![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: mala zmiana: jaki kolor wlosow?
Przeglądałam różne wątki, szukałam pomysłu, ale jakoś nie potrafię nic do siebie dopasować.
Pomalowałam się więc w starym stylu, tylko starałam się mocniej. Mam nadzieję, że widać jakąś różnicę... Co prawda nie podobają mi się oczy, więc szukam dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() na you tube jest pełno filmików od podstaw. Musisz poćwiczyć różne rodzaje makijażu i dojść do tego, który najbardziej Ci pasuje. I pamiętaj, żeby się nie zrażać jeżeli nie wyjdzie Ci za pierwszym, drugim czy trzecim razem! Praktyka czyni mistrza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
no i tym wrazem widac ze jestes pomalowana
![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zadomowienie
|
Szukam..
![]() Wiem, kolor włosów nie wyszedł na tym zdjęciu ale to chyba przez światło. W rzeczywistości są rude ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
Rezygnując z kreski na dole, mam wrażenie, że moje oczy nie są w ogóle pomalowane :|
Podobają mi się różne makijaże, robię symulacje i wszystko jest ładnie, ale jak sama próbuję się tak pomalować to nic nie wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
dla mnie oczy tragicznie za mocno ,ta obwódka powoduje ,że są o wiele mniejsze niż w rzeczywistości
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Spróbuj robić dolną kreskę jakimś ciemniejszym cieniem tylko nie przesadź z grubością i postaraj się ją ładnie rozetrzeć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Ok, z dolnej, czarnej kreski zrezygnowałam.
Kombinuję z cieniami, do połowy oka lub z białą kredką na dolnej powiece, która ma niby powiększać oko.. Ale i tak nie podobam się samej sobie i czuję, że jeszcze coś muszę zmienić :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
fajnie Ci w tym rudych włoskach
![]() ![]()
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
wypróbuj róż i bronzer na policzki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Z koloru włosów jestem zadowolona, myślę że przez jakiś czas zostanę przy rudym, zastanawiam się jeszcze tylko czy zostać przy refleksach czy z nich zrezygnować..
A i.. tak sobie myślę, że chciałabym je jakoś inaczej ściąć.. Tak żeby było ciekawiej, weselej.. Tylko nie mam pomysłu jak.. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
metamorfoza :]
Cześć Dziewczyny
![]() Jeszcze raz chciałabym poprosić o pomoc ![]() Wcześniej doradziłyście mi rudy kolor i dobrze się w takim czuję, teraz się sprał, ale znów się na niego pofarbuję.. ![]() Wrzucam zdjęcia ![]() 2 i 3 zdjęcie jest najbardziej aktualne, tzn. etap zapuszczania grzywki (którą planuję ściąć na skos, a ponadto na trzecim zdjęciu nie mam wyprostowanych włosów, czyt. wersja tylko do chodzenia po domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
Dot.: metamorfoza :]
Kolor jest łądny i twarzowy, długość włosów do ramion idealna. Natomiast szczerze powiedziawszy bardziej korzystnie moim zdaniem wyglądasz z grzywką. Ja bym ją jeszcze bardziej podcięła niż na zdjęciach 1 i 4.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
.
|
Dot.: metamorfoza :]
ta grzywka z pierwszego zdjecia jest za ciezka. za bardzo zaslania Ci twarz
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- widzialabym Cie w jakims bobie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
zmiana.. nabrać wyrazu..
Czuję się w ogóle niezauważana, nijaka, brzydka i w ogóle.. Chciałabym zmienić w sobie coś, żeby nabrać kolorów.. Nie mogę nosić soczewek, ale czy w okularach naprawdę wyglądam, aż tak beznadziejnie?
Wiem, że nie jestem opalona, ale od słońca i solarium jestem poparzona.. Beta- karoten w tabletkach nie działa, a od balsamów brązujących zawsze mam plamy- widocznie nie umiem z nich korzystać.. Jakiś czas temu za Waszą radą pofarbowałam włosy na rudo i właściwie tak już zostałam.. Jednak, może doradzicie mi, co mam w sobie jeszcze zmienić, żeby nabrać wyrazu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
Dot.: zmiana.. nabrać wyrazu..
Hm.. ja bym zmieniła oprawki ... sądze że jakoś bardziej podobałabyś mi się w okularach ' bez oprawek' ...
po kolejne ... nie podobaja mi się Twoje brwi ... może warto byłoby skorzystać z usługi kosmetyczki? ![]() Ostatnia rzecz to makijaż - podkreślić błękit oka i świetne kości policzkowe . ![]() Serdeczne pozdrowionka ![]()
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Przede wszystkim uśmiechaj się - z uśmiechem na twarzy wyglądasz naprawdę ślicznie.
