![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: te ciągłe kłutnie w związku...
jak mawiają rosjanie "pożyjemy zobaczymy"
tylko bądź konsekwentna w swoim działaniu
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Bieedronka7 powiem Ci tak nie radzę już sobie bo to co On teraz wyprawia to jest jakaś parodia wiesz. Tydzień temu byłam w klubie ze znajomymi z byłej pracy. Czekałam z koleżanka na resztę paczki i byłyśmy w knajpie na lodach siedziałyśmy przed kawiarnią wtedy patrzę a mój Tz jedzie sobie nabombany przez miasto- zrobił tą eskapadę specjalnie gdzie jestem żeby sprawdzić. Nie widział mnie bo pewnie zrobił by awanturę bo miałam być gdzieś tam a byłam jeszcze na lodach. Zrobiło mi się tak smutno tak źle, łzy w oczach miałam. Popsuł mi całą imprezę przez to, do tego miliony sms z jakimiś wymyślonymi scenariuszami co ja tam robię itd. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Martyska011 Czas edycji: 2010-08-26 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez monika192 Czas edycji: 2010-08-27 o 00:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Monika192 ja już robiłam awantury i wiem że to nic nie da, jestem nerwowa to fakt (szczególnie od kiedy zaczęłam brać tabletki anty-zaczęły mnie złościć rzeczy o które wcześniej bym się nie czepiła..więc odstawiłam je) Często w złości mówię rzeczy których potem żałuje. Zamiast spokojnie i konsekwętnie mówić co jest nie tak zaczynam krzyczeć,bo ileż razy można powtarzać to samo.
Także kłótnia to nie rozwiązanie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
We wrześniu miały być takie niby zmówiny nie wiem jak to określić, takie spotkanie naszych rodziców- mieliśmy ustalić szczegóły wesela, ale coraz bardziej ta myśl ode mnie ucieka bo wiem co może być po ślubie. Uwierzcie, że w innych sprawach się dogadujemy a w tej jednej nie . Wiadomo są sprzeczki ale o głupotki jak w każdym związku. Nie jest prosto zerwać po tylu latach, bardzo Go kocham i życia sobie bez niego nie wyobrażam, ale może tylko tak wmówiłam sobie , że jak beż niego to z nikim innym bo On jest moim pierwszym poważnym facetem na stałe. Siostra z szwagrem, przyjaciółka mówią nie dawaj sobą tak pomiatać w tej sprawie, nie możesz zmięknąć, postaw na swoje. On się trochę znęca psychicznie nade mną nawet nie wyobrażacie sobie jakie straszne rzeczy mi wypisuje, że go nie kocham nie interesuję mnie, mam Go w d.... itd itd bo poszłam do klubu ze znajomymi. Żebym się w końcu przyznała do czegoś złego co zrobiłam, jak ja nic nie zrobiłam uwierzcie mi że nic chyba, że to że dobry kolega mnie objął po koleżeńsku na przywitanie. Ja już tego nie wytrzymuje psychicznie i nie wiem co mam robić ![]() Edytowane przez Martyska011 Czas edycji: 2010-08-27 o 09:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jest też coś co mnie dziwi, mam kolege a właściwie przyjaciela o którym mój TŻ wie i go akceptuje, wie że często z nim rozmawiam, że znam go kupe lat że jak jestem w domu to czasem z nim gdzieś wyjdę i tu apsolutnie nie ma pretensji-mówi że wie i rozumie że to przyjaciel i nie wie dlaczego ale czuje, że jeśli chodzi o niego może być spokojny. Gorzej jeśli chodzi o innych kolegów, których też znam bardzo dlugo tu pojawia się zazdrość, o kolegę z akademika który już dawno w akademiku nie mieszka i zawsze był tylko kolegą-co do niego nie dociera i na siłę mi wmawia że coś mnie z nim łączyło. No ok rozumiem że wyobraźnia może działać co do kolegów ale żeby mieć focha o wyjście z kolezankami?? na początku wakacji jak wróciłam do domu tylko raz się spotkałam z kolegami (o czym też wiedział), teraz jak wychodzimy gdzieś ze znajomymi są to tylko koleżanki, jeśli jest taka jedna koleżanka z liceum to zawsze jest też jej chłopak, bo ona bez niego nie wyjdzie... Podejrzewam, że u nich też chodzi o zazdrość i woli się podporządkować facetowi i nigdy od kiedy są razem nie wyszła z nami bez niego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.