![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Poszukuję Odpowiedzi - Sam nie wiem ...
Cytat:
oj na początku były tylko rajstopy. kolejna sprawa to raz kupiłem szpilki teraz znowu korci mnie aby kupić coś np na allegro jakieś kozaki spódniczkę spodnie kosmetyki itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
przecież to prowokacja.. Ciebie bardziej podnieca zainteresowanie wizażanek i odpowiedzi w Twoim temacie niż te rajstopy
![]() nie chciałabym mieć mężczyzny, który nosi pończochy. i idzie dalej - szpilki, kosmetyki, spódnice. nie ![]() niby nikogo nie krzywdzisz, ale jakby to powiedzieć - coś jest na rzeczy. i coś jest nie tak. może odwiedzisz forum dla transseksualistów? podejrzewam, że tam wymienisz więcej doświadczeń i rozwiejesz swoje wątpliwości skuteczniej niż tu ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
nie wyleczysz tego, tego się nie leczy. po prostu taka Twoja natura. niestety nie kazda kobieta to zaakceptuje. ja bym przełknęła bez wielkiego problemu majteczki, ale reszty juz nie. ale powiedziec musisz, bo kiedys Cie przyłapie i to dopiero będzie dramat. poza tym szczerośc się ceni.
---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- ps jesli to prowokacja, to marna. ludzie naprawde mają takie problemy.
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Też się zgadzam z aktagą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj, raczej trudno ci będzie znaleźć zrozumienie u partnerki,trudno widzieć mężczyznę w kimś kto paraduje w szpilkach i miniówie. Rajty to nawet są produkowane już dla facetów,ale szpilki ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Witam Ciebie !!
Może dla ciebie będzie trudne ale powstrzymaj się od zakupów kosmetyków spódniczek czy szpilek. Wiadomo czasem faceci zakładają obcisłe spodnie czy różowe koszule i teraz to się wydaję to bardziej normalne . Może tego spróbujesz i to ci pomoże w jakiś sposób powstrzymać od zakupu takich rzeczy które kupuje kobieta . Ja ci kibicuje i kciuki trzymam aby ci się udało ![]()
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieje, że nie jesteś trollem bo to nie jest temat do śmiechu.
"Wszystko będzie, jak być powinno, tak już jest urządzony świat." M. Bułhakow "Mistrz i Małgorzata" Edytowane przez MissDagutka Czas edycji: 2010-08-17 o 11:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wedlug mnie powinienes z tym walczyc. Nie wiem ile masz lat, bo jesli nie duzo to moze z wiekiem minie... Jednak uwazam ze nie powinienes w to brnac. Nawet jakies damskie majtki czy cos.. Gdybys w tym chodzil bo nie widac. A co jakbys np mial wypadek zabrano by cie do szpitala itp. Pozniej rodzinie wydaliby twoje rzeczy np. Co wtedy? A jeszcze takie pytanko z czystej ciekawosci. Sorki jezeli zbyt wscibskie... Wychowywales sie w pelnej rodzinie czy bez taty?
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy w takim przypadku walka coś da..
![]()
![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
Jasne, walczmy z tym. I leczmy homoseksualistow.
Zalamujace. Fajnie by bylo zeby na temat leczenia itd wypowiadaly sie osoby, ktore maja jakiekolwiek pojecie o temacie a nie wiedze z Pani Domu czy Z zycia wziete. Autorze, nie odpowiedziales na moje pytanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Jesli lubisz to w czym problem?Ja tez lubie rajstopy i halo z tego nie robie:p
Hmmm....no ale chyba nie chodzisz w tym między ludzi? ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ale On ma dziewczynę, która nic o tym nie wie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
![]() ja mam dla Ciebie idealne rozwiązanie: Znajdź kobietę, która lubi slipki, bokserki, przykleja sobie zarost na twarz, ma męską fryzurę itp. Myślę, ze mozecie sie całkiem fajnie dogadać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
stwierdziłem że powiem jej o Tym - co za tym idzie myślałem o tym sporo i wiem że miałbym problem z rezygnacją z tego wszystkiego , kilkakrotnie padło tu stwierdzenie że to prowokacja albo cos w tym rodzaju , nie to nie prowokacja, czy mam się za zboczenca, chyba nie nikogo nie krzywdzę nie zmuszam do niczego itp. może faktycznie jest coć w tym żę człowiek sie rodzi miał być babką na 100 % ale zaszła mała pomyłka i gryzie się tam w srodku ma poważny problem bo nie wie jak sobie z tym poradzić - ja wiem jak bynajmniej spróbuję - prawdą tylko i wyłącznie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Ale mysle, ze warto sie zastanowic Co Ci to daje? Czy Cie uszczesliwia? Skad moze sie to bierze? Czy zmienily sie Twoje upodobania seksualne? Ale to do takich rozwazan doradzam specjalistę, bo to niebanalna sprawa...
Pozdrawiam! DELO ![]() Edytowane przez delo Czas edycji: 2010-08-19 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
no i miałem czekać do soboty, nie wytrzymałem, powiedziałem, zdałem sobie sprawę że nie chodzi tu tylko o moją ukachaną, może to egoistyczne ale także w małej części muszę pomyśleć o sobie, hmmm czy mogę i czy wypada mi w tej sytuacji myśleć o sobie ? Dziewczyny piszecie o specjaliście, ja już byłem u psychologa i nie tylko, niestety jest to zaburzenie które powraca czasami po dłuższej przerwie ale powracają. Dowiedziałem się także że jest to zaburzenie związane z identyfikacją płci, wpływ na to mogłoby mieć kilka czynnikó niektóre nawet już w okresie płodowym - SZOK WIEM ba wiem że dla niektórych to zboczenie ale dla mnie nie, wiem że chcę przez to przejść niestety już teraz będę to robił sam ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że powiedziałeś jej,a ona odeszła. I wcale się nie dziwie. Takie zachowanie nie jest normą w sensie naszych przyzwyczajeń, rozumienia świata i obcowania z danym zachowaniem. Jak już któraś dziewczyna powiedziała-- jako przyjaciela bym Cię nie odtrąciła, ale jako mężczyznę-partnera nie mogłabym.... W całej tej sytuacji musisz myśleć tak-o Niej, ale tak- o sobie też. Także wypada ![]() Generlanie podsumowując moje zdanie jest takie, że dopóki człowiek robi takie rzeczy "we własnym ogródku" i nikogo tym nie krzywdzi- nie ma sprawy-Twoje życie, Twój wybór.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poważnie to przebieraj się ile chcesz, dopóki nie biegasz obnażając się w parkach to komu to przeszkadza? Jest wiele takich osób, nawet w necie są blogi chłopaków przebierających się w kobiece ciuchy. Może wam to sprawia przyjemność, a może szukacie swojej prawdziwej natury... Na Twoim miejscu nawiązałabym kontakt z osobami które też to robią. Oni Cię chyba bardziej zrozumieją niż my tutaj, te które się nie przebierają. Ja, jak już pisały Wizażanki wyżej mam mieszane uczucia jeśli chodzi o prowokację,dlatego może więcej się nie będę wypowiadać.
Nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy. ![]() ![]() Edytowane przez Gregorynka Czas edycji: 2010-08-20 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.