![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maxmodels- Wasze opinie
Zastanawiałam się, czy by tam sobie nie założyć konta jako fotograf
![]() Ale zanim to zrobię, muszę znaleźć więcej czasu na fotografię jako taką, bo na razie moje portfolio nie jest zbyt bogate ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Jeżeli dobrze się wystartuje na tej stronie, naprawdę można coś osiągnąć. Jednak jeśli ktoś szuka agencji, to raczej polecam wysyłanie formularzy, a nie takie portale, choć mnie Scout SPP znalazł właśnie tam, i sporo Max'owi zawdzięczam, bo teraz mam zaproszenia na rozmowy do kilku dobrych warszawskich agencji.
Ktoś na początku wspomniał, aby chodzić na castingi typu do "top model zostań modelką" . To NIE jest program o prawdziwym modelingu, to show które po prostu ma przyciągnąć publikę. Rozmawiałam o tym z panią z New Age Models, i takie właśnie miała na ten temat zdanie. Biorą ludzi którzy nie tyle co się nadają, co zrobią program ciekawszych. Jedyną osobą tam, która wg. mnie ma spore szanse, i nadaje się, jest Kasia S. Fajna blondynka, miała za zadanie pozować jak Anja Rubik. Fakt w tym, że Kasia ma już doświadczenie bo pracowała w jakiejś agencji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
strona merytorycznie ciekawa i rozbudowana. niestety skandaliczna jakość moderowania tej strony nie zachęca do odwiedzin. usuwanie profilu, kasowanie zdjęć i powoływanie się jedynie na zapis regulaminu choć go nie złamałem. absolutne zero za brak odpowiedzi z moderacji, nie polecam i Twój profil np jaki masz kilka lat może zostać w każdej chwili skasowany. dodam ze czytanie prywatnej korespondencji to standard (wiem, bo z modów ktos kiedyś pisał smsy w sprawie układu) zatem skąd miał numer i znał sprawę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Ostrzy noże
|
Zależy o jakim modelingu myślisz
![]() Jeśli profesjonalnym, wybiegowym to konto na MM niewiele pomoże. Jeśli fotomodelingu, czymś bardziej komercyjnym typu wspomniana reklama bielizny, to spoko. Kilka osób pisało, że jakość stronki spada, choćby ze względu na dostępność aparatów typu lustrzanki i generalnie lepszego, jednocześnie tańszego sprzętu (także do makijażu). True. Tyle że MaxModels nie jest odosobnione w tej kwestii, moim zdaniem szeroko pojęty portret w fotografii cierpi katusze ostatnimi laty, w ogóle. Efekt masowości, niestety ![]() Więc to nie tak, że na innych stronach gdzie każdy może być fotografę, a każdy modelę, albo w ogóle na zmianę i koziołki matołki będzie lepiej, bo nie będzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:42.