![]() |
#34 |
BAN stały
|
Dot.: kosmetykowe różności !
nie za bardzo sie znam na kosmetykach dlatego masz moze ciemny(do opalonej)buzki podkład, korektor w kremie albo pedzelki?
---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- chcialabym ten 1 co napisałas pedzelek .a to na zdjeciu otwarte co to jest http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1280523432 tak wiem smieszne ale niestety nie znam si. zawsze kupowałam sobie z miss sporty dark i nic wiecej mieszkam w małej miejscowosci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#36 |
BAN stały
|
mogłoby byc bo ja nie mam korektora... i nie znam sie a chciałbym sie poznac
![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- pedzel do pudru/rozu podkład(korektor) Matujący mus, odcień Ivory, 25ml, Avon - użyty kilka razy, zużycie widoczne na zdjęciu, data produkcji 07.04.2009r Gąbeczka do podkładu, Inglot, 2 sztuki - używane, wyprane i zdezynfekowane (jednak mimo wszystko widać ślady podkładu). ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- mam zel tyle ze ma 125ml wiec to nie najwiekszy a sredni, odlewke dam w orginalnym opakowaniu(pojemniczek z napisem nina richi) a balsam ten nivea czy ten 2 nawilazacy? ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- a jakas mała odsypke czy cienie małe bys dołozyła bo ja ci daje 2 nowe+nina richi w orginalnym opakowaniu a ty 2 uzywane przybory i uzywany podkłąd(korektor). jak mowiłam dopiero startuje w make upach to sie nie znam co trzeba miec a co jest zbedne ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- szukałam wlasnie korektora pedzli, szukam pudru,kolory cieni to braz czarny,bezowy,niebieski -chyba widziałam odsypke niebieskiego tak? ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- ok tak moze byc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Roxanko mając więcej czasu przejrzałam na spokojnie twój wątek i zainteresowały mnie następujące rzeczy: Sampel cienia Good China, Mydełko afrykańskie, Kwiatowa pianka oczyszczająca odświeżająca i przywracająca blask, 40ml, Sanoflore, Oczyszczający tonik przeciwko wągrom (stara wersja), 125ml, AVON i może jeszcze: Odżywka do paznokci w sztyfcie, 1,6g, Oriflame. Czy byłabyś zainteresowana jeszcze u mnie C-thru lub czymś innym?
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
To by mnie interesowało ewentualnie, ale za pędzel i bambusa mnie do końca nie satysfakcjonuje
![]() Sampel podkładu Light Almond Intensive, EDM - użyty raz do testu paskowego Sampel podkładu Ivory Semi-Matte, EDM Próbka podkładu Bisque (stara wersja) w słoiczku po samplu EDM - nieużywana Odsypka podkładu Fair Medium, EDM - nieużywana Próbka podkładu Vanilla Latte Sheer Satin Foundation, Blusche - użyta do testu paskowego Próbka podkładu Vanilla Latte Full Matte Foundation
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Za sam pędzel co byś oddała?
---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Masz rację, sama kombinuje i nie wiem czego chce ![]() Ile tego fair mogłabyś odsypać? Zrezygnowałabym z Próbka podkładu Vanilla Latte Full Matte Foundation
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Biorę! i oddaje pędzel i puder bambusowy
![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie.
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- To Roxanko znaczy, że nie organizujemy wymianki?
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Hej.
![]() Podoba mi się u Ciebie hydrolat oczarowy i good china z Twojej wish mam np: serum lemon, peeling sephora, kilka cieni (także poza wątkiem), jeśli chodzi o jasne podkłady to mogę zaoferować np Joyce z EGM, pale olive z Lucy. ![]()
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za 20, 21, 28 oraz 44 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Jasne, odpisuj w kosmetycznym.
![]() Podkład jest w strunie i jest to typowy sampel, nieużywany, mam go z wymiany. Peeling GOMMORAGE SCRUB fajnie pachnie: blackberry red currant (TO TA SERIA: http://cgi.ebay.com.sg/Sephora-body-...-/260619726476 z tym że to mleczko, a ja mam peeling) ma on 50ml. cienie musiałabym sprawdzić, mam parę niepodpisanych ale wszystkie mineralne, z EDM mam na pewno romance novel - sampelek chyba jakieś 90%.
