|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Różne różności na wymianę.
Kochane moje
ja mam torebeczkę na wymianę.. zostalam kosultantka avonu, gdy byly torebki batycki, i taka oto rozowa zgarnelam. jakby ktoras ktora ma taka sama, ale ZOLTA chciala sie zamienic niech da znac! oczywiscie w komplecie z kosmetyczka i z drugiej strony tez na to licze
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
nic ;(
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=469608 tutaj masz moja wish liste
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, ale to co Cię interesuje jest już u mnie na czerwono, czyli wstępnie zarezerwowane
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
hej raczej półfabrykaty mnie nie interesują, bo mam ich pod dostatkiem
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nic
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
oddam chetnie ale nic nie widze ... mzoe cos z wish mojej masz poza watkiem ?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie :
3. Kremowa zwiewna bluzeczka na ramiaczka Rozmir S/M Stan db 7. Sexi koszulka, przezroczysta,, pieknie sie uklada, zwiewna. Mialam na sobie ja tylko 1 raz (okazyjnie) Stan uwazam za bardzo dobry. Sa do niej majteczki (zalozone rowniez raz) Jezeli ktos bedzie chetny dodam zdj. |
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
podoba mi się jedynie
2. Czarna bluzeczka na ramiaczka, rozmiar uniewersalny ale to pewnie za dużo jak za górę od stroju |
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
DOKLADKA KOLCZYKI HandMade ![]() ![]() 1. Torebka miesci A4 stan bardzo dobry. Logo Pepsi, z twarzami i napisami w jezyku hiszpanskim 2. Kosmetyki: - Balsam polyskujacy Brasil Beat (Avon) zuzycie widoczne na zdj - Mgielka do ciala Truskawka i Guawa (Avon) - zuzycie widoczne na zdj - Ujedrniajacy Tonik z Avon - zuzycie widoczne na zdj - Lakier (Avon) kolor chocolate delux - Uzyty 2 razy tak wiec prawie caly. 3. Zestaw 3 lakierow (zadna firmowka) 4. Biala koszula, rozmar z metki L, stan bardzo dobry. Zapinana z przodu na zapiecie takie jak stanik. 5. Sluchawki do tel: -Motorolla - NOWE!! -Samsung - NOWE!! -Nokia - Uzywane!! 6. Ramka kolor niebieski (zdjecie nie oddaje jej uroku) ramka nie jest duzaz na srednie zdj 7. Spodnie czarne eleganckie, (w poscie 2 jest do nich marynarka) Rozmiar 42 stan bardzo dobry. Spodnie sa "podszyte" bo byly za dlugie ale jest to zrobione delikatnie wiec mozna odpruc (PLAMKI TO WINA APARATU)8. Szara bokserka Bershka. Rozmiar z metki to L ale ja nosze M i jest akurat. 9. Kolczyki handmade (antyalergiczne bigle) NIE NOSZONE! 10. Kolczyki handmade (antyalergiczne bigle) NIE NOSZONE! Edytowane przez 20-sto latka Czas edycji: 2010-10-10 o 19:26 |
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
Niestety, nic dla siebie nie znalazłam, chyba, że znajdziesz coś z mojej Wish
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Miło by było, jakbyś dowiedziała się o jakiś tusz Balerinki sobie leżą w pudełku i czekają, na razie oprócz Ciebie nikt się o nie nie pytał, więc prawdopodobnie będą Jak czegoś się dowiesz to wtedy pogadamy Ale żeby specjalnie tusz zamawiać, to bez sensu bo sama też znam konsultantki i by się to nie opłacało ;D To na razie ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Aha, tylko że baleriny kosztowały mnie 60zł, a tusz z avonu mogę mieć za 20zł, a używana mgiełka też do drogich nie należy ... Więc za te dwie rzeczy raczej balerinek bym nie oddała... To tak, żeby było jasne
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazlam
|
|
#57 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
Tak, myszka jest aktualna, nie jest nawet rozpakowywana U ciebie jedynie podoba mi sie telefon, moglabys, o ile jestes zainteresowana taka wymiana, cos wiecej o nim powiedziec?
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
hej, mogłabym sobie wybrac jakies kolczyki (3-4pary) +jakies kosmetyki (tak ze 2) za ten bezrękawnik
co Ty na to ?
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
mogę dorzucić ten staniczek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:24.

ja mam torebeczkę na wymianę.. zostalam kosultantka avonu, gdy byly torebki batycki, i taka oto rozowa zgarnelam. jakby ktoras ktora ma taka sama, ale ZOLTA chciala sie zamienic niech da znac! oczywiscie w komplecie z kosmetyczka
i z drugiej strony tez na to licze