Poszukuję Odpowiedzi - Sam nie wiem ... - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-08-17, 07:13   #31
john60
Raczkowanie

GG do john60
Dot.: Poszukuję Odpowiedzi - Sam nie wiem ...

Cytat:
Napisane przez DestinyH0pe Pokaż wiadomość
Hmm... nie doszukałam się odpowiedzi, czy chodzisz w tych rajstopach powiedzmy, w domu, tak żeby (nie wiem jak to ująć, nie zrozumcie tego źle) zrobić sobie przyjemność jak np. małe dziewczynki paradujące w obcasach mamy, czy chodzisz w tych rajstopach np. do pracy, ogólnie do ludzi? I czy chodzi tylko o takie elementy odzieży czy np. makijaż, damską odzież że się tak wyrażę którą widać?
P.S. Według mnie zboczeniec to ktoś kto namawia do seksu (wybaczcie bezpośredniość), obnaża się publicznie i takie rzeczy. Więc w mojej ocenie nie jesteś zboczeńcem

oj na początku były tylko rajstopy. kolejna sprawa to raz kupiłem szpilki teraz znowu korci mnie aby kupić coś np na allegro jakieś kozaki spódniczkę spodnie kosmetyki itp.
john60 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-17, 07:26   #32
aktaga13
Zakorzenienie

przecież to prowokacja.. Ciebie bardziej podnieca zainteresowanie wizażanek i odpowiedzi w Twoim temacie niż te rajstopy

nie chciałabym mieć mężczyzny, który nosi pończochy. i idzie dalej - szpilki, kosmetyki, spódnice. nie
niby nikogo nie krzywdzisz, ale jakby to powiedzieć - coś jest na rzeczy. i coś jest nie tak. może odwiedzisz forum dla transseksualistów? podejrzewam, że tam wymienisz więcej doświadczeń i rozwiejesz swoje wątpliwości skuteczniej niż tu
Stary 2010-08-17, 07:51   #33
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
przecież to prowokacja.. Ciebie bardziej podnieca zainteresowanie wizażanek i odpowiedzi w Twoim temacie niż te rajstopy

nie chciałabym mieć mężczyzny, który nosi pończochy. i idzie dalej - szpilki, kosmetyki, spódnice. nie
niby nikogo nie krzywdzisz, ale jakby to powiedzieć - coś jest na rzeczy. i coś jest nie tak. może odwiedzisz forum dla transseksualistów? podejrzewam, że tam wymienisz więcej doświadczeń i rozwiejesz swoje wątpliwości skuteczniej niż tu
- też tak myślę

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-17, 08:29   #34
mysia m
Zakorzenienie

nie wyleczysz tego, tego się nie leczy. po prostu taka Twoja natura. niestety nie kazda kobieta to zaakceptuje. ja bym przełknęła bez wielkiego problemu majteczki, ale reszty juz nie. ale powiedziec musisz, bo kiedys Cie przyłapie i to dopiero będzie dramat. poza tym szczerośc się ceni.

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

ps jesli to prowokacja, to marna. ludzie naprawde mają takie problemy.
Stary 2010-08-17, 08:34   #35
SdC
Zakorzenienie

Też się zgadzam z aktagą .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-17, 09:16   #36
kalina121
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez john60 Pokaż wiadomość
oj na początku były tylko rajstopy. kolejna sprawa to raz kupiłem szpilki teraz znowu korci mnie aby kupić coś np na allegro jakieś kozaki spódniczkę spodnie kosmetyki itp.
Oj nie ja pisałam o tym ,że dziewczyna może to zaakceptować,ale raczej tą lajtową wersję-czyli rajty i majtasy,ale spódniczki i szpilkirozumiem że chodzisz w tym po mieszkaniu,a nie do ludzi...

