|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zmęczona ??? POMOCY!!!
Cytat:
Kobieto, facet to nie wróżka. Jeśli chcesz czegoś od niego, to powiedz mu to wprost. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
jak wszytskie wizażystki dołaczam sie do stwierdzenia ze rpzesadzasz...i że facet to nie wróżka ....i po prostu jak coś od niego chcesz....to poproś
|
|
|
#33 |
|
BAN stały
|
Kochana,facetowi trzeba powiedzieć wprost.
A po drugie zastanawia mnie: marzysz o ciszy,o książce ale chcesz aby tż był obok Ciebie. Odwołałaś plany więc pomyślał,że chcesz zostać sama. |
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale tak jak pisały dziewczyny faceci, mimo że byśmy chciały nie są tacy domyślni i nie potrafią czytać w naszych myślach (może czasem to dobrze ). A może biedak teraz siedzi i myśli sobie "Rozumiem, że jest zmęczona i chce być sama, ale mogła mnie poprosić żebym przyjechał i z nią pobył, a nie kazać mi zostać u rodziców Pewnie nie chciał się narzucać
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Przewrażliwiona jesteś.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
A ja myślałam, że to ja jestem marudna.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
nie czepiaj się ;p
jesteś zmęczona, więc i zła. z tego co opisałaś to facet i tak ma cierpliwość i dobrze znosi te wszystkie zmiany planów i Twoje fochy. A może zwyczajnie mu powiedz, żeby wpadł? Myśli pewnie żeś taka zmęczona, że nie masz ochoty
|
|
|
#39 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez caroline87 Czas edycji: 2010-08-09 o 01:24 |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja doba ma wymiar niemal nieograniczony. Sypiam w standardzie około 5 godzin na dobę. I od czasu do czasu daję sobie prawo do bycia przewrażliwioną, zmęczoną i złą - to się nazywa zdrowy egoizm. Zanim pozwolę, żeby cały swiat wszedł mi na głowę, mysle czasem o sobie. I to jest nie tylko dobre - to jest wręcz zdrowe. A w kwestii minionego weekendu. Posłuchałam Waszych rad. Zadzwoniłam do TŻ'a i poprosiłam, żeby wrócił do domu. W sobotę poszlismy na ślub a póxniej wrócilismy do domu, zamówiliśmy pizze, otworzyliśmy piwko i do południa w niedzilę nie ruszylismy się z łóżka A po południu w niedzielę, pojechalismy po moją siostrę i jej nowego TŻ (nowy TŻ mojej siostry powinien być tematem odrębnego wątku Miły był weekend - wilk syty (znaczy ja), owca cała (znaczy TŻ) i jeszcze teściowie usatysfakcjonowani ![]() Dziekuję Wam wszystkim za "ochrzan" - zamiast kupować TŻ szklaną kule, łatwiej mu powiedzieć, że jest lekiem na moje całe zło - dobrze, że mi to uswiadomiłyście, bo w ostatnim ferworze walki, chyba trochę o tym zapomniałam.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

Ale tak jak pisały dziewczyny faceci, mimo że byśmy chciały nie są tacy domyślni i nie potrafią czytać w naszych myślach (może czasem to dobrze
Wrrrrrr