Rude włosy ci pasują więc nie zmieniaj. W okularach może nie wyglądasz okropnie ale coś jest nie tak. Nie znam się na okularach, więc nie wiem jakie, ale inne. Spotkałam ostatnio moją kuzynkę i bardzo się zdziwiłam widząc ją w okularach w czarnych, pełnych oprawkach. Coś jak nosi ta babka co prowadzi "Między kuchnią a salonem". Wyglądała naprawdę świetnie - pozytywnie się wyróżnia. Może więc coś takiego? Warto poprzymierzać trochę. Masz śliczne niebieskie oczy, poszukaj makijażu który je podkreśli i noś niebieskie ubrania. Prz rudych włosach będziesz się wyróżniać i na pewno zyskasz wyraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
zmień kolor wlosów, mopim zdaniem super pasowałby do Ciebie ciepły kasztan, nie rudopomarańczowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
Widzę Cię w krótkiej fryzurce z pazurkami (możesz pozostać przy rudym) i mocniejszych oprawkach (:
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
aha, poczytaj na Wizażu jak podkreślić jasną cerę, taka karnacja jest oryginalna i umiejętnie wykorzystana może wyglądać świetnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
według mnie w tych rudych na prawdę bardzo dobrze
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Hmm pierwsze co pomyślałam to, że lepiej Ci w kasztanowych włosach niż tych rudych.. ale później doczytałam, że ten rudy to rady wizażanek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
Od kilku lat właściwie noszę okulary w tym typie, który mam obecnie ( tak mi doradzały różne osoby), no może te powinny mieć węższe szkła... Okulary "bez oprawek" przymierzałam, ale coś nie pasowało, "kocie" też nie.. - ja to wszystko naprawdę próbowałam.. oprócz mocnych oprawek zaproponowanych przez zuykas i Jannie3city - po prostu nie czułabym się w takich..
Z brwiami chyba faktycznie lepiej będzie pójść do kosmetyczki.. Na zdjęciach bodajże miałam oczy pomalowane cieniem szarym i różowym- ale jak widzę nic nie widać.. :P W jaki sposób podkreślić kości policzkowe? Szukałam różnych porad w Internecie, ale jakoś na nic nie mogłam trafić.. Co do włosów, faktycznie są wymęczone prostownicą, myje je codziennie rano i nie potrafię ich ułożyć bez prostowania.. Włosy zapuszczam, tzn. chcę żeby były równe, ale wiadomo, tutaj potrzeba czasu ![]() ![]() Aaa i dziękuję Wam wszystkim za porady ![]() P.S. Wiem, że pewność siebie i uśmiech potrafią zdziałać cuda, ale niestety tego mi wciąż brak- może kiedyś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Radzilabym Ci grzywke zaczesywac bardziej na bok,tak zeby nie zaslaniala calego czola jak teraz,tzn w sensie,ze z jednej strony krotsza,z drugiej dluzsza,tylko po prostu zwykla grzywka na bok. Reszte wlosow bym zapuscila,tak zeby swobodnie opadaly na ramionai lekko,ale naprawde leciutko wycieniowala.
Dodaje przykladowe zdjecia ![]() jeszcze katy perry ![]()
walka z kilogramami wygrana teraz toczę bój o ładną cerę ![]() no i tę najtrudniejszą-zaakceptować samą siebie.. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2011-01-22 o 10:10 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
a mi tu jakoś ten rudy nie pasuje:/
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Ten rudy kolorek jest piękny. Mnie by pasowały do niego włosy lekko roztrzepane, może pocieniowane jakoś asymetrycznie, z nutką ekstrawagancji... Albo chociaż pokręcone, żeby się ładnie "wiły". Wtedy nawet te okulary by pasowały.
Chyba pasowały do ciebie oczy w delikatnej zieleni. Z błękitnymi oczami tworzyłyby taki "morski" klimat i pasowałyby do koloru włosów. A co do podkreślania kosci policzkowych to poprzegladaj youtube. Jest tam naprawdę wiele porad. Choćby: http://www.youtube.com/watch?v=gTlvdN_JTxE albo http://www.youtube.com/watch?v=RsVu6iSjiLg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
wg mnie też coś nie pasuje z tym rudym
---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- A może to tylko sprawa uczesania? Sama już nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
ja uważam że ten rudy jest fajny ale na czubku masz jaśniejszy niż końcówki, task mi się wydaje a może to poprostu takie zdjęcie? w każdym bądź razie powinnaś zostać przy rudym ale trochę ciemniejszym
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
Grzywka zaczesana na bok? Dawno temu miałam taką grzywkę (zdjęcie nr 1) i ładnie ona nie wyglądała.. Co prawda na zdjęciu mam prawie czarne włosy (okres buntu :P - na szczęście było to "X" lat temu
![]() julitta17- dziękuję za podsumowanie ![]() ![]() Na drugim zdjęciu mój kolor włosów jest taki brązowo- rudy, ten jest lepszy? P.S. Dziękuję za filmiki na youtube, po powrocie z mini wakacji będę kombinować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() To co rzuciło mi się w oczy od razu to skóra, koniecznie zacznij ją nawilżać. Wygląda na bardzo przesuszoną i nie da się ukryć, że dodaje Ci to sporo lat : ![]() Opalenizną się nie przejmuj, nie jest Ci potrzebna, tym bardziej, ze na szczęście szlachetna bladość ![]() ![]() Spróbuj zrobić porządek z brwiami, nadaj im ładniejszy kształt (moim zdaniem korzystniej będziesz wyglądała, kiedy zewnętrzne końce brwi będę lekko podniesione, łuk, który tworzą teraz sprawia, że Twoja twarz wygląda na smutną, przygaszoną), i nie przyciemniaj ich - dziwnie wygladają tak ciemne brwi do rudych włosów. Okulary zamieniłabym na lżejsze, te trochę przytłaczają Twoją buzię, a jesteś naprawdę bardzo ładną dziewczyną. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.