Oj, raczej trudno ci będzie znaleźć zrozumienie u partnerki,trudno widzieć mężczyznę w kimś kto paraduje w szpilkach i miniówie. Rajty to nawet są produkowane już dla facetów,ale szpilki ...
kalina121 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-17, 11:00   #37
Douce24
Zadomowienie

Witam Ciebie !!
Może dla ciebie będzie trudne ale powstrzymaj się od zakupów kosmetyków spódniczek czy szpilek. Wiadomo czasem faceci zakładają obcisłe spodnie czy różowe koszule i teraz to się wydaję to bardziej normalne . Może tego spróbujesz i to ci pomoże w jakiś sposób powstrzymać od zakupu takich rzeczy które kupuje kobieta .
Ja ci kibicuje i kciuki trzymam aby ci się udało

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-17, 11:32   #38
MissDagutka
Raczkowanie

Cytat:
rajtki to był początek teraz mam zapędy na obuwie makijaż itp. właśnie dlatego piszę - zastanawiam się czy iść w tę stronę ...
Wydaje mi się , że jesteś transwestytą bądź transseksulaistą( w tym przypadku musiałbyś czuć, że jesteś kobietą w męskim ciele). Co do zboczenia to Twoje zachowanie jest nim niewątpliwie bo wg definicji transwestytyzm jest zboczeniem. Tu jest więcej na ten temat http://pl.wikipedia.org/wiki/Parafilia.
Mam nadzieje, że nie jesteś trollem bo to nie jest temat do śmiechu.

Edytowane przez MissDagutka
Czas edycji: 2010-08-17 o 11:34
MissDagutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-17, 14:20   #39
Akashka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
Wybacz, ale g. prawda.
Nie trzeba się na wszystko zgadzać i tolerować czegoś, czego nie jesteśmy w stanie zaakceptować w imię miłości...

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Powiem tak.
Jakbyś był moim przyjacielem, nie odtrąciłabym Cię przez Twój fetysz, ale jako Twoja partnerka nie potrafiłabym zaakceptować tego, co robisz.

Jednak nie znam Twojej dziewczyny, nie wiem jak zareaguje, być może nie będzie to dla niej problemem.
W 100% sie zgadzam.
Wedlug mnie powinienes z tym walczyc. Nie wiem ile masz lat, bo jesli nie duzo to moze z wiekiem minie... Jednak uwazam ze nie powinienes w to brnac. Nawet jakies damskie majtki czy cos.. Gdybys w tym chodzil bo nie widac. A co jakbys np mial wypadek zabrano by cie do szpitala itp. Pozniej rodzinie wydaliby twoje rzeczy np. Co wtedy?

A jeszcze takie pytanko z czystej ciekawosci. Sorki jezeli zbyt wscibskie... Wychowywales sie w pelnej rodzinie czy bez taty?

Akashka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-17, 14:39   #40
aktaga13
Zakorzenienie

nie wiem czy w takim przypadku walka coś da.. raczej nie.
Stary 2010-08-17, 17:14   #41
201604190949
Konto usunięte

Jasne, walczmy z tym. I leczmy homoseksualistow.
Zalamujace. Fajnie by bylo zeby na temat leczenia itd wypowiadaly sie osoby, ktore maja jakiekolwiek pojecie o temacie a nie wiedze z Pani Domu czy Z zycia wziete.

Autorze, nie odpowiedziales na moje pytanie.
201604190949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-17, 22:28   #42
john60
Raczkowanie

GG do john60

Cytat:
Napisane przez MissDagutka Pokaż wiadomość
Wydaje mi się , że jesteś transwestytą bądź transseksulaistą( w tym przypadku musiałbyś czuć, że jesteś kobietą w męskim ciele). Co do zboczenia to Twoje zachowanie jest nim niewątpliwie bo wg definicji transwestytyzm jest zboczeniem. Tu jest więcej na ten temat http://pl.wikipedia.org/wiki/Parafilia.
Mam nadzieje, że nie jesteś trollem bo to nie jest temat do śmiechu.
bardzo przepraszam ale nigdzie nie spotkałem się aby transwestytyzm określano zboczeniem
Stary 2010-08-18, 14:22   #43
Cysiackowa_91
Przyczajenie

Jesli lubisz to w czym problem?Ja tez lubie rajstopy i halo z tego nie robie:p
Hmmm....no ale chyba nie chodzisz w tym między ludzi?

