|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: KEUNE-KOSMETYKI DO WŁOSÓW
Kupłam!!! i jestem zachwycona
)i niszczonych .Jestem bardzo zadowolona. Planuje zaopatrzyc sie jeszcze w lakier pianke i wosk Dla mnie keune jak na razie rewelacja!!
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, widze że pare z Was miało doświadczenia z kosmetykami keune. Wiecie może gdzie i za ile można je nabyć? Najbardziej interesują mnie odżywki
|
|
|
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
Witam.Mam dla Was miłe Panie konkretną i precyzyjną odpowiedź.Kosmetyków Keune nie kupicie w żadnym sklepie ani na allegro,jedynie w salonach fryzjerskich posiadających produkty Keune.Jest to produkt profesjonalny sprzedawany jedynie do salonów fryzjerskich.Fabryka kosmetyków znajduje się w Holandi i myślę,że tam można kupić produkt w wielu sklepach
Odpowiem na każde pytanie dotyczące produktów Keune.:Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
Hej, mógłby mi ktoś pomóc? Chciałbym kupić Keune Shaping Fibres (Wosk do układania) ale nie mogę go nigdzie znaleźć. Bardzo mi na tym zależy. Z tego co piszecie można go kupić w niektórych salonach fryzjerskich więc może wiecie czy w Kielcach jest dostępny, albo chociaż jak inaczej można go zdobyć? Pomożecie?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

)i niszczonych .Jestem bardzo zadowolona. Planuje zaopatrzyc sie jeszcze w lakier pianke i wosk
Dla mnie keune jak na razie rewelacja!!