![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Boję się zacząć studia
przygnebiona studia sa fajne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
studia są super
![]() ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Jak możesz miec braki skoro zdałaś rozszerzona maturę i egzaminy wstępne?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Powiem Ci, że ja może nie miałam takiej sytuacji, jak Ty, ale również liceum trochę sobie olałam, nie przykładałam się i wyniki z mojej matury do zadowalających (dla mnie oczywiście nie należą). Poszłam na studia prywatne, ale bardzo poważnie do nich podchodzę. Chodzę na zajęcia, staram się, nie zakuwam może po nocach, ale robię sporo w porównaniu z moimi znajomymi z uczelni i to procentuje. Teraz z przeciętniaka w ogólniaku jestem jedną z najlepszych studentek na roku
![]() Ty dostałaś się na studia, na Twój wymarzony kierunek. Nie czujesz się przygotowana, ale wyniki mówią same za siebie. Dasz sobie radę, tylko musisz się postarać. Trzymam kciuki. I nauka w domu przez wakacje na pewno trochę Cię podbuduję. Ja bym jeszcze utrzymała kontakt z tym korepetytorem, taka znajomość może będzie kiedyś potrzebna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
DAsz rade na studiach. przecież nie będą sprawdzać Twojej wiedzy z gimnazjum czy liceum, tylko z tego, czego Cie nauczyli na studiach! Wiec od początku nie rób sobie zaległości tylko się ucz i będzie ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.