Zielono mam w głowie i fiołki w niej kwitną
Cysiackowa_91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-18, 14:25   #44
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cysiackowa_91 Pokaż wiadomość
Jesli lubisz to w czym problem?Ja tez lubie rajstopy i halo z tego nie robie:p
Hmmm....no ale chyba nie chodzisz w tym między ludzi?
Ale On ma dziewczynę, która nic o tym nie wie..
Stary 2010-08-18, 18:29   #45
Dama_pikowa
BAN stały

ja mam dla Ciebie idealne rozwiązanie:
Znajdź kobietę, która lubi slipki, bokserki, przykleja sobie zarost na twarz, ma męską fryzurę itp. Myślę, ze mozecie sie całkiem fajnie dogadać
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-18, 22:24   #46
john60
Raczkowanie

GG do john60

stwierdziłem że powiem jej o Tym - co za tym idzie myślałem o tym sporo i wiem że miałbym problem z rezygnacją z tego wszystkiego , kilkakrotnie padło tu stwierdzenie że to prowokacja albo cos w tym rodzaju , nie to nie prowokacja, czy mam się za zboczenca, chyba nie nikogo nie krzywdzę nie zmuszam do niczego itp. może faktycznie jest coć w tym żę człowiek sie rodzi miał być babką na 100 % ale zaszła mała pomyłka i gryzie się tam w srodku ma poważny problem bo nie wie jak sobie z tym poradzić - ja wiem jak bynajmniej spróbuję - prawdą tylko i wyłącznie
Stary 2010-08-19, 07:59   #47
aktaga13
Zakorzenienie

Cytat:
stwierdziłem że powiem jej o Tym - co za tym idzie myślałem o tym sporo i wiem że miałbym problem z rezygnacją z tego wszystkiego , kilkakrotnie padło tu stwierdzenie że to prowokacja albo cos w tym rodzaju , nie to nie prowokacja, czy mam się za zboczenca, chyba nie nikogo nie krzywdzę nie zmuszam do niczego itp. może faktycznie jest coć w tym żę człowiek sie rodzi miał być babką na 100 % ale zaszła mała pomyłka i gryzie się tam w srodku ma poważny problem bo nie wie jak sobie z tym poradzić - ja wiem jak bynajmniej spróbuję - prawdą tylko i wyłącznie
a jak Ty się zapatrujesz na całą sprawę? widzę, że czujesz się mocno zagubiony w tym wszystkim. osobiście nie nazywałabym tego zboczeniem, ale jakimś zaburzeniem na pewno. podejrzewam, ze wiele zależeć będzie od reakcji dziewczyny (nie spodziewałabym się jednak fajerwerków z jej strony). chciałam zapytać co z tym dalej zrobisz? czy zamierzasz brnąć dalej i poddać się sytuacji? czy może planujesz wizytę u specjalisty? (wyprzedzając lincz - nie w celu uzdrowienia, bo to nie jednostka chorobowa, a w celu pomocy w zdefiniowaniu samego siebie).
Stary 2010-08-19, 11:51   #48
delo
Przyczajenie

GG do delo

Cytat:
widzisz ale ja tam głęboko gdzieś chciałbym zobaczyć jak to jest - boję się natomiast odtrącenia właśnie dlatego pytam Was czy jestem jakimś wielkim zboczkiem
Pewnie, ze nie jestes! Poki sie nie robi krzywdy nikomu (+ sobie), nie jest sie potworem!
Ale mysle, ze warto sie zastanowic Co Ci to daje? Czy Cie uszczesliwia? Skad moze sie to bierze? Czy zmienily sie Twoje upodobania seksualne? Ale to do takich rozwazan doradzam specjalistę, bo to niebanalna sprawa...

Edytowane przez delo
Czas edycji: 2010-08-19 o 11:53
delo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-19, 23:29   #49
john60
Raczkowanie

GG do john60

no i miałem czekać do soboty, nie wytrzymałem, powiedziałem, zdałem sobie sprawę że nie chodzi tu tylko o moją ukachaną, może to egoistyczne ale także w małej części muszę pomyśleć o sobie, hmmm czy mogę i czy wypada mi w tej sytuacji myśleć o sobie ? Dziewczyny piszecie o specjaliście, ja już byłem u psychologa i nie tylko, niestety jest to zaburzenie które powraca czasami po dłuższej przerwie ale powracają. Dowiedziałem się także że jest to zaburzenie związane z identyfikacją płci, wpływ na to mogłoby mieć kilka czynnikó niektóre nawet już w okresie płodowym - SZOK WIEM ba wiem że dla niektórych to zboczenie ale dla mnie nie, wiem że chcę przez to przejść niestety już teraz będę to robił sam ...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-20, 08:30   #50
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
no i miałem czekać do soboty, nie wytrzymałem, powiedziałem, zdałem sobie sprawę że nie chodzi tu tylko o moją ukachaną, może to egoistyczne ale także w małej części muszę pomyśleć o sobie, hmmm czy mogę i czy wypada mi w tej sytuacji myśleć o sobie ?
Oczywiście, że wypada. Taki jesteś, nie chciałeś nikogo specjalnie zranić. Najważniejsze żebyś był dobrym człowiekiem.

