![]() |
#31 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Kobiece zapędy
Cytat:
może problem tkwi nie w 'zakłamaniu', tylko w tym, że po prostu nie były Tobą zainteresowane. jaki może być tego powód, to wiesz tylko Ty i Twoje lustro. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestes na poziomie "wyrywania lachona" na disko, to co sie dziwisz, ze masz do czynienia z lachonami? Szukasz w klubie intelektualistki, cnotki niewydymki? Skromnej dziewczyny? Moze dla odmiany pojdziesz poszukac dresa w galerii sztuki ;D takie samo prawdopodobienstwo trafienia ![]()
nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage ![]() Edytowane przez santos Czas edycji: 2010-09-02 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;21816764]jaki problem? że nie chciały ci dać?
może problem tkwi nie w 'zakłamaniu', tylko w tym, że po prostu nie były Tobą zainteresowane. jaki może być tego powód, to wiesz tylko Ty i Twoje lustro.[/QUOTE] Więc jak to? Wygląd przeważa? Nie jesteście facetem i nie wiecie jak kobiety się zachowują lub jak same reagujecie. Czasem jest to śmiechu warte (nie obrażając nikogo... chociaż same lubicie robić to innym). Żeby mieć super pozytywne reakcje w 100% trzeba by być chyba Bradem Pittem, choć ten ponoć na początku swojej kariery tez dostawał kosze w klubach jak nikt go nie znał. W czym problem? Obrona Ego, wstyd, tak dla dowartościowania się? Nawet z tej powyższej wypowiedzi czuć atak i powiewa chłodem, bo co wiecie o mnie lub JAK wyglądam? Pewnie, że chodzi o to, że "nie dały", bo po co tam się przychodzi... A potem na końcu dnia pojawia się pytanie: "To w końcu kobiety lubią sex? Chyba nie." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A nawet jeśli faktycznie przyszły na podryw, ale mówią "my tu przyszłyśmy porozmawiac ze sobą, przepraszam" to znaczy najwyżej tyle, że nie mają ochoty z Tobą rozmawiać. Zagajanie do dziewczyn na siłę nie ma sensu. Nie tędy droga.
![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
+to, że dziewczyna jest skąpo/atrakcyjnie ubrana, umalowana i uczesana i jest w knajpie bez faceta, nie znaczy, że szuka nowych znajomości. kumasz bazę, chłopcze? plączesz się w tych swoich postach nieco. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli chodzisz szukac lachona do klubu, to napotykasz na lachonowe reakcje.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |||||||||||||||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Kolejne wypowiedzi autora odsłaniają jego coraz mniej fajny obraz...
Cytat:
To, że kobiety "są zapładniane" i rodzą może prowadzić prędzej do tego, że będą się starały dobierać odpowiedniego partnera, a nie "byle kogo", pierwszego lepszego. No bo jak ktoś skończy z brzuchem, to ona. Co ma bycie socjalnym do seksu? Wydaje ci się, że jak kobieta jest socjalna to powinna wskakiwać do łóżka każdemu kto się nawinie...? Cytat:
![]() Taaak, to zdecydowanie taki właśnie wniosek płynie z tego, że wiele kobiet łączy uczucia z seksem... Empatyczny to taki, który umie się wczuć w emocje innej osoby. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Część idzie żeby "obczaić swoją wartość na rynku", część z nastawieniem na POZNANIE KOGOŚ, a POZNANIE KOGOŚ nie oznacza absolutnie, że ma się to zaraz skończyć w łóżku. U części pewnie tak, u części nie. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A nawet jeśli, to normalnie się mogłeś nie spodobać i tyle. Nie ma tu żadnego problemu. Jak dziewczynę podrywa facet który jej się z jakichś przyczyn spodoba, to nie spławia go tekstem, że jest tu z koleżanką więc niech on sobie łaskawie pójdzie. A ty co, uderzasz do każdej dziewczyny jaka się nawinie, czy może do tych które ci się podobają? No chyba, że lecisz na wszystko co się rusza, wtedy wybacz pomyłkę ![]() Cytat:
