![]() |
#31 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Który Seboradin?
ja nie kupowałam do włosów przetłuszczających,gdyż obawiałam się ,że będzie lekko wysuszał skórę głowy co pobudzi ją do nadprodukcji łoju
Aplikuję normalnie z butelki.Pochylam głowę i dokładam ujście do skóry głowy by trochę lotionu wypłynęło i wcieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Aguś a pomaga coś? jakieś zauważalne skutki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
okrutnica jakaś... |
iff
![]() przestały całkiem praktycznie wypadać ale nie wiem czy to zasługa Seboradinu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
a ja zauważyłam że mi mniej wypadają i szybciej rosną
![]()
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
![]() Sylwia to ja czekam aż mi z "do ramion" się zrobią "do pasa". ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
okrutnica jakaś... |
ja też czekam na długość do pupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Czesc DZiewczyny! Od pewnego czasu rowniez zmagam sie z wypadajacymi wloskami. Kupilam sobie ampulki Radical od jutra zaczynam stosowac, kuracja 14 dniowa zobaczymy czy cos pomoze. Jednak pozniej przezuce sie na plyn Seboradin bo te ampulki troche drogie a podobno jedno opakowanie i tam malo moze zdzialac. A uzywal ktos ich?? Jakie efekty?? A co sadzicie o szamponie gabriel Neril?? Lepiej kupic ten szamppon czy jakis plyn z tej serii do wcierania i myc normalnym szamponem. Czy ktos uzywal tego szamponu?? Jak po nim wygladaja wlosy?? Przetluszczaja sie czy nie?? A jka z jego wlasciwosciami oczyszczajacymi?? Pozdrawiam papa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nie bój nic... Trwała zejdzie i obie w końcu będziemy znów miały swoje włoski. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny czy ktoras z was uzywała ampułek Seboradin?? Szukałam w archiwum ale tam nie ma praktycznie nic jedynie sa one wymienione wraz z innymi kosmetykami wzmacniajacymi wlosy. Posiadam szampon,balsam i lotion z tej serii jednak chcialabym jeszzcze uzupelnic kuracje tymi ampulkami jednak nie wiem czy wart wydac pieniadze na nie. Na KWC jest tylko jedna opinia jednak nie chce kupowac w ciemno. Zalezy mi na wzmocnieniu wlosow, zmniejszeniu przetluszczania i szybszym wzroscie wlosow.Z gory dziekuje za odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
![]()
mam pytanko odnośnie tego specyfiku - używam tego rózowego lotionu z czarną rzepą chyba i jestem bardzo zadowolona już 3 opakowanie. W sprzedaży jest też lotion do włosów zniszczonych i mam pytanie czy po tym drugim (do zniszczonych) też szybko rosną włoski ? Bo po tym z rzepy włoski rosną jak oszlałe
![]() Zauważyłam że dużo dziewczyn na tym forum używa Seboradinu i proszę o opdowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
okrutnica jakaś... |
Dot.: Seboradin Lotion - który lepszy ?
witaj
![]() używam pomarańczowego Seboradinu od maja bodajże, ale niewiele na temat działania napiszę gdyż w tym samym czasie stosowałam też tonik Granier Neril (i ten drugi moim zdaniem jest o wiele bardziej skuteczny). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
BAN stały
|
Umowmy sie tak ja stosowalam tylko ten z zen-szeniem bo tamten zapach bazujacy hojnie na rzepie odrzucal moja osobe i olejek rycynowy wzmocnil i nieco przyciemnil wlos ,a moj TZ uwielbial wrecz mieszanke tego Seboradinu i BlV at blanc,polecam totez
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Ja używałam tylko tego pomarańczowego, z żeń szeniem i powiem Ci, że nie jestem zachwycona. Ale wiadomo, że każdy reaguje inaczej na dany specyfik.
