![]() |
#31 |
Osiołek z zakątka :)
|
Dot.: decoupage Domci:)
Wyraźnie widzę spękania na czerwonym, natomiast nie widać czy spękania na białym są do końca czy tylko kawałek? Jak kawałek to raczej nie masz jak wypełnić, będzie to źle wyglądało. Jeśli do końca to po wypełnieniu będą wyraziste, widoczne, a o to w spękaniach chodzi.Może wrzuć jeszcze jedno zdjęcie rączki, żeby te spękania było widać
![]() Z poprzedniego wrzutu bardzo ładnie wyszło Ci lusterko, wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() Łyżki badzo mi się podobają, lubię tą serwetkę i to skojarzenie kolorków ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
wysłuchałam rad doświadczonych koleżanek i zakupiłam nożyk do wycinania
![]() ![]() ![]() a co do tego kraka, to starałam się tu u mnie coś znaleźć, ale nie ma tu stamperii, ani nic podobnego, więc tak niepewnie kupiłam ONE STEP CRACKLE z DecoArt. i tak nieśmiało nałożyłam grubą warstwę na czerwony fragment a delikatniej maznęłam po całej rączce. i wyszło jak wyszło. ale w sumie chyba dobrze ![]() foto mojego kraka: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Fajny ten komplecik kuchenny
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
zaczynam lakierowanie mojego ostatniego dzieła, to taki niby komplet do ostatniego lusterka
![]() a co koszyczka z motylkami to wiem, że napaćkałam za dużo, ale już nie wiem jak to uratować ![]() Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2010-12-09 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
cztery dni wolnego i kolejna moja praca
![]() Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2010-12-05 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Najpierw skomentuje ostatnią pracę bo mi się przeokropnie podobuje.Warto było czas poświęcić.Taka delikatna,kobieca,romanty czna,eteryczna mimo,że motywy mają zdecydowane kolory.Cieniowanie -jestem pod wrażeniem
![]() Poprzednia pracka bardzo ciekawa,zupełnie inna,nowoczesna,dynamiczn a.Pomimo motywów retro.Podobnie lusterko.Skąd taki wzór?Chętnie bym przygarnęła kawałek. Idąc dalej(od końca ![]() Koszyczki -Nie przeszkadza mi,że naciapane.-wesołe,kolorowe. Teraz gdy już tak pięknie Ci idzie cieniowanie poprawiłabym ciut butelki ![]()
DecouTworki (lepiej oglądać ostatnie stronki niż marne początki ![]() Papierki małe i większe Edytowane przez jambolaja Czas edycji: 2010-09-28 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Wow! Przepiękny, jestem nim zachwycona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
bardzo fajny komplet z tym Twoim lustereczkiem
![]() a listownik !!! mowę mi odjęło ! ślicznie cieniowania, naprawdę !!! warto było zachodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Listownik jest fantastyczny, przykuwa uwagę zarówno kolorami kwiatków jak tymi bocznymi cieniowaniami na rantach, które podobaja mi sie bardzo bardzo
![]() Oprócz tego podoba mi się rozmieszczenie motywów. Fajne i oryginalne za to sa motywy z komódki i lusterka i przyłączam się do apelu Joli, skąd takie? Ściskam mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Osiołek z zakątka :)
|
Komódka podoba mi się niesamowicie
![]() ![]() ![]() ![]() Listownik całkiem inny, podpisuję się pod wszystkim, co na jego temat napisała już Jola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny wielkie dzięki za motywujące komentarze
![]() ![]() ZIELONA BUTELKO: kupiłam ostatnio papier ozdobny, właśnie w dwóch czarno białych wzorach, nic specjalnego do decoupage. wzór ciekawy, ale ile się nawycinałam to moje, chyba przez dwa dni wycinałam środku i zakręcone fragmenty wzoru. ale niestety przy klejeniu miałam problem, papier nie jest do decoupage, i pod wpływem moczenia i kleju stał się bardzo delikatny więc musiałam się spieszyć z naklejeniem motywów. miejscami mi się rozpuszczał ![]() ![]() SIOODEMKO: wielkie dzięki za słowa otuchy, bo już myślałam, że błądzę strasznie z tym cieniowaniem, że nie tym kolorem, nie w tym miejscu ![]() ![]() KLAUDENS: aleś mi radości przyprawiła miłymi słowami, o tak o ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JAMBOLAJA: dzięki wielkie ![]() ![]() ![]() ![]() PUPIL: dziękuję!!!! ja to się przy was dziewczyny rozwijam, że szok ![]() ![]() a co do butelek, to może popróbuję troszkę pocieniować ![]() ![]() Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2010-09-28 o 14:33 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
Świetne lusterko i komódka do kompletu, super to wszystko skomponowałaś i wykonałaś. Wielkie
![]() Listownik w calkiem innm stylu ale też świetny , ładne cieniowania przy kwiatuszkach i ten delikatny kolorek na rantach, znowu wielkie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
No,no musze przyznac kochaniutka,ze postepy robisz wielkimi krokami
![]() Ja po tylu miesiacach nauki,jeszcze tak ladnie nie cieniuje jak Ty ![]() ![]() Czekam na kolejne nowosci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zadomowienie
|
Oj coś tu wczoraj i dziś przegapił ,bardzo ładny listownik i komódka z szufladkami super .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Komódka super, taka klimatyczna
![]() A listownik wręcz odwrotnie taki żywy i wesoły, ale równie świetny!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
prześliczna komódka taka dopieszczona w każdym calu a listownik no normalnie palce lizać - miodzio
![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
ostatnio plotkując z wami zrobiłam dwie podpórki na książki, co o tym sądzicie?
a że po wymianach z wami kochane, mam dużżżoo nowych serwetek to działam ![]() Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2010-12-05 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Pomysłowe te podpórki i ładne ,ale musisz uważać by nie pomalować tłem motywu .Tu troszkę to widać ,dałabym więcej lakieru .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
oja świetne! fajny styl!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
to są pracę przed lakierowaniem, także za kilka dni będą pięknie lśnić, ale nie mogłam się powstrzymać, aby wam się pochwalić i wkleić zdjęcia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze że się pochwaliłaś, bo bardzo ładne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zadomowienie
|
![]()
bardzo ładne prace
![]() czyżby moja serwetka została wykorzystana ? ![]()
preferencje post 225 ![]() książka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=438760 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=444624 ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...ight=iwona1981 decu https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24279056 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
tak tak tak
![]() ![]() Twoja serwetka bardzo bardzo mi się przydała ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
kolejny weekendowy twór.
dziewczyny co zrobić ze środkiem? na żółto i lakier?? czy zostawić drewno i lakierować? Edytowane przez domciatko Czas edycji: 2010-12-05 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Piękne te doniczki zrobiłaś ,wspaniałe z tym motywem afrykańskim .Jeśli są to doniczki z drewna ,to ja bym tylko dała lakier i nic więcej .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
no kobieto superaśne
![]() ![]() super je obkleiłaś ja też dałąbym tylko lakier ![]()
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Kasiu, jakos dopiero teraz tu zajrzalam. Piekne prace prezentujesz jak na poczatkujaca!! mnie najbardziej urzekl listownik- sliczny motyw i cieniowania, i komplecik - lusterko i komodka. Zauroczyły mnie tez butelki - czyste, delikatne i po prostu super!
doniczki nie w moim stylu zupelnie,ale podobaja mi sie ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Wtajemniczenie
|
Świetne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
nooooooooooo rewelacja
![]() ![]() mam chrapkę na takie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.