![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe mamy 2011 :)
Hej dziewczyny...
Edzia dziękuję i z wzajemnością ![]() JanuszAgnieszka ja w maju rodzona.. Tylko za rogi łapać ![]() Wiewka gratulacje!! ![]() Kosteczka83 również gratulacje!! ![]() Mój wczorajszy dzień to jakaś masakra. Mdłości bezustannie, rozrywający ból głowy, zmęczenie, senność, brak entuzjazmu i chęci do życia.. leżałam jak głaz i nie mogłam ruszyć nogą. Do 17 nie mogłam jeść ale jak wpadłam do sklepu to wyszłam z kilogramem ogórków małosolnych, słoikiem konserwowych, śledziami marynowanymi, pasztetem sojowym i arbuzem. Zestaw wyborowy ![]() Obawiam się, że duphaston zaczął działać.. A co u Was kobitki?? |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Najdziwniejsza jest dla mnie moja reakcja - tak długo czekałam - czasem przestawałam wierzyć że wszystko jest ok a teraz zamiast cały czas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja czekam jak na szpilkach na wizytę. Nie moge się na niczym skupić. Tysiące myśli mi chodzi po głowie. Jestem dzisiaj ostatni dzień w pracy więc powinnam jak najszybciej się ze wszystkim obrobić, by móc wyjść z pracy o czasie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Hej!
Chciałam serdecznie pogratulować przyszłym mamusiom majowo-czerwcowym, życzę Wam spokojnych 9 miesięcy, łatwych porodów i zdrowych bobasków! A dziewczyny, którym się nie udało zafasolkować w tym cyklu, zapraszam na wątek dla staraczek sierpniowych ![]()
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Kochane
![]() dzis potwierdzil dr -5 tydz ,termin na 18kwietnia ![]() zle obliczylam i wpisalam sie do Was ale mam nadzieje ze moge juz tu zostac? |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczynki
![]() ![]()
#37 |
Zakorzenienie
|
Cześc Dziewczyny,
jeżeli pozwolicie dolącze do Was. W poniedziałek zrobiłam bete 140 ,ciaza potwierdzona u lekarza ![]() dziś powtórka bety 336,także chyba ok?? ![]() generalnie żadnych innych objawów ,poza brakiem miesiączki nie mam... ale się ciesze ze tu jestem ![]() ![]() ![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny, jesteśmy z mężem w trakcie starań. W piątek zamierzam zrobić test. Nie mogę się doczekać. Cały czas probuje "wsłuchać sie" w siebie ale jakos mam przeczucie że nic z tego. Mamy juz synka i wtedy jeszcze przed terminem @ czułam ze jestem w ciąży....
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
kosteczka83 i jak po badaniu? byłaś? potwierdzone? odezwij sie bo zaczynam się denerwować!
wiewka spokojnie, ja też chcę do Was dołączyć mimo że wg moich wyliczeń termin będzie 26 kwietnia. Dziś rano zrobiłam test i wyszła druga kreska bladoróżowa. W weekend zrobię jeszcze raz.. yendi trzymam kciuki! Niedługo trzeba będzie zrobić listę, bo przyszłych mamuś na wątku coraz więcej! ![]()
#40 |
Zakorzenienie
|
Życzę Wam spokojnych 9 miesięcy i łatwych porodów
![]() Mama kwietniowa 2010.
#41 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Ja też do Was dołącze, jeśli pozwolicie chociaż nie jestem pewna jeszcze mojej ciąży. Okres powinnam dostać ok. 15 sierpnia, ale ostatnio to nawet często mi się spóźnia te 2-3 dni, więc test będe robić w sobotę rano. Z objawów ciążowych to mam mdłości, wrażliwość na zapachy i napady fal gorąca. Niepokoi mnie jedno, że boli mnie brzuch tak jak na @ i kłują jajniki. Kurcze aż się boję chodzić do łazienki żebym przypadkiem @ nie dostała. Dodam że moja ciąża nie jest planowana tak jak niektórych z Was ale pragnę tego maleństwa bardzo mocno. Gratulacje dla zaciążonych ![]() A tym które oczekują życzę żeby ich pragnienia się sprawdziły. |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Witaj Zuzieńko ![]() 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Nieśmiało pytam czy mogłabym dołaczyć do waszego grona? ![]() Co prawda będe prawdopodobnie kwietniową mamusią,ale tak u was miło ![]() Starałam się bardzo długo(prawie 3 lata),leczenie,badania,la paroskopia,leczenie endometriozy i stał sie Cud!Szczerze mówiąć nawet nie wiem kiedy ![]() Wciąz nie moge w to uwierzyć,pomimo dolegliwości tj.mdłości,bóle piersi,przerazliwa senność(zasnę wszędzie!) Nie moge się doczekac czwartkowej wizyty,żeby usłyszeć od lekarza,że wszystko ok!Mam nadzieje,że usłysze już serduszko ![]() Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusię i te wyczekujące \;0 |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() podaję link do wątku ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=445063 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje nowego watku i nowym mamusiom
![]() Zycze Wam zdrowka,uwazajcie i dbajcie o siebie i maluszki. Byla mamusia marcowo-kwietniowa... |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Rozeznanie
|
monika1850 bardzo mi przykro.. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz..
A ja wczoraj ujrzalam 2 kreseczki, tp bedzie wg moich obliczen 26 kwietnia,ale jesli pozwolicie zostane z wami,bo pierwsze dziecko urodzilam 13 dni po terminie,wiec znajac moje szczescie drugie tez a wiec juz w maju.
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
U mnie również 2 kreski z obliczeń to 1 tydzień maja, synka przenosiłam 6 dni więc powinnam do 8 maja się wyrobić z porodem
To był 1 cykl starań. Jak samopoczucie?? U mnie jak w poprzedniej ciąży cycochy już o rozmiar większe bolą choć jeszcze ujedzie ( w poprzedniej ciąży strasznie), no i pobolewa brzuch i krzyż co jest jak najbardziej normalne. Do lekarza wybiorę się w 7/8 tyg bo wtedy serducho widać powinno. Wszystkim gratuluję i życzę jak najszybszego ujrzenia 2 kreseczek. |
![]() ![]() |
![]() |
#49 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kasia, ur. 22.11.2008 r. Wojtuś, ur. 3.05.2011 r. Edytowane przez asiak1981 Czas edycji: 2010-08-23 o 13:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
robilyscie przed spodziewana @ ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#51 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to 2 dni po terminie @ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
ja mam cykle 26-28 dni, test robiłam 4 dni po terminie i 6 dni po (w celu upewnienia się).
Zapisalam sie do gina na 8 wrzesnia,to bedzie 8 tydzien ciazy. Akurat.
Kasia, ur. 22.11.2008 r. Wojtuś, ur. 3.05.2011 r. Edytowane przez asiak1981 Czas edycji: 2010-08-23 o 18:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki!
I ja chętnie do Was dołączę ![]() Zrobiłam już 5 testów ![]() Wg kalkulatora, termin miałabym na 3 maja ![]()
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
hej hej ,witam na majowym,kurcze mi wychodzi na 30 kwietnia,więc chyba tez do ok 3-4 maja sie wyrobie hihi. a lekarz Ci powie ze jestes w czwartm a nie w 2 tyg bo oni od pierwszego dnia ostatniej mies liczą Jaśki hihi. u mnie 3tc po mojemu i tez tak w 7-8 chce isc na wizyte,teraz to krzyż i macica mnie ciągnie, i sikam jak najęta hihi. poza tym oki. mam nadzieję,ze przyjmiecie mnie do swojego grona?? pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
mazianka81 nigdy nie wiadomo
![]() ![]() Ok, ja się szykuję i pędzę na betkę ![]()
Edytowane przez moria44 Czas edycji: 2010-08-24 o 05:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
myślę,że tak na pzrełomie, ale chyba moge zostac na majowym,bo nie ma sensu zakładać kwietniowo -majowego hihi. a tak z innej beczki ale mam czadowy widok z okien,od wsch czarne chmury i burzowe,a od zach piękne błękitne niebo bez 1 chmurki i słoneczko,dwa swiaty normalnie hihi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Cześć Wam
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
mazianka jest już taki wątek i padło tu zaproszenie dla kwietnióweczek:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=445063 ale nie wyganiam ![]() ![]()
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Brzuszek i krzyż też mnie pobolewa i niedługo najdzie kryzys (ok 12 godziny) że ledwo na oczy będę patrzeć a ja niestety w pracy więc muszę wytrzymać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki dziś mój 27dc ( planowany termin @ )
i bHCG: 61,8 progesteron: 187 Za dwa dni powtarzam badanie ale chyba mogę się cieszyć, nie? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.