![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chory układ, a miłość jednostronna.
Często czytam różne wątki i nie jesteś pierwszą dziewczyną która pisze, że wskoczyła chłopakowi do łóżka i jest w Nim zakochana. Napiszę to co zawsze: Jeśli kobieta się odda facetowi zanim będą parą i On będzie ją kochał, to NIC ze związku nie będzie. Mam braci, więc wiem jakie mają podejście do takich dziewczyn :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Współczuję twojemu facetowi.
Skoto wam sie nie układa - odejdz ! Szukasz sobie innego, ale nie chcesz zerwac z obecnym, bo skoro nic z nowego zwiazku nie bedzie, to zawsze bedzie wyjscie awaryjne w postaci obecnego faceta. Obrzydliwe.
![]() |
#33 |
stary jednooki dachowiec
|
Przede wszystkim zakończ związek z obecnym facetem. On Cię nie szanuje i nie kocha, Ty nie czujesz się szczęśliwa i go zdradzasz. Tutaj nie ma już czego ratować.
Jeśli chodzi o Bartka - sama piszesz, że wg niego łączy Was tylko seks, przebiera w kobietach, jest bardzo popularny. Nic poza seksem, ewentualnie krótkim romansem, raczej Was nie będzie łączyć. Jeśli wiesz, że kiedy powie, że to koniec, poznał inną dziewczynę, a między Wami nie było niczego poza upojnymi chwilami we dwoje, będziesz w stanie to zaakceptować i nie jesteś osobą, która po czymś takim będzie się długo zbierać psychicznie - możesz spróbować (tylko najpierw zakończ obecny związek).
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już z nim nie jesteś, bo go zdradziłaś i zdradzasz. W dodatku jesteś z facetem a dalej się spotykasz z gwiazdeczką? O.o proszę cię. Powinnaś mocno dostać kopa w tyłek, bo nie wiesz co robisz. Szczęśliwa jesteś bo traktuje Cię jak nowo kupioną zabaweczkę, ale zaraz się znudzi i pójdzie w kąt. ![]()
![]() |
![]() |
#35 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Najpierw kończy się jeden związek - następnie pakuje się w drugi. Pomyśl o tym kobieto ! Nie dość, że zdradziłaś swojego faceta - nie ważne jaki był wasz związek, to NADAL JEST ZWIĄZEK, to jeszcze poszłaś do łóżka z facetem, który kogoś miał. Oboje jesteście siebie warci ! ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
Dokładnie tak ! Swojego faceta traktuje jak wyjście awaryjne - by zawsze miała gdzie wrócić. Wstrętne ! ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
Ja również odeszłabym od faceta gdyby mnie uderzył. I kolejny raz zgadzam się, iż dziewczyna powinna dostać pożądnego kopa w tyłek ! Może by się czegoś nauczyła. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Autorko - jak mamy Cię nie oceniać pochopnie? Zdradzasz swojego faceta z premedytacją, zamiast od niego odejść. Niezależnie od tego co się między Wami teraz dzieję zasługuje na prawdę. Nie mów o żadnej miłości, bo gdzie tu widzisz miłość, kiedy on Cię bije, a Ty umawiasz się na sex z innym. Jesteście siebie warci. Edytowane przez 8c9538aac29bb5fbc2d31b2aac28a8f9b62d5c74_6584d267571b8 Czas edycji: 2010-08-17 o 22:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
Miałam podobnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
dziewczyny można życ w układzie gdzie sie spotyka dla seksu. Ale do takich ukladow powinny sie jezeli juzz ladować kobiety bardzo silne psychicznie i w pewnym sensie wyzwolone emocjonalnie, Takie które są niezależne i traktują to świadomie jako zabawe jako cos dodatkowe bez czego gdyby nie wypalilo cos - moga sie obejsc.
Byłam w związku 2letnim ktory sie rozpadł. Teraz jestem wolna, ale mam kogos z kim się spotykam, dla niego liczy sie sex a nie angazowanie w zwiazek, wiem w głebi że to też dla niego bardzo wygodna odp ponieważ tak naprawdę boi się związku[nigdy nie miał dziewczyny no i jeszcze inne rzeczy są przeszkodą] zaakceptowalam to, bo ja nie trace i tak na tym. Bardzo dobrze się rozumiemy. funkcjonujemy nie tylko dla seksu, ale też gdy mamy problemu nawzajem sobie pomagamy. Rozmawiamy codziennie o wszystkim mozna powiedzieć że wyglada to jak związek choc oczywiscie nim nie jest ![]() Ale wracając do meritum, zdrada to przegięcie obojetnie jaki Twoj facet był/jest konczy sie to. kazdy etap nalezy sobie ukladac, zaczynać lub konczyc, nie ma spraw niedomkniętych bo potem robi się syf. Osobiście nie spotykalabym sie dla sexu z kims kto dupczy jeszcze 10 innych lasek. Nie mówiąc już o kimś tak trywialnym jak "gwiazdor". Sama juz odpowiedzialas sobie na pytanie. Jesteś niestabilna psychicznie i emocjonalnie by pakować się w tak chore układy, które odbiją się na bank na Tobie. "Gwiazdor" to manipulant, i sprytny fiut ktory doskonale wie jaki to on macho jest i jego celem będzie dupczenie sie z każdą chętna, okrutne ale prawdziwe. Albo spotykasz sie z nim i akceptujesz jego warunki albo dziekujesz i spadasz. Już lepiej naprawdę być samemu. Skupić się na czymś. Ja np postanowilam studiować, bedac w zwiazku nie bylo na to czasu z powodu eskalacji różniastych problemów. Skupić na sobie zadbać o siebie ![]() Wycofaj się z tego syfu jak najprędzej bo to nie ma sensu
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Oj, wybaczcie, nie dotyczałam. Zrozumiałam to tak, że ona już jest sama, bo z tamtym tylko się kłóciła... Mój błąd.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.