![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siulkowe Szyjowniki i nie tylko...
Się zagalopowałam
![]()
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Hm.... ja nie robię takich naszyjników, więc może nie powinnam się wypowiadać ,ale jednak muszę
![]() Jeśli chcesz trafić do osób zainteresowanych to nie jest do dobre miejsce ponieważ: - my nie jesteśmy zainteresowane zakupem, bo same biżu robimy, - jakoś nie wydaje mi się by osoby chcące coś kupić buszowały po forach, prędzej trafią na bloga lub do sklepu, - i ostatnia sprawa - jak nie jest się zarejestrowanym na wizażu to sobie zdjęć nikt nie poogląda ( w każdym razie tak było do niedawna), więc to że ktoś postronny tu trafi może skutecznie go zniechęcić to że aby cokolwiek obejrzeć musi się rejestrować ;] Mi tam generalnie nie przeszkadzasz, chcesz to sobie pokazuj biżu zainteresowanym, ale na prawdę wizaż może Ci raczej utrudnić to pokazywanie komukolwiek innemu niż nam, biżuteryjkom. Chciałam jeszcze zauważyć,że skoro ktoś nie robi tego typu rzeczy nie robił ich kiedyś, ale tyle ode mnie. Edytowane przez M0N1K4 Czas edycji: 2010-08-15 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu zwrot który non stop powtarzasz że chcesz trafić do osób zainteresowanych nie pasuje mi do tego że nie szukasz klientów. Ale nie ważne, ja już się nie wypowiadam. Skoro masz koleżanki zarejestrowane na wizażu no to tylko pozazdrościć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
DarkNoir (rozumiem, że klientka) nie jesteśmy na nie. Wątki biżuteryjek są na tym podforum zakładane po to, by się podzielić opiniami o tworzonej biżuterii, a nie po to by stworzyć galerię dla klientów, czy osób zainteresowanych - jak zwał tak zwał - o jeden typ osób chodzi. Silka wyraźnie zaznaczyła, że traktuje ten wątek jak swoją galerię. Jednak do tworzenia galerii służą inne serwisy (blogi, galerie zdjęć, własne strony). A tu każdy może się wypowiedzieć o biżuterii Siulki, bo takie jest założenie tego forum. Nawet wizaż umożliwia stworzenie swojej galerii, więc nie widzę problemów, żeby zostało to na wizażu, tylko w innym miejscu. Tu każdy z tysięcy przeglądających osób może zajrzeć i skrytykować lub pochwalić. Zakładanie wątku na forum, gdzie oczekuje się opinii i pisane, że się o nią nie prosi wygląda nieco dziwnie. I jednoznacznie. Cytat:
![]() Edytowane przez naila Czas edycji: 2010-09-03 o 13:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.