|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: ♫♫♫ Babie lato (kosmetyczne) ♫♫♫
Witaj
Może znajdziesz coś u mnie za: Shiseido Energising Fragrance, ok. 35/50ml ![]() Zapraszam |
|
|
|
|
#32 |
|
BAN stały
|
hej, wiec tak jesli chodzi o maske to ta:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-9...gency-Mask.htm zuzycie nie wiecej niz ok 35% oraz wklejam real foto diora i blyszczyka JT zuzycie jak widac na fotkach czyli praktycznie zadne. napisz prosze co na 100% bys chciala, zeby myslec co za co ![]() aha jaki zapach ma mgielka VS? cos jak baby doll ysl?
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() Szkoda, że Chance w rezerwacji. Cytat:
Mgiełka VS jest świeża, nie tak słodka jak BabyDoll, to zdecydowane owoce, z nutą wody i lekkości. Bardziej do schłodzenia np w czasie upałów, niż typowego "perfumowania" się. Jak to w mgiełkach bywa
|
||
|
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
niemam niestety tych rzeczy teraz przy sobie, bo jestem w pracy, ale jesli chodzi o swiezosc to recze, ze kosmetyki takie sa....maseczka byla kupowana 4 miesiace temu w douglas, a JT ma lekko ponad rok - bo kupowany na poczatku tamtych wakacji, moge dopisac jak wroce wieczorem
|
|
|
|
|
#35 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Jestem chętna na maseczkę na pewno, nad JT się waham, wolałabym żeby nie był transparentny. Może kredka Dior? Pomyślę jeszcze chwilę, dobrze? Dam znać.
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
BAN stały
|
JT jest transparentny raczej, tzn. daje takie lekko blade usta
oki pomysl spokojnie---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- w sumie to moglabym Ci nawet oddac te 3 rzeczy - maseczka, kredka, JT za mgielke vs oraz chanel + moze jakies drobiazg
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
co prawda już raz pytałam, ale nie zaszkodzi zapytać
![]() Dsquared SHE WOOD, 70/100ml, tester bez korka zajrzyj, proszę, do mnie, mam trochę nowości w wątku ![]() W zanadrzu trzymam paletkę czterech cieni Guerlain Divinora w kolorze Nuit Des Temps 201 4x1,2g – z wymiany z Buzichocho – piękny zestaw, ubytek minimalny, pacynka jest, niestety kasetka ma zepsute zawiaski [mogę podesłać foto]. Edytowane przez Jaspersen Czas edycji: 2010-08-22 o 10:26 |
|
|
|
|
#38 | ||
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() Jestem chętna na wymiankę. Dorzucę coś od siebie, oczywiście. Mam nadzieję, że będziesz zadowolona. Zapraszam na PW ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
hejo, znajdziesz coś u mnie może?
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Pędzelek do pomadki/korektora TBS
Coś u mnie za niego ?
|
|
|
|
|
#42 | |
|
perfumove love
|
Dziękuję, ale nic dla siebie nie widzę. Pozdrawiam!
![]() Niestety nie ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Lacoste Pour Femme edp, ok. 35/90ml Chanel Chance edp, ok. 30/100ml,z wymianki(ciut wiekowe, ale trwałe diabelnie )Shiseido Energising Fragrance, ok. 35/50ml Valentino Rock'n Rose, ok. 14/30ml aż tyle mnie interesuje
|
|
#45 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Chanel Chance edp, ok. 30/100ml,z wymianki(ciut wiekowe, ale trwałe diabelnie
)cos u mnie?
|
|
#52 | ||
|
perfumove love
|
Cytat:
Cytat:
ale nie pamiętam jak pachnie. Bo poza nim nic mnie nie zaciekawiło, niestety. W ciemno też brać nie będę, także czekam na ewentualne dokładki u Ciebie. Pozdrawiam! |
||
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
to ja sroczkowa mama
Pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Jak chcesz możemy pogadać i dogadać o Magic
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#56 |
|
perfumove love
|
Ja również
Czyli wymieniamy moje Shiseido za Twój L'Instant Magic i odlewkę Insolence eG |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
cos za Chanel Chance edp, ok. 30/100ml,z wymianki(ciut wiekowe, ale trwałe diabelnie
)
|
|
|
|
|
#59 | ||
|
perfumove love
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jeśli tak to daj znać, co ukrywasz ciekawego. Pozdrawiam |
||
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
jutro wieczorem bede robic dokladki do kosmetykow i ubran
ale na ta chwile z kosmetykow moge zaproponowac : szampon do włosow naturia, balsam do fal i lokow z nivea, peeling do stop nowy, lactacyt, puder sypki z inglota z drobinkami, joy z lutego i glamour z sierpnia, plasterki na czolo nos i brode, szczotke do wlosow skladana z avonu, wosk miodowy z cienka rolka, krem do stop planet spa,, dwa kremy do rok po polowie oba, odzywke z ziai z czarna rzepa, kajal do oczu czarny z essence i marynarki z ubran
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

Jestem chętna na maseczkę na pewno, nad JT się waham, wolałabym żeby nie był transparentny. Może kredka Dior?