![]()
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie:czy ten lotion z czarną rzepą jest do włosów przetłuszczających czy suchych? Nigdy go nie miałam a z Twojej wypowiedzi wynika że warto kupić.Moje włosy są tłuste przy głowie a suche na końcach,ciekawe czy byłby dla mnie dobry?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
Seboradin jest wspanialy wcieraj go jednak tylko w skore glowy po umyciu wlosow ,zobaczysz ze wlosy Twoje beda dluzej zachowaly tzw swiezosc,pozdr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
A cena?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
uzywam cały czas tego z czrnej rzepy i zastanawiam się czy jak kupie ten drugi czy też włoski się po nim też "mało" przetłuszczają i czy włoski szybciej rosna ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Używam lotionu Seboradin z czarną rzepą od tygodnia (codziennie), wcieram go tylko w skórę głowy, ale nie zauważyłam, żeby włosy mniej się przetłuszczały (może za krótko go stosuję). Mniej wypadają i o to głównie mi chodziło, poprawa nastąpiła praktycznie od pierwszego użycia.
Szczepcio - ten lotion kosztuje ok. 11 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Ja kupiłam sobie Seboradin Lotion taki czerwony z czarną rzodkwią, mam włosy mieszane, u nasady bardzo się przetłuszczaly, myłam codziennie a teraz są fajne co najmniej 2 dni. Nie zaobserwowalam niestety żeby mniej wypadały, dalej wypadają bardzo dużo ale dopiero jakąś 1/5 buteleczki zużyłam więc może pomoże z czasem...mam nadzieję
![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
A ja używam ten różowy już ponad miesiąc i po odrostach zauwazylam ze moje wloski (ktore normalnie rosna bardzo wolno troszke mniej niz centymetr na miesiac) urosly mi w ciagu miesiaca 2,5 centymetra
![]() ![]() TCŚ - SEBORADIN na porost wloskow polecam jak najbardziej! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Ja już kupiłam Seboradin zachęcona Waszą opinią.Poużywam i ocenię.Jestem bardzo zadowolona z tego forum ,bo choć jestem użytkownikiem kilka dni to dowiedziałam sie wiele ciekawych rzeczy na temat włosów i ich pielęgnacji.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Uzywalam jednej i drugiej wersji powiem szczerze ze nie widze specjalnej różnicy. Nie wiem na ile przyspieszaja porost wlosów bo równoczesnie smarowalam glowe Waxem, olejem rycynowym lub naftą kosmetyczna, a moje wlosy i tak rosną szybko nawet gdy nic z nimi nie robie. Ten dla wlosów suchych moze troche bardziej odzywia i zmiękcza (a może mi sie tylko tak wydeje
![]() Róznica na pewno jest w zapachu. Ten z czarną rzepą (oba ja mają w skladzie) pachnie średnio przyjemnie. Ulatuje to po jakiejś godzinie ale kiedy np na treningu sie spocę znów go czuje (czarna rzepa + olejek herbaciany). Ten z żeń-szeniem i olejem rycynowym pachnie identycznie jak perfumy "Pani Walewska". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Ten z żeń-szeniem i olejem rycynowym pachnie identycznie jak perfumy "Pani Walewska".[/QUOTE]
hehehehe popieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
kupiłam dzisiaj ten z czarną rzepą-fakt zapach ma średni, ale szybko się ulatnia, po pierwszym uzyciu jestem zadowolona
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Powiem szczerze że nie zauważylam blaknięcia koloru (zreszta na moich wlosach malo która farba trzyma się dlużej niż 2 tyg), zreszta lotion stosuje na sama skóre glowy, troche tam może chlapnie na wlosy ale generalnie skupiam sie na skórze. Slyszalam za to że czarna rzepa i olej rycynowy powoduja ciemnienie wlosów - u mnie raczej nie, jestem w polowie średnia blondynką, w polowie szatynką (nie są rozjaśnione od slońca, takie już rosną), farbowaną na rudo.
Ta firma ma jeszcze serie petrole opartą na nafcie kosmetycznej: z rumiankiem - dla wlosów jasnych i z chlorofilem - dla ciemnych. Wersja z rumiankiem pachnie jak sosna (wybaczcie że sie tak uczepilam tych zapachów ale jestem w stanie kupić kosmetyk tylko dlatego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
a gdzie ten specyfik można dostać?tzn w aptece czy w kosmetycznym?bo zaraz sie po niego wybieram i nie wiem jaki kierunek obrać;]
pozdrawiam
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
z góry dzięki
![]()
![]() |
#60 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.