i sie nie odzywal? ja tam bym go od razu nie przekreślila, bo za pół roku może sie okazać że jest w hospicjum. może i to jest naiwne myslenie, ale jest cała masa ludzi, ktorzy kończą swoje związki albo próbują je rozbić z pierwszego lepszego powodu, bo usłyszały że mają kilka miesięcy życia. Ale to jest tak możliwe jak zdrada, więc najlepiej zastanów sie jak sie zachowywal ostatnio, co bylo nie tak.
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Jeżeli chciał się z Tobą rozstać, to mógł Ci o tym powiedzieć, a zachował się jak tchórz, uciekł bez słowa wyjaśnienia i jeszcze twierdzi, że nigdy się do Ciebie nie odezwie.
Łatwo radzić, jak się nie jest w takiej sytuacji, ale chyba jedyne co możesz zrobić, to zapomnieć i zacząć układać sobie życie bez tego. Widocznie tak miało być, a Ty nie mogłaś nic zrobić. Życzę Ci dużo siły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
Nikoniecznie chciał z nią zerwać i szukał pretekstu. U mnie było podobnie z tym tylko, że ja z nim zerwałam dwa miesiące wcześniej i on bardzo chciał wrócić, starał się itd. Miał swoje odchyłki od początku związku kiedy to się nie odzywał. Tak też było wtedy, rozmawialiśmy prawie 6h a potem nagle zamilkł i się nie odzywał. Podglądał mnie za to na społecznościówkach itd. W końcu chyba widział mnie gdzieś na mieście uśmiechniętą i usunął wszystko z nk co ma związek ze mna, oprócz mnie ze znajomych. Ja zrobiłam to za niego i zerwałam z nim przez sms, bo inaczej przecież nie mogłam bo jaśnie pan sie nie odzywał. Z jego strony nie było odzewu. Dopiero jak moja bliska koleżanka też go wywaliła, odezwał się do niej bo chcial wiedziec czmeu to zrobila. Wtedy powiedzial jej, ze nie chce utrzymywac ze mna zadnego kontaktu i usunal wszystkie moje numery (sciema totalna bo do tej pory ma). Mojej reakcji na to nie bylo, bo po co. Plakalam i tyle. Nagle po dwoch tygodniach od mojego sms on pisze do mnie jak to on mnie znac nie chce. Ja tez pisalam, ze nie chce bo mnie wyprowadzil z rownowagi. Potem napisalam mu mail co uwazam o tym wszystkim i tak pisal do mnie sms o co chodzi itd, chociaz tam wszystko bylo. Ja sie przestalam odzywac. Cierpie i cholernie tesknie ale takie smsowanie o jakims mailu, w kotrym wszystko wiadomo prowadzi tylko do tego, ze w koncu ktores napisze, ze lepiej juz nie piszmy bo nie ma to sensu ;/ Nie wydaje mi sie, ze szukal pretekstu do zerwania lub cos takiego. Mojemu po prostu odbilo. Mozliwe, ze w przypadku autorki tez tak jest. Nie wejdziesz nikomu do glowy, a pisanie, ze byl pretekst albo jakies trupy w szafie tez nie ma sensu... My Ci nie powiemy, co moglo sie stac. Tego jedynie mozesz sie od niego dowiedziec i tez nie masz pewnosci, ze to bedzie prawda ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.