![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Co myślicie o takim zachowaniu chłopaka? O co mu chodzi?
Cytat:
![]() I z drugiej strony jeśli to kobieta podaje rękę pierwsza, ale zaistniała tak sytuacja: Kobieta ma np.23 lata, mężczyzna ok. 35 lat, to jaką zasadą mamy się kierować?! Starszy młodszemu, czy kobieta mężczyznie? ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
sądzę, że chyba starszy młodszemu? hmm...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
tzn. tak.... nie rozmawiałam z nim,
w ogóle to zaczęłam go ignorowac i traktowac obojętnie, a jak zaczął zagadywac to byłam tak na niego wściekła, że dałam mu wyraźnie do zrozumienia, że nie chcę z nim gadac, a jak się pytał co u mnie powiedziałam, że to nie twoja sprawa i że to nie powinno go obchodzic i w ogóle totalnie go zjechałam Myślałam, że już się w życiu do mnie nie odezwie i żałowałam tego co powiedziałam, nawet myślałam czy go nie przeprosic, ale powiedziałam sobie : DOBRZE ZROBIŁAŚ ! on nie zasługuje na przeprosiny. Tydzień się nie odzywał a teraz prawie codziennie mnie zagaduje o jakieś głupoty i w ogóle Very Happy i wtedy jak ze mną gada to tak słodko patrzy mi w oczy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
A nie jest trochę tak, że może po prostu chłopak Ci się podoba i doszukujesz się w jego zachowaniu czegoś dziwnego? Myslisz, że gada z koleżankami żeby zrobić Ci na złość a tymczasem być może on normalnie z nimi rozmawia nie zwracając nawet uwagi na to, że jestes obok. Raz mówi cześć a raz nie mówi, a co w tym dziwnego dużo ludzi tak niestety robi.
Jeśli jednak uwazasz jego zachowanie za dziwne, możesz to jakoś sprawdzić... chociaż wg mnie jak byłby Tobą zainteresowany robiłby coś w tym kierunku... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
tak więc opisze wam moją historie
![]() no więc znam sie z pewnym chłopakiem nazwijmy go pan A już jakiś czas..i on ogólnie nie ma szczęścia do dziewczyn(w ciągu miesiąca bardzo zraniły go 3 dziewczyny.) no i pewnego dnia jak sie spotkalismy cala ekipą on mnie przytulał ciągle..rozmawiał praktycznie tylko ze mną caly dzien.siedzialam mu na kolanach..chciał żebym mu dała buzi a z tej okazji że nie moge sie mu oprzeć to dałam mu buziaka w policzek kilka razy..no i wszystko pięknie ładnie ale nie napisał do mnie ani na gg ani na kom chociaż ma moj numer..on ogólnie jest bardzo 'otwarty' na dziewczyny..ogólnie lubi sie przytulać itd ale w szczególności do mnie..ostatnio założylam sie z nim o coś tam i przegralam zaklad i umowa była taka że mam mu dać buziaka z języczkiem.no i myślalam że zapomni i wgl aż do wczoraj kiedy mi przypomniał że mu coś obiecałam.więc go pocałowalam..i bylo zarąbiście tzn on nie chcial przestać..i potem mnie zapytał czy chce na pożegnanie jeszcze ale ja już iść musialam wiec no..i co o tym myślicie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
izoolka
Jak w ciągu 1 miesiąca mogły go zranić 3 dziewczyny? o.O 3 razy się zakochał w ciągu miesiąca? XD Matko swieta o takim przypadku to jeszcze nie słyszałam ^^ Uwazam, że to typ faceta który flirtuje na prawo i lewo z jedną mu nie wyjdzie to próbuje z drugą z drugą mu nie wyjdzie to próbuje z trzecią szuka kogoś na siłe, ale watpie, aby żywił jakieś prawdziwe uczucia. Facet jest z lekka niepowazny ile on ma lat? 15? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
konkretnie to 20 xd
tzn z tymi dziewczynami to chodzilo mi o to ze zrobily mu nadzieje a potem go olaly..więc hmm..nie ogarniam ogolnie calej tej sytuacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
Ale jak mogły zrobić mu nadzieje w tak krótkim czasie ^^ no zrozumiałabym jedna, ale 3? Kazda po kolei zdążyła go uwieść i olać? ;D To on bardzo szybko sie angażuje skoro w ciągu jednego miesiąca zdązył zainteresować się 3 dziewczynami ^^ jak dla mnie to z tego co piszesz, że chłopak jest 'otwarty' na dziewczyny po prostu wynika że on chodzi i szuka, chce za wszelką cenę kogoś mieć i próbuje z kazdą po kolei... do Ciebie też bardzp szybko zaczął się przystawiac, od razu pocałunki, przytulania itp. On raczej nic nie czuł do zadnej z tych dziewczyn i wątpię, żeby do ciebie coś czuł. Po prostu pbsesyjnie szuka dziewczyny albo już tak ma, że lubi sobie poflirtować. Ale 3 dziewczyny w 1 miesiąc to troche zachowanie jak u 15latka, który juz szybko chce kogos miec zeby poszpanować przed kumplami i randkuje z dziewczynami ktorych nawet nie zna ^^ masakra ;p
Ja bym radziła uwazać na takiego typa ^^ bo on coś trochę za bardzo otwarty jest i już zdążył w ciagu miesiąca zostać 3 razy zraniony i dawno o tym zapomnieć i próbować znowu i to od razu z grubej rury^^ Edytowane przez little19 Czas edycji: 2010-09-18 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
hehe łatwo mówić =P najgorsze jest to że on mi sie cholernie podoba..xd
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Zrobisz jak będziesz chciała... ale ja bym się nie pchała w związki z facetami, którzy próbują z każda. Za 3 tyg może poznać inną dziewczynę i tamta mu się może spodobać bardziej i Cie rzuci, taki typ. Oczywiscie miejmy nadzieję, że tego nie zrobi, ale... istnieje duze prawdopodobienstwo jalk on sobie tak lubi umawiac sie z jedna potem z druga potem z trzecia i teraz jeszcze z czwarta a wszystko się dzieje w ciągu 1 miesiąca ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
no hehe :P zobacze co bedzie dalej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Ach... te klasowo-szkolne miłości
![]() a. podobasz mu się, ale nie wie czy on Tobie też i próbuje Cię podpuścić ![]() b. traktuje Cię jak koleżankę, taki ma styl bycia i koniec. Tobie się wydaje że się interesuje Tobą a jemu do głowy nie przyszło że Ty to tak odbierasz... co do tego kto ma pierwszy powiedzieć "cześć"/ wysłać smsa to powiem Ci tak jak i mnie ktoś kiedyś powiedział: "moja droga... czasy księżniczek dawno minęły" ![]()
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
no i przejechałam sie już..okazalo sie że on nie chciał mi zrobić nadziei ? przy czym swoim zachowaniem zrobił..i w sumie to zachował sie jak dupek..no ale cuż
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
izoolka ano widzisz, trudno zeby Ci nie zrobił nadziei takim zachowaniem, ale widać, że dupek kto normalny w ciągu 1 miesiąca przerzuca się z jednej dziewczyny na drugą i tak 4 razy ;/ i zapomina o poprzednich;/
Zapomnij o nim, dupek jakich wielu i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.