![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: muszę się wyżalić
Cytat:
Po toksycznym związku (zwłaszcza jeśli trwał on kilka lat) ważna jest pomoc psychologa Pomoc (fachowa) w odbudowaniu poczucia własnej wartości, które przez tyle lat było niszczone i zaniżane do tego stopnia, że w końcu sama zacząłaś myśleć o sobie w ten sposób. Stąd te znajomości z beznadziejnymi typkami, bo skoro sama uważasz się za beznadziejną to i takich mężczyzn szukasz myśląc (błędnie oczywiście) że na lepszego nie zasługujesz. Pomyśl czy nie warto byłoby pozwolić sobie na pomoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale dobrze, że byłaś i nadal nie rezegnujesz z terapii, będzie dobrze, jakiś czas musi minąć nim zmieni się twoje myślenie i podejście do samej siebie i myślę że fajny facet też się wtedy znajdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Warto, warto oj warto
![]() ![]() ![]() Ja mam 31 lat i mam drugiego męża i jestem bardzo szczęśliwa. Wydostałam się z sideł i uciekłam bardzo daleko od pierwszego, a byłam z nim 10 lat ![]() Teraz wiem co to znaczy żyć, bo na wegetacje szkoda naszego czasu ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.