Cytat:
chcę przez to przejść niestety już teraz będę to robił sam ...
Czy to oznacza, że dziewczyna z Tobą zerwała?
Stary 2010-08-20, 13:45   #51
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
no i miałem czekać do soboty, nie wytrzymałem, powiedziałem, zdałem sobie sprawę że nie chodzi tu tylko o moją ukachaną, może to egoistyczne ale także w małej części muszę pomyśleć o sobie, hmmm czy mogę i czy wypada mi w tej sytuacji myśleć o sobie ? Dziewczyny piszecie o specjaliście, ja już byłem u psychologa i nie tylko, niestety jest to zaburzenie które powraca czasami po dłuższej przerwie ale powracają. Dowiedziałem się także że jest to zaburzenie związane z identyfikacją płci, wpływ na to mogłoby mieć kilka czynnikó niektóre nawet już w okresie płodowym - SZOK WIEM ba wiem że dla niektórych to zboczenie ale dla mnie nie, wiem że chcę przez to przejść niestety już teraz będę to robił sam ...
weisz co..a po co doszukiwać się definicji i okreslać to co robisz? jakie to ma znaczenie czy to zboczenie czy nie, czy to się wytworzyło w okresie płodowym czy dojrzewania? nie ma to znaczenia.Najważniejsze to żebyś był szczery wobec siebie i partnerki.
Rozumiem, że powiedziałeś jej,a ona odeszła. I wcale się nie dziwie. Takie zachowanie nie jest normą w sensie naszych przyzwyczajeń, rozumienia świata i obcowania z danym zachowaniem.
Jak już któraś dziewczyna powiedziała-- jako przyjaciela bym Cię nie odtrąciła, ale jako mężczyznę-partnera nie mogłabym....
W całej tej sytuacji musisz myśleć tak-o Niej, ale tak- o sobie też. Także wypada Wkońcu to twoje życie i musisz sobie to poukładać, bo sytuacja nie jest prosta. Takie coś chyba zaskakuje i dezorientuje człowieka.
Generlanie podsumowując moje zdanie jest takie, że dopóki człowiek robi takie rzeczy "we własnym ogródku" i nikogo tym nie krzywdzi- nie ma sprawy-Twoje życie, Twój wybór.
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-20, 19:07   #52
Gregorynka
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry Wieczorek Wszystkim,

mam nadzieję że nie zanudzę jako jedyny facet na tym forum, Drogie Panie piszę anonimowo więc może uda mi się bez hamulca opisać swój problem. Proszę powiedzcie mi czy to bardzo chore że biegam czasami do sklepu kupuję np. rajstopy i inne części kobiecej garderoby zakładam je i ... właśnie i czuję się z tym dobrze. Czy jestem w Waszej ocenie zboczeńcem ?

Bardzo przepraszam za taki temat ...
Facet+rajstopy /= nie facet

A poważnie to przebieraj się ile chcesz, dopóki nie biegasz obnażając się w parkach to komu to przeszkadza?
Jest wiele takich osób, nawet w necie są blogi chłopaków przebierających się w kobiece ciuchy. Może wam to sprawia przyjemność, a może szukacie swojej prawdziwej natury...
Na Twoim miejscu nawiązałabym kontakt z osobami które też to robią. Oni Cię chyba bardziej zrozumieją niż my tutaj, te które się nie przebierają.
Ja, jak już pisały Wizażanki wyżej mam mieszane uczucia jeśli chodzi o prowokację,dlatego może więcej się nie będę wypowiadać.

Edytowane przez Gregorynka
Czas edycji: 2010-08-20 o 19:10
Gregorynka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości