|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: podróże małe i duże- Hiszpania
Cytat:
Zabytki (zamkni, kościoły!) rewelacja, a i natura niczego sobie. Bardzo polecam
Edytowane przez Soso Czas edycji: 2013-10-17 o 12:24 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: podróże małe i duże- Hiszpania
Hej , ja 2 lata temu mialam do wyboru wyjazd do Hiszpanii albo Wloch. Wybralam Wlochy, jednak jesli nie wybierasz sie az pod Portugalie to odleglosci sa podobne. Rowniez nie pamietam ile wydalismy na paliwo. Polecam jednak zaplanowac sobie trase i nocleg dokladnie. Nam sie zdarzalo, ze musielismy zaplacic za drogi hotel bo nie mielismy jedngo miejsca w planach. Ogolnie polecam taka forme dla samej przygody. W tym roku rowniez objechalam samochodem USA i napewno bede miala wiecej wspomniej zachowanych z takiej trasy niz z lotu samolotem.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Hiszpania 2014 studencki
Mam zamiar sie wybrac,ale niestety nie mam zadnej osoby z ktora bym pojechała..rok temu byłam juz w Lloret z kolezanka i teraz tez chce sie wybrac :P wiem ze jeszcze duzooo czasu ale ktos planuje jechac na taki oboz a nie ma z kim?
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Hiszpania 2014 studencki
Cytat:
Ja jeszcze nie jestem pewna ale też zaczynam rozmyślać nad obozem studenckim i też nie mam z kim jechać
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Hiszpania 2014 studencki
W maju 19 bede miec :p
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
Chciałabym się zapytać czy są tu osoby, które jadą z biurem OK TOURS do Hiszpanii 21.07 tego roku? +Dodatkowo, może są osoby, które już były i mogą coś opowiedzieć? |
|
|
|
|
#37 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Wyjeżdżam w wakacje do Hiszpanii, a konkretnie do Barcelony. Szukam kogoś kto tam mieszka żeby się spotkać w trakcie mojego pobytu, kogoś kto ewentualnie by mnie oprowadził. Kończę II kl. liceum
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Hiszpania:)
Hey,
Odświeżam wątek. Jak Ci się podobało w Barcelonie?
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.

Chciałam się dowiedzieć czy ktoś z Was był na wakacjach w Hiszpanii tzw. na własną rękę autem? Nie interesują mnie biura podróży, tylko wypad samochodem. Więc mam kilka pytań: ile zajmuje podróż autem? w jakich granicach kosztuje najtańszy hotel? czy warto rezerwować go wcześniej?
Zabytki (zamkni, kościoły!) rewelacja, a i natura niczego sobie. Bardzo polecam