![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel, Guerlain, Dior, YSL, Lancome, Versace
Cytat:
---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- [1=4a76f9601d26f07fbd1341d 93bf1dac994330f1e_6420ce7 2cabf7;21296751]nie dobierzesz czegoś do kredki za puderek? ![]() niestety nic nie znalazłam... ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- dużo mi się podoba...agent, orange, róże Chanel...ale kolory muszę sprawdzić a i orange trzeba sobie przypomnieć...odezwę się na dniach... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Kici kici miau miau
|
wiesz co.. chyba jednak ja wycofam ta kredke bo ma kod ktory swiadczy o 2002 roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Becco, postaram się sprawdzić najszybciej jak to możliwe, ale pewnie dopiero w piątek za co przepraszam... jak tylko się dogrzebię do nich, to zaraz odpiszę
![]()
![]() |
#34 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne...bez pośpiechu... ---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ---------- Cytat:
no fakt...trochę stara... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() wpadł mi w oko żakiet - czy ma metki? chciałabym na prezent ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
rusek jeszcze nie wiem czy nie poleci [tzn. jest w trakcie negocjacji].
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic, ale mogę Ci przesłać na meila książkę: "Uśnij wreszcie"
![]() ![]() ![]() Mój wątek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post21359506 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok. dzięki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
cos za korektor ?
odp u mnie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=453582&page=3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się kilka rzeczy
znajdziesz cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- nic nie znalazłam ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
hej niestety nic więcej nie znalazłam za puder Diora...może małe BC za błyszczyk Guerlain? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
|
Oj nie oddam nowych meteorków za używany błyszczyk, niestety
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
a ja właśnie nie chcę ryzykować czymś bardziej wartościowym bo na forum chodziły słuchy, że te mini meteorki o gramaturze 6g z zestawów to podróbki są
![]() pozdro. ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- niestety nic mi się nie przyda jak na razie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
GOLDWELL Color Glow - Stay Red, odżywka dodająca blasku i wzmacniająca kolor farbowanych włosów(włosy rude, miedziane, czerwone, kasztanowe itp.) nieużywana, 75ml
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
|
Nie to nie podróbka, ja słyszałam z kolei że Guerlain w ogóle wersji mini nie wypuścił, bo na jego stronie nie ma , tak samo jak na temat błyszczyków w wersji mini różne rzeczy się słyszy, że to podróbki
![]() ![]() A te meteroki nie chciałam ostatnio oddawać nikomu, bo nosiłłam się z zamiarem zostawienia ich sobie, bo moje duże się kończą i tak też zrobiłam, żeby nie było wątpliwości ![]() Nie wymieniam się na używane błyszczyki do ust, po prostu. Nie ufam wizażowym błyszczykom "pościeranym", bo nie wiadomo od kiedy są używane, przede wszystkim nie lubię używanych kosmetyków do ust, stąd moja rezygnacja, kiedyś rzuciłam się na używaną szminkę i sobie zniszczyłam usta ![]() Nie ufam też ostatnio tuszom " strasznie gęstym, ale nowym" - które się kruszą po miesiącu i okazuje się, że były używane od roku - taki dostałam kiedyś w wymiance, w perfumerii okazało się, że taki tusz Lancome nowy w perfumerii to mokry tusz , a nie gęscioch jaki dostałam i wizażowym meteorytkom - odsypkom, gdy nie pachną tak jak powinny i są posiekane ... wolę błyszczyki, tusze i szminki kupować sama, z paragonami , nowe, bo nie lubię po kimś używać szminek, chętniej przyjmuję używane puderki, bo najczęściej są używane pędzelkami ![]() Może innym razem ![]() Pozdrawiam ![]()
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... ![]() Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2010-08-17 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne...rozumiem...sama nie wiem jak to jest z tymi meteorytami mini ![]() ![]() ![]() a na tuszach sama parę razy się nacięłam... pozdro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
|
Ano początkowo miałam ochotę na ten błyszczyk Chanel, bo kiedyś sama miałam taki i był boski
![]() ![]() ![]() U mnie to jest tak, że sama już nie wiem czego chcę, co by mi się na 100% przydało, bo tyle mam kosmetyków, że mam przesyt. Oddaję, potem wracam.... ech . Ale wiesz po zastanowieniu się doszłam do wniosku, że bezpieczniej mi będzie zaoszczędzić troszkę i kupić tak jak sobie kiedyś postanowiłam w spr. błyszczyków, szminek itd ( to co pisałam wczesniej Tobie tutaj) w perfumerii, nowe, bo no...wiadomo - chodzi też o estetykę, higienę itd, a ja kiedyś się na szmince nacięłam ![]() No nic, pozdrawiam ![]() Aha bo zapomniałabym - mini meteorki były w zestawie 3x6 g + pędzel firmy Guerlain, zafoliowane, z kodami, kupione w perfumerii jako limitowana wersja ![]() Ale nie oddam, bo sama zużyję - uzależniłam się od meteorków, a nie chcę każdemu marudzić ![]() Gdybyś coś znalazła kiedyś u mnie za podkład w puderku Dior to krzycz, głośno ![]() ![]()
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Niestety,zbyt słodkie
![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.