Inna sprawa, że LUDZIE, w tym kobiety i mężczyźni, reagują RÓŻNIE. Nie wiem czy ci ktoś naopowiadał bzdur, czy po prostu lubisz ludzi poszufladkować sobie trochę, ale zrozum wreszcie, że kobiety się między sobą różnią i jedna będzie na podryw chętna a inna nie, jedna zareaguje miło a inna zasugeruje żebyś spadał. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kobiety lubią seks (przynajmniej większość z nich), ale po pierwsze, nie byle kiedy, po drugie - nie z byle kim. Zwykle kobieta wybiera sobie jakiś tam moment znajomości i odpowiedniego osobnika. Widać nie jesteś odpowiednim osobnikiem dla tej części, która jako moment wybrała sobie chwilę poznania się w dyskotece ![]() Santos, a ja myślę, że on szuka "lachona" (posługując się Twoim słownictwem) ale trafia na kogoś innego, a potem dziwi się, że nie spotkała go "lachonowata" reakcja typu seks w klubowym kiblu. No bo jak go dziewczyna spławia, to przecież nie czyni z niej żadnego "lachona". Co, to takie dziwne że laska nie chce się z nim bzyknąć natychmiast i trzeba ją od razu obrażać i od lachonów wyzywać...? Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-09-03 o 15:10 |
|||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage ![]() Edytowane przez santos Czas edycji: 2010-09-03 o 15:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
Nie chce mi się odpowiadać na tak głupie "zarzuty"w moim kierunku, miałem sobie darować, bo taka wymiana zdań prowadzi do nikąd. Jak to kiedyś zasłyszałem w jakimś filmie, to był chyba "Tato" z B. Lindą - "solidarność jajników". Powtarzam, nie jesteście facetem, wasze reakcje są często, ładnie ujmując, emocjonalnie nieadekwatne. Spójrzcie na wasze wypowiedzi... ale wy ich nie widzicie w tym świetle. Ile obrony, ataku. I o co? Widzę taką "przewrotność" - ja to tak ująłem. Najpierw ładne zdania na temat, jak to kobiety lubią seks, idą do klubu by kogoś poznać, a potem: a może się dobrze bawią same ze sobą (sic!), a może jesteś trollem, a wogóle to się odwal bo je tylko zaczepiasz namolnie i przeszkadzasz. Zupełnie jak w klubie. A potem na końcu dnia pojawia się pytanie: "To kobiety lubią sex? Chyba nie!".
W sumie mi to obojętne, piszcie co chcecie, ale ile w tym prawdy? Nie chce mi się pisać, o tym jak ja to widzę i doświadczam. Wątek ma inny temat. Zapytanie było, czy kobiety lubią seks, czy lubią tak jak faceci, czy lubią bardziej niż faceci. P.S. Ale niektóre z was to już taaaakkie mniemanie maja o sobie, że do wysokości waszych obcasów widać mało kto dorówna. Super księżniczki i królewny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jeżeli chodzi o kwestię tematu, jaki poruszyłeś - sam zacząłeś od niego odbiegać, a teraz dziwisz się, że pojawiają się jakieś... offtopy, powiedzmy. a co do pytania, jakie zadałeś - czy kobiety lubią seks? - no oczywiście, że lubią. jedne bardziej, inne mniej, podobnie jak faceci. jedni ludzie lubią bzykać się z kim popadnie, inni tylko ze swoim życiowym partnerem/partnerką. jedni lubią codziennie x5, inni raz na tydzień. to tak, jakbyś zapytał o cokolwiek innego - czy kobiety lubią bardziej oglądać TV od mężczyzn? - można by odpowiedzieć, że tak, bo oglądają seriale. można by odpowiedzieć, że nie, bo to faceci oglądają KSW i mecze piłki nożnej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
1. Dobrze sie bawia we wlasnym gronie- tak 2. Szukaja mena - TAK, to sie wzajemnie nei wyklucza 3 reakcje w klubie ("jestes trolem") - sa toba niezaintersowane. Onie nie szukaja JAKIEGOKOLWIEK mena. WIdac nie odpowiadasz kryteriom zioal ![]() 4. Najwyrazniej nie lubia seksu z toba , albo inaczej, nie wzbudzasz poczucia, ze takowy moglby byc udany ![]() Aw klucie sa chetne laski B zadna cie nie chce C nie chce ciem nie dlatego, ze nie chce seksu (patrz A) D jestes trolem, bo nagabujesz je, chociaz wolalyby najwyrazniej spedzic wieczor z cioca Stasia nic z toba ![]() WNIOSEK =nie spelniasz oczekiwan Cytat:
![]() Gdyby nie znajdywaly menow, na jakich poluja, to by obnizaly standraty. Moze nawet juz obnizyly ,ale ty dalej jestes poza nimi Sseseseese
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Podsumowując:
NIEKTÓRZY faceci (podkreślam niektórzy) lecą na wszystko co się rusza, a to co ucieknie na drzewo to jeszcze grabiami ściągną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Off topic. Eh, tak to można sobie gadać do samego siebie. Przyznam, nie jestem ideałem, a chłopaki w klubie są naprawdę na poziomie, naprawdę cool, ciacha, wysportowani itd. to muszę przyznać. Dziewczyny mają z czego wybierać, i powód do kręcenia nosem.