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
No niestety poza wątkiem nic już nie będę miała
![]() A może z ciuchowego wątku byś sobie coś wybrała dla siebie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze z 5ml żelu hialuronowego z BU.
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Z sephory jest do ciała. ![]() ![]() ![]() Jeśli chcesz do twarzy to mam z BU peeling enzymatyczny z bromelainą, mogę odsypać. ![]() Cienie takie: .EDM wine tasting 1/8 łyżeczki .EDM 12:01 AM 1G .EDM greeting Card jakieś 85% sampla .biel z drobinkami .ciemna zieleń .taka zieleń turkusowa .Lumiere Sharron F/YG/BN17 .EGM Hush 3D 0,5g .mam też niebieską mikę, może nie jest to Anna Karenina ale też taki granacik nazywa się sparkle blue mika i pochodzi z CS http://www.coastalscents.com/cfwebst...ica-powder.cfm mam ok 2-3 ml .NYX Ultra pearl mania WALNUT (malutko na spróbowanie koloru) ![]() ![]() PS. Nie wiem czy pisałam ale mam z Twojej wish serum lemon. ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2010-08-06 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Bo mi najbardziej zależy na tym pędzlu
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1280523432 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Chyba że leci coś do Ciebie jeszcze z Naturalisa czego nie potrzebujesz?
![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
No dobrze, rozumiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
A co planujesz dołożyć?
![]() Na chwilę obecną widzę: Hydrolat 100ml Good china 1g Dwufazowy płyn do demakijażu oczu, 120ml, Ziaja za powyższe mogłabym oddać peeling z Sephory (niech będzie ![]() ![]() Będziesz miała może jakieś nowe jasno różowe/nude błyszczyki? ![]() Błyszczyk Glazewear Sparkle, odcień Rave, Avon - nowy, zafoliowany, data produkcji 24.04.2010r ---- jaki to kolor? ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- ew. inna kombinacja. ![]() jakbyś zdecydowała się na peeling i mikę to dorzucę Ci jeszcze te 5 ml żelu hiarunowego abyś mogła go sobie ze swoim hydrolatem przetestować. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- To może sama dobierz coś do peelingu. ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- No ja na ustach noszę tylko nude. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Tak, z tych ciemniejszych, w tonacji żółtej. ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Ah, no jestem, jestem. Z tym, że wszystkiego nie oddam. ![]() Hydrolat 100 wart jest jakieś 5,5 z tego co kojarzę cień załóżmy 10 (taka cena zawyżona allegrowa) płyn ziaja - wizaż wskazuje ok 6 zł chciałaś jasny podkład więc proponuję dwa: Sandy fair matte (BEZ LL) - 1g - ok 10zł Joyce z EGM ok 1g - ok 10 miałaś chęć na żel HA to Ci go oddam też Blue Mica z CS dorzucę próbkę wybranego cienia odpowiadałoby Ci?
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze takie pytanie: czy ten płyn ziaja jest nowy?
jeśli tak to ok. ![]() Dorzuciłabyś mi tą próbkę- Kremowy płyn do higieny intymnej z kwasem hialuronowym,nawilżający Intima, Ziaja? ![]()
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Może zostać ten dwufazowy.
![]() ![]() Uf jakoś dobrnęłyśmy do końca. ![]() Tak więc podsumowuję: Ja: Sandy fair matte (BEZ LL) - 1g nowy Joyce z EGM ok 1g nowy miałaś chęć na żel HA to Ci go oddam też 5ml Blue Mica z CS 2ml dorzucę próbkę wybranego cienia gratis Ty: Hydrolat 100ml nowy Good china 1g użyty raz Dwufazowy płyn do demakijażu oczu, 120ml, Ziaja nowy Kremowy płyn do higieny intymnej z kwasem hialuronowym,nawilżający Intima, Ziaja próbka nowy ![]() wysyłka w poniedziałek? ![]()
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
|
Pur Blanca: data produkcji: 26-05-10 ważne chyba 2 lata? : )
Mnie podoba się: 51. Mydełko z jogurtem i mango do skóry wrażliwej, 75g, Oriflame - nowe, zafoliowane 52. Mydełko z nawilżającym kokosem i mleczkiem ryżowym, 75g, Oriflame - nowe, zafoliowane
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
coś za pędzel flat top i próbke podkładu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Ok, to może probkę szamponu Garnier Volume Restructure : ) Może być taka wymiana?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.