Nie podoba mi się ich zachowanie, nie jestem nachalny. To w jaki sposób się zachowują jest trochę nie fair bo wykorzystują pewne kwestie. W ostentacyjny i agresywny sposób spływają faceta. (No i kto tu jest chamski?!). W taki sposób podbudowują sobie swoje ego, im więcej spławią tym bardziej wydaje im się jakie to z nich super księżniczki. Tak sobie myślę, gdybym był na miejscu tych lasek... lub inaczej, od małego każda z nich byłą zaczepiana i podrywana od małego, setki, tysiące razy, i one zwyczajnie maja wy***.ne na facetów. Nawet tych naj czy nie naj. Zlewka na maxa, bo i tak przyjdzie kolejny frajer za chwile, chcąc tego samego. Jak brak ci zdolności socjalnych to już na wstępie dostajesz strzałą i to ostro. Dziewczyny maja dobry instynkt, wyczuwają zachowania bardzo ładnie, np. gdy ktoś jest niepewny, ma kiepski humor, i takie tam pierdoły. Małe zawahanie i puffff dostajesz strzała. Wkurza mnie zachowanie lasek, bo są bezczelne!!!!!!!! Super księżniczki. Prawda jest taka, że są warte jedynie bzyknięcia. Bo żadnej innej wartości nie przedstawiają. Nie maja nic kompletnie. To nie jest żalenie. Dobra to jest żalenie. Cóż takie życie. Znam jedną tylko laskę naprawdę ładną, na poziomie, która idąc do klubu potrafi uśmiechnąć się do faceta zamiast grać super sukę, i tyle. Tak na marginesie czy takie zachowanie nie świadczy bo niskiej samoocenie? Powiedziały mi dwie osoby, powszechnie obyte w relacjach z innymi ludźmi, że osoba o wysokiej wartości potrafi śmiać się z samego siebie i żartować. Nawet poniżać?! To co prezentuje większość dziewczyn w kubach... eh. Zresztą jaki ja mam wpływ na to gówn.? Jedyne co pozostaje to przyjąć tą samą strategię, poniżać innych i wykorzystywać słabości, budując swoje super ego. A na końcu wszyscy skończymy jako jedne wielkie kółko wzajemnej super adoracji. Koniec wywodu. Amen. P.S. Jedyne na czym dziewczyny budują oprócz głupiego zachowania swoja pseudo wartość to wygląd. Czy to samo tyczy się faceta? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Santos, ja nawet dłuższego posta mu napisałam ale w końcu nie wysłałam, uznając, że szkoda słów
![]() Trafia swój na swego, po prostu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
BAN stały
|
Hej, no nie, nie podawajcie się, jest TAK SŁODKO!
![]() Żartuje. W sumie to wniosłyście wiele w tą pisaną dyskusje, za co wam wielkie dzięki! Ze mnie taki ziomal, co z was lachony pewnie. ![]() Edytowane przez pietrevv Czas edycji: 2010-09-06 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zadomowienie
|
A czemu Cię aż tak interesuje co kobiety myślą? Nie wolisz spotkać się z jakąś osobą i dowiedzieć się jakim jest człowiekiem?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:05.